Horoskop

ONE STVARI I MESEC ROĐENJA: U januaru rođendan imaju perverznjaci, a u maju zaljubljeni

Kada je u pitanju karakter neke osobe, mnogo toga zavisi od meseca u kome je rođena, a to važi i za njene preferencije u krevetu.

27.03.2022 14:04

ONE STVARI I MESEC ROĐENJA: U januaru rođendan imaju perverznjaci, a u maju zaljubljeni
unsplash.com

Mesec u kome smo rođeni može mnogo toga da otkrije o karekteru naše ličnosti, a to se odnosi i na naše sklonosti u krevetu. 

Pročitajte šta kažu astrolozi kada je u pitanju osobina određenog čoveka u odnosu na to u kom mesecu je rođen.

Januar

Prema astrolozima, u januaru su rođene osobe koje su veoma perverzne. Uporni su i spremni na razne eksperimente tokom intimnih odnosa. Prljava mašta čini da postanu prave zveri u krevetu, a njihova seksualna energija se najviše slaže da osobama rođenim u novembru.

Februar

U ovom mesecu su rođene osobe koje su avanturisti i veoma su strastveni. Ipak, ne možete lako otkriti tu njihovu erotsku stranu, jer da bi se to dogodilo neophodno da se sa njima emotivno povežete. Tada su spremni na mnoge stvari. Na stvari gledaju uvek iz krupnog plana i nisu spremne da se odmah prepuste strastima.

Pixabay.com

Kada se povežete, strast nećete moći da zaustavite

Mart

Mart je mesec kada se rađaju osobe koje vole da se izležavaju u krevetu. Za njih je idealan seks onaj koji je intenzivan i privržen i on za njih nije samo fizička aktivnost već neprevaziđeni način da se povežu sa partnerom. Takođe, veoma im je bitno da partner bude zadovoljen.

April

Aprilski ljudi su veoma nezavisne osobe, ali kada reše da se nekome posvete, akcija u krevetu je veoma strastvena i veoma zanimljiva. NJihov najveći problem je što im sve brzo dosadi, pa često se to dogodi i sa partnerom.

Maj

Ako tražite posvećenog i vernog partnera, to su osobe rođene u maju jer je njima najvažnije da imaju seks sa osobom u koju su zaljubljeni. Zato je njihova čitava akcija senzualna i traje veoma dugo, a spremni su da se potrude oko toga da atmosfera u kojoj vode ljubav bude veoma erotična.

Jun

Radoznalost je osobina osoba rođenih u junu,pa nije čudno što vole da eksperimentišu sa novim pozamaOni su savršeni partneri za one koji vole prljave razgovore i slične seksi igrice jer sa njima nema tabu tema.

 

 

Jul

Ako želite daseks sa osobama rođenim u julu, morate najpre da se emotivno povežete. Tek kada ostvarite zadatak da se osećaju sigurno, možete da osetite strast i njihovu ogromnu želju da zadovolje partnera. Tada ćete bukvalno biti na sedmom nebu jer gotovo da nema stvari koje ne bi uradili za vas.

Avgust

Sa osobama rođenim u avgustu imate dve mogućnosti, ili su veoma sebične ili su ekstremno velikodušne. Drugim rečima, njhov partner će od njih dobiti sve što poželi ili će vrlo brzo biti zamenjene drugim partnerom. Najveći problem je što ne vole da im govorite šta da rade u krevetu, najviše iz razloga što imaju veliki ego i lako se uvrede.

 

 

Septembar

Iako su oni rođeni u septembru veoma strastveni, njihove emocije su uvek pod kontrolom. Za početak vrele i strastvene akcije, neophodno je da prođe dosta vremna da bi se opustili, ali kada se to dogodi, ispuniće svaku želju svog partnera. Ne postoji stvar koju ne bi učinili kada se zaljube.

Oktobar

Oni koji su rođeni u oktobru nije problem da jasno kažu šta žele, ali i šta možete da očekujete od njih. Oni prosto obožavaju predigru, ali im treba malo više vremena sa početak seksualnog odnosa sa novim partnerom jer vole da dobro istraže teren, ali i da uživaju u romantici. Dakle, više su za nažan, romatičan odnos, ali i seks pun strasti.

 

Novembar

Oni koji su rođeni u novembru prosto pucaju od strasti i seksulanih želja. Uz to su i posesivni, pa su skloni da poseduju svog partnera, ali da se osećaju kao da pripadaju  nekome. Veoma su skloni eksperimentisanju pa će rado da isprobaju sve kako bi se osećali posebno.

 

 

Decembar

Decembar je mesec kada se rađaju pravi kreativci. Oni će rado pristati na igranje uloga tokom vrele akcije, sve kako bi seks bio što zanimljiviji. Problem može da bude samo dublje povezivanje sa njima, dok će akcija u krevetu biti više nego vrela.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)