Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP za svaki znak: Bikovi da paze šta pričaju, a Lavovi da kontrolišu ego

Proverite šta vas čeka ove nedelje na polju posla, ljubavi i zdravlja!

12.09.2022 09:00

NEDELJNI HOROSKOP za svaki znak: Bikovi da paze šta pričaju,  a Lavovi da kontrolišu ego
shutterstock.com

Počela je još jedna nedelja puna izazova za mnoge znake zodijaka. Pročitajte detaljnu analizu za vaš znak zodijaka.

Ovan - Praktične vrednosti

POSAO: Ovnovi će biti orijentisani na posao i svakodnevne obaveze i probati da racionalizuju vreme, ali i novac. Probaćete da napravite stabilniji plan i postavite prioritete. Bićete spremni, ali i imati snage i volje da se organizujete, samo je važno da se odlučite u kom pravcu ćete ići da ne biste tapkali u mestu. Imaćete potrebu za harmonijom i balansom, ali bi nešto moglo da vas poremeti. Mogući su problemi u komunikaciji, pa se potrudite da budete dodatno strpljivi iako vam možda neke stvari neće biti jasne, mogu vas nervirati ili biti neprihvatljive. Možete se osećati neshvaćeno i kao da se sve urotilo protiv vas. Poenta je da ne reagujete, odbacite nepotrebne stvari, momente i osećanja i prikupite rasutu pažnju i energiju. Na početku nedelje ćete morati da se adaptirate na neke novonastale okolnosti, koje će doneti iznenadni preokret, ali imate razloga da budete zadovoljni, samo je važno da budete strpljivi. Iskoristite prilike koje vam se nude i preokrenite ih u svoju korist. Moguće je da ćete se naći u situaciji u kojoj ćete morati da reagujete da biste smirili tenziju između nekih ljudi, ali se potrudite da to uradite diplomatski i bez teških reči. Finansijska situacija je sve stabilnija, ali i dalje imate velike troškove. Moguće je kraće putovanje.

LJUBAV: Zauzetim Ovnovima ljubav neće biti u fokusu naredne nedelje. Više ćete biti okrenuti praktičnim stvarima i želeti mnogo toga da  dovedete u red. Emotivna i ljubavna energija vam nije prioritet, već osećaj zahvalnosti najbližih i dece ako ih imate. Trudićete se da ne propustite prilike i šanse na praktičnom planu. Mogu se vratiti neki problemi iz prošlosti. Komunikacija s partnerom, takođe, neće biti najsjajnija pošto možete naići na nerazumevanje i neslaganje oko nekih svakodnevnih obaveza. Nemojte zauzimati napadački stav pošto to može imati kontraefekat. Dajte partneru šansu da sam shvati gde greši, a možda bi i vi trebalo da imate više razumevanja. Slobodni Ovnovi bi srodnu dušu mogli da pronađu u poslovnom okruženju i tako spoje lepo i korisno. Moguće je da ćete napraviti neki novi korak i pokušati da objasnite toj osobi koliko vam je stalo, ali vam može i zasmetati insistiranje na nekim detaljima i objašnjenjima. To vas može naterati da se povučete i sačekate neku novu priliku za produbljivanje odnosa.

ZDRAVLJE: Ovo je momenat kada treba da se posvetite zdravlju i obavite neke analize. Budite obazrivi u saobraćaju i probajte da budete smireni. Mogući su problemi zbog pokušaja da nešto isterate po svaku cenu, bez obzira na negodovanje drugih ljudi. Procenite sredinu u kojoj se nalazite i izbegnite probleme jer možete imati alergijske reakcije i nervozu. Skloni ste padu i ogrebotinama.

