Ispod pokrivača

HOROSKOPSKI ZNACI U KREVETU: Sa kojim ćete se najbolje slagati i naspavati

Za nesanicu možete da okrivite i horoskopski znak vašeg partnera

27.12.2021 08:00

HOROSKOPSKI ZNACI U KREVETU: Sa kojim ćete se najbolje slagati i naspavati
Pixabay

Iako se možda dobro slažete u svemu drugom, u krevetu vam ne ide baš najbolje. I tu pre svega mislimo na spavanje jer, dok ste vi željni sna, vaš partner kucka po telefonu, čita ili gleda televiziju. Kako prenose astrolozi, za to možete da okrivite horoskopski znak.

Evo i sa kojim znakom ćete se najbolje naspavati i zabaviti u krevetu:

Ovan i Škorpija

Otvoreni Ovnovi su uvek željni zabave i stalno su raspoloženi za zabavu u krevetu. Oni su uvek u potrazi za avanturom a u Škorpiji nalaze svog „idealnog partnera“ u zločinu. Oboje su posesivni po prirodi i stalno žele biti jedno uz drugo. Ni malo im nije drago kada svako spava na svojoj strani kreveta.

Bik i Vaga

Mirni i uredni Bikovi vole lepu, čistu i mirišljavu posteljinu, na spavanje odlaze rano i žele partnera koji pre spavanja neće buljiti u mobilni telefon. Njihov savršeni partner u krevetu je elegantna, odmerena i mirna Vaga koja voli da uživa u tišini doma svog. Oboje polažu dosta na estetiku i uživaće u udobnoj nameštenoj spavaćoj sobi.

Pixabay

Možda je za nesanicu kriv horoskopski znak vašeg partnera?

 

Blizanci i Strelac

Blizancima koji su uvek puni energije i spremni za zabavu, potreban je neko ko će zajedno sa njima do sitnih sati gledati smešne filmove ili praviti lude pidžama zabave. Sve te njihove, često šašave ideje, najpre će podržati Strelac jer, kao i Blizanci, vole avanturu i da u svaki životni trenutak unesu radost. S druge strane, oba horoskopska znaka su veoma nezavisne i teže da očuvaju svoju slobodu.

Rak i Ribe

Ponašanje Raka tokom noći se poprilično razlikuje od onog tokom dana. Tokom večeri i noći oni žele da sve nežnosti podele sa svojim partnerom, da se maze i šapuću na jastuku. Takva vrsta nežnosti veoma prija Ribama koje će uživati u svakom trenutku sa svojim Rakom ili Račicom.

Pixabay

Ribe i Rakovi se odlično slažu ispod pokrivača

 

Lav i Vodolija

I Lavovi i Vodolije vole privatnost i vreme koje provode sami sa sobom. Oni zajedno mogu biti sretni i kada ćute ili kada svako radi ono što mu prija. Odlično se slažu u seksu jer su veoma strastveni i senzualni.

Devica i Jarac

Device su sklone pravljenju reda a to čine i u krevetu. One vole rutinu, da posteljina bude uredna i čista i da njihov san ne uznemiravaju nepotrebni zvukovi i buka. Njima je najsličniji Jarac koji voli mir i da se opusti nakon napornog dana u toplini svog doma.

Komentari (0)