Horoskop

KELTSKI HOROSKOP PREVIĐA: Koga čeka finansijski procvat i uspeh u karijeri, a ko je na korak od promene posla! (FOTO)

Oni su imali 13 simbola, svaki karakteriše određena boja i planeta koja je simbolički predstavljena određenim drvetom.

25.01.2024 08:57

KELTSKI HOROSKOP PREVIĐA: Koga čeka finansijski procvat i uspeh u karijeri, a ko je na korak od promene posla! (FOTO)
Shutterstock

Stari Kelti bili su duboko povezani sa prirodom a drveće su smatrali izvorom mudrosti verujući da u njima žive duhovi. Keltsko drvo života oduvek je važilo za prvu asocijaciju na savršenu i neraskidivu uniju Zemlje i Neba, u kojoj se najjasnije oslikava snaga prirode.

Za razliku od današnjeg horoskopa koji ima 12 znakova Zodijaka, stari Kelti su imali 13 simbola, svaki karakteriše određena boja i planeta koja je simbolički predstavljena određenim drvetom.  To znači da se današnji znaci preklapaju delom sa dva znaka po keltskom horoskopu. 

Srećna republika vam donosi kakva su predviđanja po keltskom horoskopu za februar 2024. i koja 4 znaka će doživeti finansijski procvat i uspeh u karijeri u ovom mesecu. 

Shutterstock

Ovnovi će imati nove prilike za napredovanje u karijeri

OVAN

(Javor/ Vrba)

Ovim znakovima mahom pripadaju rođeni u znaku Ovna. Za pripadnike ovog znaka februar će biti mesec u kojem će se otvoriti nove prilike za napredovanje u karijeri. Planete će biti naklonjene vašim ambicijama i trud će biti nagrađen. Finansijska situacija će se stabilizovati, a moguće je i neočekivano povećanje prihoda. Iskoristite ovaj period da pokažete svoje znanje, veštine i postavite nove više ciljeve u karijeri.

BIK

(Vrba/Glog)

Znakovi Vrbe i Gloga koji po keltskom horoskopu obuhvataju rođene u znaku Bika osetiće pozitivan uticaj planeta u oblasti finansija u februaru 2024. Ovo će za vas biti najbolji period u godini za ulaganje i poslovne pregovore. Ukoliko želite da promenite posao ovo je pravi trenutak za to, jer će dogovori biti vrlo uspešni što podrazumeva i veću platu. Pojedini pripadnici ovog znaka imaće šanse za dodatni izvor prihoda. Honorar neće biti veliki ali će novac stizati konstantno. Vodite računa o troškovima i pažljivo razmotrite sve opcije pre nego što povučete potez. 

shutterstock.com

Trošite više nego što zarađuje pa je vreme da se ozbiljnije pozabavite finansijama

BLIZANCI

(Glog/Hrast)

Februar 2024. biće mesec izazova za sve rođene u znaku Blizanaca, ali sve prepreke ćete uspešno prevazići. Važno je da brzo mislite, a ključna stvar biće vaša snalažljivost koja će vam na kraju doneti pobedu u poslovnim pregovorima i dogovorima. Trošite više nego što zarađuje pa je vreme da se ozbiljnije pozabavite finansijama i da povučete ručnu. Ukoliko ne vodite računa o novcu možete upasti u ozbiljne probleme. Nemojte uzimati kredite ili pozajmice jer ćete morati da vratite trostruku u odnosu na pozamlljenu sumu. 

RAK

(Hrast/Imela)

Rakove u februaru očekuju pozitivne promene u oblasti karijere. Ovaj mesec donosi mogućnosti za napredovanje i ostvarenje profesionalnih ciljeva. Važno je da budete otvoreni za saradnju i da iskoristite prilike za usavršavanje. Finansijska situacija će biti stabilna, ali je važno da budete štedljivi i da planirate troškove. Ako budete u besparici stegnite kaiš na nekoliko dana i nikako ne ulazite u dugove. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)