Oni mrze organizaciju!

DA LI STE PRAZNIČNI MRGUD? Ovi horoskopski znakovi ne podnose PROSLAVE!

Da li i vi spadate u praznične mrgude?

23.12.2021 12:27

DA LI STE PRAZNIČNI MRGUD? Ovi horoskopski znakovi ne podnose PROSLAVE!
pexels.com

Nova godina i praznici kod svih izazivaju radost i sreću, a novogodišnje čarolije i euforija teraju nas na pozitivnu nervozu i onaj trepteći  osećaj u stomaku. Čini se kao da ceo svet uspori pred ovah praznik, gotovo stane, a onda za samo nekoliko sekundi ubrza i počne ponovo da se kreće normalnom brzinom. Taj trenutak tik pred zaustavljanje u svima izaziva pozitivne emocije i naboj energije, koji će se ispoljiti u trenutku kad planeta nastavi da se kreće, kad otkuca ponoć 31. decembra.

Ipak, koliko god nam se činilo da niko ne može da odoli ovoj prazničnoj ludnici, četiri horoskopska znaka, čvrsto su na nogama i gledaju nas lude pogledima punim nerazumvevanja.

Bik

Bikovi ne trpe praznično ludilo koje iz godine u godinu počinje sve ranije. Nisu ni preterani ljubitelji prazničnih okupljanja, a na svojoj plejlisti žele raznolikost umesto čitavog niza božićnih pesama. Na božićni duh imuni su do samog Božića i tek tada će mu se prepustiti, a već dan nakon toga opet će postati pravi mrgudi!

BLIZANCI

Priprema okupljanja i žurki povodom praznika može biti poprilično stresna i zahtevati puno rada i truda, a blizancima se baš i ne da da sve slobodno vreme potroše na to. Zato ih božićni duh često zaobiđe. Ako im ne nametnete previše obaveza i sačuvate ih od gužvi i stresa, onda neće biti namrgođeni i prepustiće se atmosferi.

VAGA

Vage obožavaju porodična i prijateljska praznična druženja, ali takođe se ponekad teško fokusiraju na sve popratne obaveze pa se njihov božićni duh izgubi negde u pokušaju organizacije i pripreme tih okupljanja. Gotovo nikad nisu u potpunosti zadovoljne tim što su pripremile i na kraju same sebi oduzmu priliku za uživanje.

DEVICA

Za razliku od vaga, pedantne device nemaju problema sa organizacijom i ako već moraju da se spreme za okupljanja, pobrinuće se da sve bude "tip top". Međutim, one po prirodi ne vole nikakvo preterivanje, groze se gužvi, prevelikog šarenila i kiča pa će božićni duh i njih često da zaobiđe.

Komentari (0)