SAVET + Ne trošite energiju na nebitne stvari i ljude. Ili se prilagodite ili povucite

Bik - Korak po korak

POSAO: Bikovi će se ove nedelje baviti finansijama i podizanjem kvaliteta i vrednosti na viši nivo. Moguće je da ćete povlačiti neke poteze kojima ćete, na neki način, želeti da se eksponirate, razvijate i izađete u prvi plan. Bićete u prilici da nešto prezentujete i ponudite, ali može doći do nekih okolnosti koje će vas naterati da zastanete i sve radite postepeno. Trebalo bi još neke stvari da proverite jer ćete se u vezi nekih stvari kolebati i uzdržavati, a može se dogoditi da naiđete na negodovanje drugih ljudi. Nemojte ništa doživljavati lično jer se radi o višoj sili i energiji koju morate da prođete da biste se konačno pokrenuli. Morate da osvestite određene kvalitete i budete svesni šta treba da radite. Bićete spremni da napravite neke korake, ali morate da budete spremni da se i sami menjate. U isto vreme možete biti skloni hedonizmu i trošenju novca, što nije dobro za ovaj period. Probajte da se oduprete nekim prohtevima i više štedite jer bi nerealne želje i prohtevi mogli da vam naprave probleme na dugoročnom planu. Ovo je odličan period da vratite stare dugove i napravite ravnotežu između želje i planova. Ove nedelje možete imati problema s nekim od autoriteta ili vam mogu biti nametnuti neki stavovi s kojima se ne slažete. Nemojte burno reagovati, već dobro razmislite pre nego što kažete mišljenje. Skloni ste greškama i pogrešnim procenama, pa bi bilo dobro da sve dobro proverite. Naročito budite obazrivi kada su u pitanju ugovori ako se bavite trgovinom ili radite u zdravstvu. Takođe, ovih dana možete dobiti poslovnu ponudu od stranih saradnika, dobro razmislite da li je to dobra opcija za vas

LJUBAV: Bikovi koji su u braku i vezi želeće da stabilizuju odnos i unesu promene na emotivnom planu. Partneru će odgovarati i prijati u kom smeru želite da se razvijate, ali mu neće prijati način na koji ćete to prezentovati. Zato budite obazrivi kako nešto saopštavate. Budite spontani i ne dozvolite da višak energije sve pokvari. Bikovi koji imaju decu baviće se usaglašavanjem obaveza i nekim njihovim potrebama. Slobodni Bikovi bi trebalo da imaju obzira prema potrebama osobe koja im se dopada i budu strpljivi. Nemojte ni na čemu insistirati i zatrpavati je bespotrebnim pitanjima i porukama. Pustite da se neke stvari odvijaju spontano i dajte joj više slobode.

ZDRAVLJE: Bikovi će se osećati mnogo bolje i životnije. Imaćete više snage i energije, pa će zdravstvena situacija biti bolja. Obratite pažnju na grlo i povedite računa o prstima i rukama jer može doći do povrede.

SAVET + Nemojte neka usporenja doživljavati kao neuspeh

Blizanci - Vreme tišine

POSAO: Blizanci bi ove nedelje trebalo da budu obazrivi i oprezni na svim poljima. Potrebno je da usporite i sve radite postepeno, što će vam pasti teško, da ne biste doživeli da vas određene okolnosti i situacije usporavaju i koče. Ovo nije dobar period za započinjanje novih poslova, već završavanje svega onoga što je započeto, pa ne pokušavajte ništa na silu da uradite. Postoje neke situacije koje pre svega treba da razrešite i definišete. Iako imate puno potencijala, ovo nije vreme ekspanzije. Period koji vam dolazi je pre svega test da se preispitate koliko uživate u onome što radite i koliko ste u harmoniji i kvalitetu. Nameštaće se neke situacije i razgovori u kojima će se od vas tražiti da se izjasnite. Poenta je u pristupu i načinu na koji ćete prihvatiti neke informacije i prosleđivati ih dalje. Spremni ste na konkretne poteze, ali ste i svesni da bi svaka ishitrena reakcija mogla da pokvari procese koji vas očekuju početkom oktobra. Još nemate dovoljno jake dokaze koji bi potkrepili priču u koju treba da se upustite, pa je sasvim legitimno da sačekate pravi trenutak. Finansijska situacija će vam takođe biti veoma bitna ovih dana i bavljenje nekim dugoročnim planovima. Budite strpljivi, sve dolazi po planu i na vreme. Trenutno nije vreme da idete naveliko i da rizikujete. Pazite da ne budete isprovocirani i kažete nešto što bi vam se kasnije obilo o glavu.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci bi i na emotivnom planu mogli da imaju trzavice i usporenja. Koliko god se vi trudili da se stabilizujete pojačavaće se neodlučnost i neodređenost. Mogu vam se, samim tim, potkrasti neke izjave, pa možete uraditi ili reći nešto što bi vas kasnije koštalo. Ne dopada vam se što neke stvari idu u pravcu koji ne želite, što ste možda nešto obećali ili prihvatili, a ne možete da ispunite. Niste spremni na neke stvari, pa vam sve to stvara konfuziju. Neki Blizanci će sređivati poslovni ili stambeni prostor, dok će neki biti u prilici da se sele. Međutim, ni to se neće odvijati po planu koji ste zacrtali. Od slobodnih Blizanaca će se očekivati da se izjasne po pitanju nekog odnosa. Moguće je da ste prihvatili neku osobu, ali ste u međuvremenu promenili mišljenje ili planove, pa sada želite da se izmestite i odustanete. Vi ćete se na snalažljiv i šarmantan način iz svega izvući, ali imajte na umu da možete povrediti druge. Postoje još neke osobe koje su zainteresovane za vas, mada ste vi trenutno u raskoraku kada su u pitanju istinske emocije i praktično funkcionisanje.

