Horoskop

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Bikovima novac klizi iz ruku, Lavove očekuje druženje sa prijateljima, Škorpije slede intuiciju (FOTO)

Proverite da li su vam zvezde naklonjene narednih dana.

20.10.2023 10:05

DETALJAN VIKEND HOROSKOP ZA SVE ZNAKE: Bikovima novac klizi iz ruku, Lavove očekuje druženje sa prijateljima, Škorpije slede intuiciju (FOTO)
shutterstock.com

Tokom predstojećeg vikenda meteorolozi najavili su prolećne temperature, te iskoristite lepo vreme kako biste uživali u prirodi. Dok se opuštate uz prvu jutarnju kafu, proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednih dana. Iskoristite predviđanja astrologa i okrenite ih u svoju koristi.

Srećna Republika svakom znaku horoskopa otkriva kakav ga vikend očekuje i na šta bi trebalo da obratimo pažnju.

shutterstock.com

Detaljan vikend horoskop za svaki znak

Ovan

Ove nedelje ćete razmišljati optimistično. Možda ste radoznali da naučite nešto novo ili čitate i istražujete u slobodno vreme. Takođe biste mogli da putujete negde ili da se prijavite za čas jezika. Kada se sunce i Merkur susreću u Vagi, možda ćete se družiti sa prijateljem na kvalitetnom provodu jedan na jedan, ili biste mogli da doživite brojne pozive za ljubavne sastanke. Možda takođe vodite važne razgovore o budućnosti veze ili tražite savet od nekoga ko vam je blizak.
 

Bik


Ove nedelje ćete se baviti važnim samorefleksijom. Možda razmišljate o tome kako drugačije reagujete na sukobe u odnosima ili ste otvoreniji prema svojim emocijama sa ljudima. Takođe biste mogli da otplaćujete račune ili dugove, ili radite da biste uštedeli novac. Kada se sunce i Merkur susreću u Vagi, možda ćete biti posebno zauzeti poslom, žongliranjem sa manjim zadacima ili razvojem raznih projekata. Takođe biste mogli da budete na dobrom zdravlju, dok istražujete nove recepte ili eksperimentišete sa rutinama vežbanja.
 

Blizanci


Bićete fokusirani na svoje bliske odnose ove nedelje. Možda idete na sastanak ili provodite kvalitetno vreme sa svojim partnerom. Možda se sastajete i sa dobrim prijateljima i dodirujete bazu sa ljudima do kojih vam je stalo. Kada se sunce i Merkur susreću u Vagi, možda ćete biti pogođeni kreativnom inspiracijom ili ćete se osećati prijatno da delite svoje jedinstveno gledište bilo kroz projekat strasti ili svoj rad. Takođe biste mogli da organizujete društvene planove ili razgovarate sa novim romantičnim interesovanjem.

shutterstock.com

Rakovi žongliraju sa obavezama

Rak


Možda žonglirate sa brojnim malim zadacima ili preuzimate veće odgovornosti. Takođe biste mogli da budete motivisani da se prijavite za časove vežbanja, jedete hranljivu hranu ili bolje brinete o svom telu u celini. Kada se sunce i Merkur susreću u Vagi, možda ćete se baviti aktivnostima kod kuće, kao što su čišćenje i organizovanje vašeg prostora ili rukovanje detaljima vezanim za selidbu. Možda ćete sustići i porodicu ili donositi važne odluke u vezi sa porodicom ili životnom situacijom.
 

Lav


Osećaćete se opušteno i društveno ove nedelje. Možda se sastajete sa prijateljima ili se trudite da izađete. Takođe biste mogli da se osećate više samoizražajno i bićete sigurni u pokazivanje svoje prave ličnosti, kroz kreativni hobi ili svoj posao. Kada se sunce i Merkur sastaju u Vagi, bićete u pokretu. Možda putujete, obavljate poslove ili prisustvujete događajima u vašem gradu. Pored toga, možda ćete intenzivno pisati, osmišljavati sadržaj društvenih medija ili razvijati projekte.
 

