Horoskop

JULIJA LIFANOVA PREDVIĐA FINANSIJSKI ZEMLJOTRES OVIM ZNACIMA: Ovako će uticati kosmički događaji

Evo šta možete očekivati!

01.07.2024 09:01

JULIJA LIFANOVA PREDVIĐA FINANSIJSKI ZEMLJOTRES OVIM ZNACIMA: Ovako će uticati kosmički događaji
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pun Mesec u znaku Jarca će doneti iznenadne odluke vezane za ulaganje novca u privatni biznis. Takođe, postoji mogućnost da će Jarčevi morati da izdvoje sredstva za svoju decu, bilo da je reč o plaćanju odmora, školovanja ili ulaganju u zdravlje. To su Strelčevi, Blizanci, Ovnovi i Bikovi. Ruska astrološkinja Julija Lifanova predviđa im promene.


Strelčevi mogu očekivati povećanje plate, a 16. jula bi mogli imati važan razgovor o novcu sa svojim šefom. Takođe, oko 21. jula donosi se odluka vezana za prihode, a pun Mesec u Jarcu će se fokusirati upravo na zaradu.

KSCHiLI / Alamy / Alamy / Profimedia

Novčani horoskop za jul

Blizanci će doživeti veliki iskorak u finansijama, a konjunkcija Marsa i Urana će istaći ono što je bilo skriveno od njih. Takođe, pun Mesec u Jarcu će im pružiti jasnu sliku o njihovim finansijama i mogućim troškovima njihovih partnera.


Pun Mesec u Jarcu 21. jula donosi Ovnovima finansijski napredak kroz partnerstvo sa prijateljima. Takođe, mnogi će odlučiti da promene tok svoje karijere i da donesu važnu odluku o svom razvoju za narednih 20 godina. Mars i Uran će se povezati u znaku Bika 16. jula, što može dovesti do susreta sa osobom koja će ponuditi veliku finansijsku investiciju za avgust. Međutim, da bi se ova prilika ostvarila, Bikovi će morati da donesu ozbiljnu finansijsku odluku do 21. jula, na pun Mesec u Jarcu, navodi Atma.hr.

U skladu sa astrološkim prognozama, mnogi horoskopski znaci se pripremaju za promene u finansijskoj sferi, a jul mesec će biti vreme kada će se ove promene manifestovati na različite načine za svaki znak.
 

BONUS VIDEO:


 

 

Komentari (0)