ZDRAVLJE: Može doći do pada imuniteta, ali i psiholoških problema, osećaja slabosti, kao i nekog razočaranja. Moguća glavobolja.

SAVET + Budite strpljivi i zaustavite se u ključnim momentima

Rak - Oprez sa informacijama

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja biće dosta izazovna kada je pitanju komunikacija i poslovni život. Retrogradni Merkur u znaku Vage unosi vam dosta veliku unutrašnju konfuziju i nemir, pa se ne osećate kao svoj na svome. Obratite posebnu pažnju na informacije koje dobijate i sve proveravajte po dva puta. Postoji opasnost da vam neko ne govori sve i da skriva od vas potencijalne probleme koji će u jednom trenutku neminovno isplivati na površinu. Naročito budite oprezni s vestima koje dobijate iz i inostranstva zbog pogrešne interpretacije ili razumevanja informacija. Neke važne planove moraćete da stavite na čekanje i nemojte insistirati na realizaciji, već radite na poboljšanju svojih projekata. Ovo nije dobra nedelja za potpisivanje ugovora i preuzimanja obaveza pošto je izvesno da stvari mogu da se zakomplikuju i otežano funkcionišu iz razloga koji vam neće biti najjasniji. Na samom kraju nedelje pokušajte da uskladite manje obaveze s većim projektima da bi sve završili na vreme. Rakovi koji se bave privatnim poslom teže proširenju ili im se ono samo nameće. Iako tokom ovog perioda to može prouzrokovati dodatni stres, posle ćete biti zadovoljni postignutim. Kada su u pitanju vaše finansije, ovo je nedelja kada su mogući skriveni troškovi ili ona vrsta osećaja da novac nestaje, a vi ne znate gde i na šta ste ga potrošili. Što se tiče naplate, izvesnije je da ćete novac dobiti kroz kratkoročne poslove.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi imaju priliku da razgovaraju s partnerom o nekim stvarima iz prošlosti koje su ostale nerešene. Mogući su i sukobi po tim pitanjima, ali dobro je da razrešite sve i nastavite dalje bez nejasnoća. Iako tokom ovog perioda ne osećate da imate potrebnu energiju za raspravu, ipak ćete imati dovoljno snage da uradite sve što je potrebno da poboljšate kvalitet partnerskih odnosa. Rakovi koji su slobodni mogu na kraćem putu upoznati osobu koja je zauzeta ili je iz nekog drugog razloga emotivno nedostupna. Ovo nije dobar period za početak ozbiljnijih emotivnih odnosa, pa sve što se u ovom trenutku dešava na tom planu shvatite kao zabavu i rasterećenje. Dosta se krećete, okruženi ste ljudima i pažnjom i umete da uživate u tome.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu pojačan osećaj umora i nedostatka energije, a moguće su i nesanice.