Devica


Ove nedelje ćete biti zaokupljeni kućnim aktivnostima. Možda čistite ili organizujete svoj životni prostor, ili biste mogli sustići članove porodice. Možda ćete se osećati nostalgično ili pomalo emotivno zbog sećanja iz detinjstva. Kada se sunce i Merkur sastaju u Vagi, možda dolazite do novih poslovnih ideja ili vodite razgovore o unapređenju ili podizanju na poslu. Takođe možete pažljivo da planirate budžet ili razmišljate o mnogim kupovinama koje treba da obavite u narednim danima.
 

Vaga


Bićete u centru pažnje ovog vikenda. Možda ćete imati veću pažnju na sebe i možda će vam se obratiti u vezi sa novim mogućnostima, bilo na poslu ili u privatnom životu. Takođe biste mogli da razmišljate o svojim ciljevima i interesima i u kom pravcu idete dalje. Kada se sunce i Merkur sastaju u Vagi, možda ste zauzeti aktivnostima u zajednici ili zakazujete druženja sa svojom grupom prijatelja. Pored toga, možda razmišljate o svojim budućim nadama i snovima i osećate se optimistično u pogledu onoga što dolazi.
 

Škorpija


Ovog vikenda ćete razmišljati o svojim finansijama. Možda se trošite na sebe ili plaćate razne račune i troškove. Takođe možete biti motivisani na poslu dok razvijate projekte ili privlačite nove klijente. Kada se sunce i Merkur susreću u Vagi, možda ćete biti otvoreniji da podelite svoje emocije. Možda čitate i o temama koje se odnose na mentalno zdravlje, gubitak ili duhovnost. Takođe biste mogli da se pomirite sa ograničavajućim načinima razmišljanja i uverenjima, ili će vam se intuicija možda osećati mnogo jača.

shutterstock.com

Strelčeve očekuje lepo raspoloženje i uzbuđenje

Strelac

Ovog vikenda očekuje vas more iznenađenja i lepog raspoloženja. Uživajte u svakom trenutku, prepustite se stvarima koje dolaze. Zaboravite na stres i svakodnevne brige. Ovo su dani kada je važno da se posvetite sebi i svojim voljenim osobama. Posvetite se i davno zaboravljenim hobijima koji su vas nekada ispunjavali.

Jarac


Provešćete neko vreme sami ovog vikenda.  Možda ćete imati teže emocije, ili biste se mogli obratiti psihologu da biste se osećali mirnije. Možda se takođe bavite redovnom praksom vođenja dnevnika ili meditacije. Kada se sunce i Merkur sastaju u Vagi, možda ćete dobiti pozitivne vesti na poslu, ili ste zauzeti razvojem velikih projekata ili javno govoreći na svom poslu. Takođe možete pregovarati o poslovima i potpisivati ugovore, ili tražite da preuzmete više odgovornosti.
 

Vodolija


Bićete društveniji tokom vikenda. Možda će vam se pojaviti događaji kojima želite da prisustvujete ili vam se mogu javiti prijatelji koje niste videli neko vreme. Možete čak da organizujete grupnu aktivnost ili ste fokusirani na budućnost i ono što želite da postignete u budućnosti. Kada se Sunce i Merkur sastaju u Vagi, razmišljaćete o temama veće slike. Možda učite o različitim temama, kulturama ili sistemima verovanja. Možda takođe napredujete u pisanju ili podučavanju.
 

Ribe


Ovog vikenda ćete dati prioritet svojoj karijeri. Možda ćete čuti za priliku za posao ili biste mogli da dobijete pažnju od nedavnog projekta koji ste razvijali na svom poslu. Takođe biste mogli da razmišljate o svojim dugoročnim ciljevima u karijeri i na čemu vredi raditi. Kada se Sunce i Merkur sastaju u Vagi, razmišljaćete o svom ponašanju i o tome kako biste mogli da poboljšate obrasce odnosa. S druge strane, možda radite važno finansijsko planiranje za svoju budućnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)