Horoskop

BRAK I HOROSKOP: 4 znaka zodijaka koji su najbolji muževi

Oni su nežni, darežljivi, privrženi i pouzdani. Saznajte u kojim horoskopskim znakovima se rađaju najbolji muževi.

11.02.2022 21:00

BRAK I HOROSKOP: 4 znaka zodijaka koji su najbolji muževi
pexels.com

Žene misle da imaju beskonačnu listu zahteva kada su u pitanju partneri sa kojima bi jednog dana mogle da zasnuju porodicu. Istina je da sve mi težimo nekim osnovnim vrednostima, kao što su pažljivost, odanost, iskrenost i velikodušnost. Portal Srećna Republika vam otkriva u kojim se to astrološkim znakovima skrivaju idealni muževi i kako prepoznati muškarce stvorene za dug i srećan brak.

Bik

pexels.com

Mladenci u Parizu

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i da usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Držaće vas blizu sebe, paziti i maziti, kao malo vode na dlanu.

Lav

pexels.com

Mladenci na selu

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Vole da se dive i obasipaju svoju životnu saputnicu pažnjom i to uz puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati more poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su takođe velika podrška.

Rak

pexels.com

Mladenci slave

Muški Rakovi vole sve vezano za ljubav, a vreme provedeno sa njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi, piše portal pinkvilla.com. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju, kao i da provode kvalitetno vreme sa njom. Pošteni su, veseli i pozitivni, pa će i učiniti sve kako bi usrećili svoju partnerku. 

Ribe

pexels.com

Mlada i madoženja

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju i usrećuju svoje bližnje. Nikada im nije problem da se dodatno potrude kako bi usrećili svoju partnerku i kako bi se ona osećala voljeno i cenjeno. Pobrinuće se da zaista budu tu za nju kao oslonac i potpora. Uvek su spremni da budu rame za plakanje i podrška svojim partnerkama, ali i svim bližnjima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)