SAVET + Budite strpljivi i ne požurujte realizaciju

Lav - Radna energija

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja biće u znaku realizacije nekih zaostalih poslova i finansijskih preispitivanja. Najbolje je da završavate poslove koje ste započeli u prethodnom periodu i spremite se za prilično intenzivan tempo. Najveću količinu energije trošićete upravo na posao i imati osećaj da se obaveze samo nižu. To će vas dosta iscrpljivati, ali će, s druge strane, dati i željene rezultate. Mogući su konflikti s kolegama zbog finansijskog aspekta posla, koji je trenutno aktuelan. Nemojte da dozvolite sebi da izgubite kontrolu i da kažete stvari zbog kojih ćete se kasnije kajati. Spornu situaciju nećete rešiti na taj način, a produbićete već postojeći konflikt. Ovo je period kada može doći do nekih previda u vezim s materijalnim stvarima, pa se potrudite budete naročito pažljivi u segmentu materijalnog. Pokušajte na suptilan način da sprovodite promene koje su u vezi s načinom na koji vrednujete određene stvari i da ne pravite suviše ekstremne rezove. Na kraju nedelje čekaju vas izazovi na polju komunikacije, a može se pojaviti i disbalans između planova i realnih mogućnosti. Nemojte se nervirati, već prihvatite trenutnu realnost i delajte u skladu s tim. Kada su u pitanju finansije, spremite se na neplanirane troškove ili obaveze koje ste zaboravili, ali će sada doći na naplatu. Ako imate dugove, potrudite se da ih vratite, a ako vam duguju novac, možete da očekujete da će vam pare biti vraćene tokom ovog perioda.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi ili braku pokušavaju odnos s partnerom da prilagode potrebama i svom načinu funkcionisanja. To može dovesti do neslaganja i manjih tenzija, ali nemate volje da se prilagođavate tokom ovog perioda. S druge strane, i vi i partner treba da držite pod kontrolom ego i potrudite se da bolje razumete jedno drugo. Lavovi koji trenutno nemaju partnera mogu da upoznaju preko posla osobu od autoriteta koja će uticati na njihov sistem vrednosti i ustaljena shvatanja. Ovaj susret vas može dobro prodrmati i navesti na razmišljanje šta želite da promenite kod sebe. U svakom slučaju, bićete inspirisani da radite na sebi i menjate stvari nabolje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ugrožene su kosti i zglobovi, pa postoji potencijalna opasnost od razvoja artritisa.

SAVET + U ovom periodu važna je samokontrola

Devica - Potreba za jasnoćom

POSAO: Drage Device, ove nedelje čeka vas veliko zalaganje na poslu, poslovne ponude koje će biti upitne i rešavanje nekih finansijskih pitanja. Bićete dosta posvećeni poslovnim obavezama gde ćete se postaviti kao autoritet, ali ćete za takvu poziciju morati da se borite s drugima. Nedelja će vam biti izuzetno naporna, ali ćete zato postići značajne rezultate ako rad stavite ispred ličnog zadovoljstva. Ono što ove nedelje može biti značajno za vas jeste poslovna ponuda, zadatak ili obaveza koja vam može izgledati dosta nejasna. Ne možete da sagledate sve aspekte posla koji je pred vama, a želite jasne i konkretne detalje. Smetaće vam što vidite samo maglovitu sliku i što imate osećaj da vam neko ne govori baš sve iako raspolaže potrebnim informacijama. Kraj nedelje donosi suočavanje s neophodnim promenama koje je potrebno uvesti u samo razmišljanje o stvarima, ali i u način na koji pristupate realizaciji. Potrebno je da imate više vere u sebe i u druge ljude, da budete manje kritični i pokazujete veću dozu optimizma da bi se stvari odvijale s većom lakoćom. Kada su u pitanju finansije, imate konstantan priliv novca, koji uglavnom prosleđujete dalje i pokrivate troškove. Bitno je da imate dovoljno novca za sve, a ovi je period kada će vam biti vraćeni dugovi i kada je dobro da vi vratite ono što dugujete.

