Dijeta

SMRŠALA JE 18 KILOGRAMA, A NIJE BILA NA DIJETI: Aleksandra je otkrila neverovatne stvari koje su se desile kada je promenila samo 3 navike, jedna će vas zapanjiti! (VIDEO)

Bez znojenja u teratani i rigoroznih dijeta Tiktokerka je dovela svoju liniju do savršenstva.

10.06.2023 12:01

SMRŠALA JE 18 KILOGRAMA, A NIJE BILA NA DIJETI: Aleksandra je otkrila neverovatne stvari koje su se desile kada je promenila samo 3 navike, jedna će vas zapanjiti! (VIDEO)
tiktok/alexx.fitt

Provođenje sati u znojenju na spravama za vežbanje, konzumiranje namirnica bez ukusa i sram zbog viška kilograma doveli su jednu mladu ženu na ivicu depresije jer nije uspevala da se izbori s problemom gojaznosti. Međutim, kada je prestala da radi ono što je mislila da će ubrzati gubitak težine, kilogrami su počele da nestaju.

Aleksandra Materski iz Ontarija u Kanadi ispričala je svoju neverovatnu priču. Naime, u pokušaju da smrša i dovede liniju do savršenstva, doživela je suprotan efekat. Kilogrami su počeli da se uvećavaju. Sada je o svom iskustvu progovorila na TikToku i stekla veliku popularnost.

- Evo tri stvari koje sam prestala da radim, a koje su mi pomogle da slučajno izgubim 18 kilograma - naslov je video-snimka na TikToku koji je objavila, sada već velnes-influenserka, Aleksandra.

Materskijeva je pokrenula lavinu komentara kada je otkrila tajnu rekavši: "Prestala sam da radim toliko kardio vežbi", dodajući da je bila „šokirana“ koliko je promena njenogh treninga uticala na transformaciju.

- Sat vremena sam radila kardio vežbe u teretani, a potom još sat vremena vežbe s tegovima. Moje telo je posle toga bilo iscrpljeno, što ga je teralo da zadržava više masti - poručila je Tiktokerka.

Kada je reč o njenom restriktivnom unosu hrane, Materskijeva je bila jednako zapanjena kada je otkrila da ograničavajući režim nije bio odgovor na njen problem s težinom.

- Prestala sam s dijetom. Prestala sam i da brojim kalorije. Jedan od obroka koji sam uvela je na primer piletina s brokolijem sa običnim belim pirinčem. Takođe sam dodala malo ukusa i ljubavi u svoje obroke - otkrila je ta devojka svojim pratiocima na TikToku.

Konačna i najupečatljivija promena koja je dovela do Aleksandrinog ubrzanog gubitka težine jeste "eliminacija njenog unutrašnjeg dijaloga".

- Prestala sam sa negativnim mislima. Pozitivan način razmišljanja učinio je čudo - zaključila je ta hrabra devojka.

Njeni pratioci bili su oduševljeni promenom koju je napravila.

- Pozitivan stav je sve. Takođe sam promenio ove stvari i izgubio 10 kilograma -

- Svaka čast na promeni -

- Treba osluškivati svoje telo, to je najbolje rešenje -

- Bravo, devojko - samo su neki od komentara na njenim objavama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)