Horoskop

PREDVIĐANJA ARAPSKIH ASTROLOGA: Koga čekaju sudbinski preokreti, a kome stiže neočekivano nasledstvo! (FOTO)

Izdavaja se 5 znakova koje očekuju neverovatne srećne okolnosti u febrauaru 2024.

29.01.2024 09:00

PREDVIĐANJA ARAPSKIH ASTROLOGA: Koga čekaju sudbinski preokreti, a kome stiže neočekivano nasledstvo! (FOTO)
shutterstock.com

Arapska astrologija stara je stotinama godina ali je i dalje zagonetka za zapadni svet. Kao i drugi horoskopi i ovaj se zasniva na datumu rođenja ali i na mestu, kao i drugim ljudima koji su rođeni u tom mestu i društvenom položaju roditelja. Arapska astrologija koristi imena oružja iz drevnih vremena za oznake znakova.

Srećna republika vam donosi predviđanje arapskih astrologa za februar 2024. koji izdvajaju 5 znakova neverovatne srećne okolnosti u mesecu pred nama.

Shutterstock

Ovnovi podižu svoj ugled na poslu zahvaljujući svojim talentima i veštinama

Bodež (Ovan): Uspeh na poslovnom planu

Za pripadnike znaka Buzdovana koji odgovara rođenima u znaku Ovna februar će biti mesec izuzetnog uspeha na poslovnom planu. Imaće priliku da pokažu svoje veštine i talente, što će rezultirati povećanjem ugleda među kolegama i nadređenima. Očekuje ih i finansijski dobitak, što će dodatno ojačati njihovu poziciju.

Buzdovan (Blizanci): Ljubavna idila

Ovaj znak u februaru očekuje uzlet na ljubavnom planu i prava ljubavna idila. Za one koji su u vezi, odnos sa partnerom će biti ispunjen romansom i nežnošću, dok će slobodni pripadnici znaka imati priliku da upoznaju nekoga ko će im potpuno osvojiti srce. Ovaj mesec će biti idealan za jačanje emotivnih veza i izražavanje ljubavi.

shutterstock.com

Vage naka budu spremni za sudbinske preokrete

 

Lanac (Vaga): Sudbinski preokreti

Rođeni u periodu vladavine Vage očekuju sudbinski preokreti u februaru. Ovaj mesec će doneti neočekivane promene koje će uticati na njihov životni put. Moguće su nove prilike na poslovnom planu, ali i promene u ličnim odnosima. Treba da budu spremni da se prilagode novim okolnostima i da iskoriste sve što im sudbina donese.

Arapski nož (Škorpija): Ljubavna sreća

Za vas će februar 2024. biti mesec ljubavne sreće. Očekuje vas period ispunjen nežnošću, strašću i romansom. Veze će se dodatno učvrstiti, a slobodni pripadnici znaka će neočekivano upoznati nekoga ko će im potpuno odgovarati. Susret će biti potpuno slučajan ako u slučajnost verujete. Ovo je idealan period za izražavanje osećanja i uživanje u ljubavi.

Viteško koplje (Jarac): Nasledstvo 

Za rođene u ovom znaku februar će biti vrlo berićetan kad je u pitanju novac. Otvara vam se mogućnost dobijanje pozamašnog nasledstva od dalekog rođaka na koga ste potpuno zaboravili. Iako će biti nekih manjih problema u vezi toga sva sporna pitanja biće vrlo brzo rešeni u vašu korist. Razmislite šta ćete sa novcem možda je ulaganje u nekretnine najbolji plan. Budite pažljivi u upravljanju finansijama i iskoriste prilike koje vam se pružaju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)