LJUBAV: Device koje su u vezi mogu se u ovom periodu odlučiti na brak i promenu statusa, dok neki pripadnici znaka mogu s partnerom voditi borbu oko toga ko vodi glavnu reč u vezi. Za vas je karakteristično da ne budete nametljivi i da stvari rešavati iz pozadine, ali možete biti veoma iziritirani nametljivošću partnera da jednostavno nećete hteti da se povučete. Bolje je da ozbiljne razgovore s partnerom ostavite za sledeću nedelju. Devicama koje su slobodne vraća se neko iz prošlosti ko će biti prilično jasan u svojim namerama, ali nekako neće uspeti da osvoji vaše poverenje. To kod druge strane može izazvati još veću upornost, koja može preći i u preterano navalentan nastup za vaš ukus, što može rezultirati vašim odbijanjem. Najbolje je da sve emotivne odluke odložite za neki budući period pošto stvari ne možete da sagledate dovoljno jasno.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa zglobovima i skupljanje vode u organizmu, pa povedite više računa o ishrani.

SAVET + Vreme je za introspekciju

Vaga - Unutrašnji uvidi

POSAO: Drage Vage, ove nedelje bićete sklone da se povučete i razmišljate u tišini, ali ćete imati i interakciju s ljudima koji ne razmišljaju kao vi. Ovo je period kada možete otići na neko dalje putovanje pošto ćete imati potrebu da se udaljite iz svakodnevnog okruženja i okrenete se unutrašnjem svetu, koji vam daje snagu i u kom pronalazite lepotu. Kada je u pitanju posao, radite u tišini i van očiju javnosti, a Vage koje rade u institucijama imaju veliku šansu da napreduju ukoliko ulože dovoljno energije i volje da ostvare taj plan. Postoji opasnost da na poslu, usled nedostatka koncentracije i rasejanosti predvidite nešto što vam posle može napraviti problem. Da druge strane, možete samo izgledati odsutno i kao da niste u toku sa aktuelnim dešavanjima, dok, u stvari, vrlo pažljivo pratite svaki detalj i vučete konce iz pozadine. Krajem nedelje može doći do sukoba mišljenja sa poslovnim partnerima pošto insistirate na detaljima i stvarima iz prošlosti, dok oni žele da se bave samo širom slikom i smatraju da se vašim pristupom nepotrebno gubi vreme. Kada su u pitanju finansije, postoji mogućnost novčanog priliva iz inostranstva ili kroz saradnju sa strancima. Troškove morate dobro da isplanirate da ne biste došli u situaciju da premaše vaša primanja.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi vraćaju se u prošlost u razmišljanjima i imaju potrebu da rasprave neke stvari s partnerom. Ako imate mogućnost da odete negde zajedno na put, to bi u ovom trenutku bilo bolje za vaš odnos i mogli biste jasnije da sagledate mnoge stvari. Uvid u sopstvenu unutrašnjost i shvatanje samog sebe mnogo će doprineti kvalitetnijem emotivnom odnosu, pa je mnogo važnije da tokom ovog perioda radite na sebi nego da se bavite partnerom u smislu analize i korigovanja njegovog ponašanja. Vage koje su trenutno same mogu lako da se zaljube i uživaju u platonskom odnosu, ali možete ući i u tajnu vezu s kolegom ili osobom koja je povezana s vašim poslom. Neki pripadnici znaka imaće potrebu da budu sami i da se bave sobom i sopstvenim potrebama i neće imati dovoljno energije za druge.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s jetrom, pa vodite računa šta unosite u sebe.

