Horoskop

PAZITE KADA ULAZITE U KUĆE OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Tamo možete zateći svakakva iznenađenja!

Astrolozi se slažu u oceni da pripadnici tri horoskopska znaka stvarno ne vole da sređuju kuću, pa ne čudi što se savetuje da se njima uvek najavite pre nego što se odlučite da im pokucate na vrata.

bySrećna republika

28.08.2022 09:00

PAZITE KADA ULAZITE U KUĆE OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Tamo možete zateći svakakva iznenađenja!
shutterstock.com

Raspremanje stana verovatno nikome nije omiljena aktivnost, osim možda onima koji su rođeni u znaku device. Iako većina nas voli da boravi u urednom i lepom prostoru, sam proces čišćenja nije toliko zabavan, pa ga ponekad odlažemo. Astrolozi smatraju da ljudi rođeni u pojedinim znacima izbegavaju kućne poslove češće od ostalih, pa se može desiti da, ukoliko kod njih banete nenajavljeni, zateknete neko neprijatno iznenađenje. 

Blizanci

Blizanci imaju toliko dogovora i planova da jednostavno ne stignu da srede stan. Kada se konačno na to odluče, nešto im odvrati pažnju, na primer poziv prijatelja ili zanimljiva TV-emisija. Nimalo im ne smeta ako su im po stanu razbacane čarape, knjige i časopisi, čaše i tanjuri, a ni prašina im neće zadati glavobolju. Blizanci uvek imaju nešto zanimljivije na rasporedu od raspremanja.

Ribe

Iako je u njihovom stanu uvek nered, ribe to vole da zovu kreativnim haosom. Tvrde da točno znaju gde se šta nalazi pod hrpom odeće, knjiga ili crteža, ali u praksi to i nije tako jer nikada ne mogu isprva da pronađu ključeve od stana ili punjač za mobilni telefon. Ne žele da priznaju da su suviše lenji da bi pospremali, pa im je lakše da se pretvaraju da je to odraz njihove kreativnosti i umetničkog duha.

shutterstock.com

Ribe tvrde da se odlično snalaze u svom haosu 

Strelac

Strelčevi su uvek usresređeni na nove avanture. Imaju pregršt ideja i planova kako da se što bolje provedu, a pospremanje stana nije njihova ideja za dobru zabavu. Radije će se naći s prijateljima, zaputiti se u šetnju ili negde otputovati. Ne brinu se ako je na nameštaju debeli sloj prašine ili ako suđe nije oprano, jer im je veća briga kako da se dobro provesele i zabave.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)