Horoskop

PREDVIĐANJE TAROTA ZA PRVU POLOVINU MARTA: Oprez sa finansijama i ulaganjem, evo ko nikako ne treba da uzima kredit ili pozajmicu! (FOTO)

Da li ste među znakovima koje očekuju iskušenja na polju novca?

22.02.2024 09:00

PREDVIĐANJE TAROTA ZA PRVU POLOVINU MARTA: Oprez sa finansijama i ulaganjem, evo ko nikako ne treba da uzima kredit ili pozajmicu! (FOTO)
Shutterstock

Tarot karte već vekovima intrigiraju ljude, a predviđanje budućnosti uz pomoć njih se smatra za najpreciznije. Same karte tako su osmišljene da mogu da se tumače na različite načine pa je za njihovo čitanje potrebno dosta iskustva u ovoj vrsti proricanja. Nije svejedno da li je karta ispala sama ili je izvađena, niti da li je izvučena normalno ili je izašla “naopako”. 

Srećna republika vam poklanja tarot horoskop za prvu polovinu marta 2024. u kojoj brojni izazovi i iskušenja posebno očekuju 5 znakova Zodijaka. 

shutterstock.com

Bikove očekuju nepredviđeni troškovi

 

Bik 

U prvoj polovini marta, Bikovi će morati da obrate pažnju na svoje finansije. Mogu očekivati neka neočekivane troškove zbog kvara automobila ili nekog kuhinjskog aparata. Nemojte se nervirati jer vas već krajem ovog perioda očekuje prilika za povećanje prihoda. U ljubavnom segmentu, Bikovi će biti skloni introspekciji i traženju dubljeg značenja u svojim emotivnim vezama. 

Lav

Lavovi će u ovom periodu biti fokusirani na ostvarenje svojih ciljeva u oblasti finansija. Očekuje ih mogućnost za napredovanje na poslovnom planu uz novu i značajno uvećanu platu. Ako vam se ukaže prilika za dodatni posao nemojte se mnogo dvoumiti jer će ovo dodatno da pojača vaša mesečna primanja. Na ljubavnom planu, Lavovi će biti veoma strastveni i romantični, te će imati priliku da uživaju u dubokim emotivnim vezama.

shutterstock.com

Škorpije treba otvoreno da porazgovaraju sa partnerom jer je to jedini način da reše probleme

 

Škorpija

Škorpije će se suočiti sa izazovima u oblasti finansija tokom prve polovine marta. Važno je da budete oprezni i da dva puta dobro tazmislite pre donošenja bilo kakve odluke koja se tiče veće količine novca. Savet je da u ovom period izbegnete prekomerna trošenja posebno u kupovini. Umesto toga bolje da malo prištedite. Kad je u pitanju ljubav očekuju vas emotivna previranja. Već duže vreme ste sumnjivi partneru zato je najbolje da s njim otvoreno porazgovarate o svemu što vas muči i tako rešite nagomilane probleme u vezi ili braku. 

Strelac

Strelčevi će u prvoj polovini marta imati priliku da ostvare značajan finansijski napredak. Vi možete slobodno da investirate i ulažete novac, ali je važno da se dobro raspitate o svim uslovima i sa advokatima detaljno proučite ugovor kako ne biste bili nasamareni. U ljubavnom segmentu vaš optimizam i harizma neće moći da prođu nezapaženo kod suprotnog pola pa će imati priliku da privučete pažnju potencijalnih partnera.

Vodolija

Vodolije će tokom ovog perioda biti primorane da se detaljno pozabave svojim finansijama. U prethodnom periodu ste trošli više nego što je potrebno, tako da vas očekuje stezanje kaiša u narednom periodu. Nemojte uzimati kredite i pozajmice koliko god vam se to učinilo kao spas jer ćete se ukopati do grla u dugove iz kojih dugo nećete moći da se izvučete. Važno je da budete praktični i da racionalno upravljate novcem. Na ljubavnom planu, Vodolije će biti otvorene za nova iskustva i mogu očekivati uzbudljive susrete sa potencijalnim partnerima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)