SAVET + Imate moć da sami sebe iscelite

Škorpija - Bogat socijalni život

POSAO: Drage Škorpije, ove nedelje ćete se baviti nekim novim poslovima, a situacija će se stalno menjati, što će zahtevati vaše prilagođavanje. Biće vam potrebno puno energije da nove projekte izgurate do kraja, dok vam se na početku činilo da će sve ići prilično lako. Međutim, stvari se menjaju u hodu i uglavnom zahtevaju dodatnu snagu i napor. U nekim trenucima pokušaćete na silu da sprovedete svoju volju, ali to samo može izazvati kontraefekat. Gledajte da napravite razliku između ulaganja napora i energije i kontraproduktivne sile koja ne daje rezultate. S druge strane, naglašeno ste kreativni i u stanju ste da uvidite svaku nijansu i suptilnost, naročito kada je u pitanju grupna dinamika. Ove nedelje naglašen je timski rad, pa lako dolazi do nesporazuma u komunikaciji i praktičnim pitanjima, ali ćete zato zajedničkim snagama doći do sjajnih rešenja. Krajem nedelje počinje faza preispitivanja sopstvenih postupaka iz prošlosti i želja da se radi u samoći. Sledeća nedelja biće obeležena i pitanjima etike i morala kada je posao u pitanju, što naročito dolazi do izražaja kod već postojećih poslova. Kada su u pitanju finansije, novac će vam tokom sledeće nedelje dolaziti uglavnom preko novih klijenata i prijatelja s kojima imate i poslovnu saradnju. Kada su u pitanju troškovi, izbegavajte impulsivnu kupovinu.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi imaju naglašenu strastvenu stranu i jaku potrebu za fizičkim kontaktom sa partnerom. Nosi vas pokretačka energija i imate potrebu da probate nove stvari koje vas inspirišu i unose promene u dosadašnji način funkcionisanja s partnerom. Ako partner ima želju da stvari održi takvima kakve jesu, možete doći u sukob, iz kog ćete ipak vi izaći kao pobednik. Škorpije koje su trenutno slobodne magnetski privlače nove ljude u život i potpuno su otvorene za nova iskustva koja im se nude. Očekuje vas nedelja puna dinamičnih i produktivnih susreta, u kojoj će biti mnogo iznenađenja i emotivnih uzbuđenja. Imate mogućnost da započnete strastvenu vezu sa osobom koju smatrate, pre svega, prijateljem. Osećate blagu zadršku zbog straha da ne pokvarite prijateljstvo, ali ubrzo ćete shvatiti da nema razloga za takav pristup stvarima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa bešikom i reproduktivnim organima.

Strelac - Potreba da usporite

POSAO: Dragi Strelčevi, ovo je nedelja sa dešavanjima na polju karijere i odnosa s drugima. Na početku nedelje možete da očekujete izazovne odnose s poslovnim partnerima tokom kojih pokušavate da pristupite racionalno i smireno, dok druga strana unosi nervozu i zahteva da se stvari rešavaju brzo i bez mnogo oklevanja. Upravo zbog ove brzine kojoj se protivite može doći do grešaka koje se teško mogu popraviti, a tada vam neće ništa značiti što ste bili u pravu. Strelčevi koji se bave privatnim poslom mogu tokom ove nedelje izgubiti neke poslove, a da ne znaju razlog. Osećate potrebu da malo usporite pošto vidite da nije vreme za krupne korake u poslu, ali vas okolnosti uporno teraju na akciju, što vam daje na važnosti. Ovo je nedelja kada će novi projekti koje ste planirali biti na čekanju, a stari će zahtevati da se privode kraju ili da se okončaju. Mogući su nesporazumi u komunikaciji s prijateljima zbog nedostatka koncentracije, a moguća su i razočarenja zbog nedostatka etike u njihovim postupcima, što ranije niste primećivali. Na finansijskom planu novac stiže kroz partnerske poslove, ali ti poslovi donose i troškove. Povedite računa pošto može da dođe do većih rasprava koje se tiču novca, ali ćete biti beskompromisni i branićete svoj stav.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi imaće tokom ove nedelje prilično buran period. Partner pokušava da vam nametne svoju volju, ali mu to ne polazi za rukom pošto vi insistirate na argumentima i nećete slepo da sledite ničije naloge i uputstva. Iako niste svađalački nastrojeni, dovedeni ste u situaciju da se borite za svoj prostor u vezi i nećete se povući po cenu većeg sukoba. Najbolje bi bilo da izbegnete bilo kakve veće rasprave tokom ove nedelje i da držite situaciju pod kontrolom. Strelčevi koji su trenutno sami mogu se zaljubiti i osetiti veliku strast prema nekome ko je izraženo energičan i spretan i ko ih privlači disciplinom i svestranošću. U pitanju je velika strast i teško ćete moći da odolite ovoj vezi koja pomalo postaje opsesivna s vaše strane.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, osećate pad energije i konfuziju, što može prouzrokovati smetnje u svakodnevnom funkcionisanju i poslovnim aktivnostima.

SAVET + Držite se svojih stavova i ostanite smireni

Jarac - Pažljivo u komunikaciji

POSAO: Dragi Jarčevi, tokom ove nedelje fokus će biti na poslovima s inostranstvom, komunikaciji i nezavršenim obavezama. Ove nedelje radićete intenzivno sa strancima koji će stalno nametati neke nove obaveze, a to će vas dodatno razdražiti. Pripremite se i na to da neki vaši planovi mogu da se izjalove ili barem odlože na neodređeno vreme, što se, na kraju, može ispostaviti kao dobra stvar. Tokom cele nedelje budite oprezni u komunikaciji i nemojte obmanjivati ni sebe ni druge. Može vam se dogoditi da pravite loše procene, da komunicirate na način na koji vas drugi ljudi neće razumeti ili ćete pogrešno razumeti druge. Sve što je vezano za komunikaciju i papirologiju proveravajte više puta zbog mogućih nesporazuma. Na poslovnom planu je najbolje da završavate poslove koje ste već započeli, a iz nekog razloga ih odlažete ili njihova realizacija nije bila uspešna. Jarčevi koji žele da bave privatnim poslom, a prethodni pokušaji nisu bili uspešni, sada imaju šansu ako pokušaju ponovo. U ovom periodu je moguće i proširenje posla koje vam dosad nije polazilo za rukom. Kada su u pitanju finansije, zaradu možete da očekujete kroz posao koji redovno obavljate, ali i iz saradnje s inostranstvom. Sve isplate koje su kasnile mogu da se realizuju sada. Osim redovnih troškova, čiji bi iznos mogao da bude uvećan, ne bi trebalo da imate i druge.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi imaju priliku za putovanje s partnerom i to je nešto što će vam prijati. Pomalo ste džangrizavi tokom ove nedelje, pa bi vam prijalo da se izmestite iz okruženja. Ovo je dobar period i za realizaciju nekih zajedničkih planova i možete da usmerite energiju i u tom pravcu da biste na produktivan način iskoristili ovaj period. Jarčevi koji su trenutno bez partnera mogu da upoznaju srodnu dušu na poslovnom putu. Ljubav se može dogoditi iznenada i možete uploviti u vezi koja će biti veoma dinamična i zahtevaće mnogo energije. Možda vam to ne prija na duže staze, ali u ovom trenutku je pravo rešenje za vas. Prijaće vam takva dinamika, čak će vas inspirisati i u poslovnom smislu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, ovo je dobar period da promenite navike u ishrani, naročito ako imate probleme sa sistemom za varenje ili imate višak kilograma.

SAVET + Oprez u saobraćaju

Vodolija - Put transformacije

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje bićete izloženi promenama na više nivoa, a izvestan je i odlazak na put. Vodolije ove nedelje započinju proces transformacije, koji će, ukoliko bude uspešno sprovedeni, doneti rezultate kako na poslovnom tako i na ličnom planu. Imate sjajnu osnovu pošto ulazite u ovaj proces sopstvenom voljom i sa osećajem lakoće, a dok budete prolazili kroz njega, otvoriće vam se neki značajni uvidi koji u prethodnom periodu nisu bili mogući. Sistem vrednosti na kojima počivaju sva vaša uverenja biće izložen preispitivanju, kako kroz spoljne događaje tako i kroz vaše unutrašnje. Možete doći u fazu u kojoj će vam sve izgledati lažno i nepostojeće, ali nemojte biti strogi prema sebi pošto je takva percepcija preterana i pogrešna. Mnogi poslovni rezultati vam u ovom periodu mogu izgledati beznačajno, ali takvo shvatanje nije odraz realnosti, već trenutnog stanja. Oprezno u komunikaciji i klonite se velikih reči i obećanja. Nemojte ih davati, a nemojte ih ni uzimati za ozbiljno ako su usmereni ka vama. U saobraćaju je potrebna dodatna opreznost, posebno ako vozite auto-putem. Mogući su kvarovi prevoznih sredstava, kao i sredstava komunikacije. Kada su u pitanju finansije, ovo je povoljan period za prihode od partnerskih poslova, a dobar period je i za sve Vodolije koje rade s tuđim finansijama ili se bave poslom koji zahteva veći stepen kreativnosti. Troškovi su uglavnom usmereni na zabavu, ali i dugove koje vraćate ako ih imate.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi imaju iskren i dubok odnos s partnerom. Ovo je period kada ćete težiti promenama u okviru emotivnog odnosa, a važan vam je i seksualni segment veze, koji vam pomaže da se regenerišete i oslobodite negativne energije i nekih zaostalih strahova. Partner vam pomaže na ličnom putu razvoja, a koji vam je u ovom trenutku najvažniji. Vodolije koje su trenutno same imaju potrebu da se vraćaju u prošlost i aktiviraju neke stare veze i emotivne odnose. To vam pomaže da rešite neke dileme da biste mogli da nastavite dalje bez emotivnog prtljaga iz prošlih dana. Moguća je veza koja će biti naglašeno strastvena.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa srcem i aritmije, pa izbegavajte stres i fizičko opterećenje.

SAVET + Nastavite putem promena koje će vam doneti samo dobro

Ribe - Partnerski odnosi

POSAO: Drage Ribe, ove nedelje bavićete se partnerskim odnosima, preispitivanjem sebe kroz odnose s drugima, a i finansijskim pitanjima. Na početku nedelje možete imati razgovor s potencijalnim poslovnim partnerima u vezi s novim poslovnim projekatom koji zahteva mnogo ulaganja i angažovanja. Ribe koje se bave privatnim poslom imaju mogućnost za proširenje posla, ali će to zahtevati veća finansijska ulaganja nego što su planirale, pa ćete možda morati da pozajmljujete novac od poslovnih partnera. Sredinom nedelje imate priliku da shvatite mnoge stvari kroz odnose s drugima koji, na neki način, imaju autoritet nad vama, bilo zbog lične veličine ili zato što su vam nadređeni. Shvatićete zbog čega izbegavate neke stvari i zašto ćete se pre povući nego se upustiti u potencijalni sukob s partnerima od autoriteta. To će vas uvesti u dublju analizu svojih postupaka i podstaći na promene koje su nužne ako želite da se stvari promene i pomere s mrtve tačke. Promenićete neka uverenja i obrasce ponašanja koji su vam predstavljali kočnicu za dalji napredak. Kada su u pitanju finansije, ovo je nedelja u kojoj možete da profitirate kroz partnerske odnose i kroz poslove koji imaju veze s javnošću. Troškovi se mogu javiti u vezi s privatnim poslom i domom u kom živite.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi imaju s partnerom pomalo zamršen odnos i rasprave koje se tiču kuće. Moguće je da postoje neslaganja oko nekih navika u domaćinstvu, pa dok jedna strana više i lakše troši, druga, koja više radi i štedi, to doživljava kao veliki problem. Trudite se da pribegnete kompromisnom rešenju. Ribe koje trenutno nemaju partnera imaju veliku potrebu za vezom i zajednicom. Osećate veliku rastrzanost i unutrašnji nemir, pa imate osećaj da bi vam bilo mnogo lakše da ovaj period prolazite s partnerom. Dosta se krećete i imate više šansi da upoznate osobu s kojom biste imali uravnotežen i harmoničan odnos.  Privlače vas osobe koje obraćaju pažnju na detalje i lepe stvari u okruženju.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, primetna je nervoza praćena promenama raspoloženja, a moguće su i stomačne tegobe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)