Horoskop

ZAOKRET U LJUBAVI I PUN NOVČANIK U SEPTEMBRU: Grčki horoskop najavljuje novu energiju i ispunjenje snova ali i darove neba za odabrane

Helenistički astrolozi poseban akcenat su stavljali na finasije i sticanje bogatstva, pa su ih slušali svi oni željni uspeha i bogatstva.

31.08.2023 09:00

ZAOKRET U LJUBAVI I PUN NOVČANIK U SEPTEMBRU: Grčki horoskop najavljuje novu energiju i ispunjenje snova ali i darove neba za odabrane
shutterstock.com

Astrologija je bila jedna od najznačajnijih aspekata života antičkih Grka. Helenistička astrologija se dobrim delom oslanjala na egipatsku hramsku kulturu, posebno na verovanje da se duša može uzdići do zvezda. Helenistički astrolozi poseban akcenat su stavljali na finasije i sticanje bogatstva, pa su ih slušali svi oni željni uspeha i bogatstva. 

Stari Grci imali su 12 Zodijačkih znakova koji su nosili imena božanstava iz grčke mitologije, a koji su po osobinama bili veoma slični oznakama savremenog horoskopa.

Srećna republika vam donosi koja četiri znaka mogu da očekuju berićetan početak jeseni i pun novčanik u septembru 2023. ali i velike preokrete na ljubavnom planu.

Pixabay.com

Ovan - Ares

Ares (Mars u rimskoj mitologiji) je grčki bog rata. On je najstariji sin Zevsa i Here, vatrenog i neukroćenog temperamenta. Slično Aresu i pripadnici znaka Ovna su pod direktnim uticajem Marsa, predvodnici po rođenju i sposbni za najveća dela. Septembar donosi novu energiju, za vas pozitivnu u svakom smislu. U septembru ćete biti fokusirani na posao i zaradu. "Ginućete" na poslu, ali će to biti izdašno nagrađeno. Kada je u pitanju ljubav i partnerski odnosi, do 15. septembra kada se završava retrogradni ciklus Merkura pametnije da ne ulazite u rasprave posebno u isterivanje pravde onoga što vas tišti iz prošlosti. Drugi deo septembra će biti mnogo bolji, pa iskoristite ga za stabilizaciju odnosa.

Zdravlje je dobro, samo se pripazite virusnih infekcija.

Pixabay.com

 

Blizanci - Hermes 

Hermes (poznat kao Merkur u rimskoj mitologiji) je Zevsov sin, glasnik bogova, zaštitnik putnika, pastira, pa čak i lopova. Rođeni u znaku Blizanaca do polovine septembra neće znati gde je levo, a gde desno zbog retrogradnog kretanja Merkura. Ovo se jedino ne odnosi na one pripadnike znaova koji u natalu imaju postavljenog retro Merkura, jer će oni procvetati i sve će im ići od ruke. Druga polovina septembra za sve biće jedan od najuspešnijih perioda u godini u svakom smislu. Zvezde su vam nakolonjene i čega god da se latite to će se dobro završiti po vas. U ljubavi vas očekuju preokreti kakve niste mogli ni da sanjate.

Zdravlje je odlično.

Pixabay.com

 

Lav - Apolon 

Apolon je jedan od omiljenih Zevsovih sinova, iscelitelj i gatar, pokrovitelj umetnika i zaštitnik rođenih u astrološkom znaku Lava. Posle svih uspona i padova kroz koje ste prošli, došlo je vreme da se opustite i uživate u plodovima svog rada i punom novčaniku. Venera je ovog leta dugo ostala u vašem znaku donoseći vam lepe vesti kako na polju finansija tako i ljubavi. Kad 4. septembra Venera krene direktnim hodom mnogi Lavovi će uozbiljiti svoju vezu i raditi na proširenju porodice. Uživate u naklonosti zvezda i iskoristite ovaj sjajan momenat za ispunjenje snova.

Zdravlje vam je solidno, samo nađite način da kanališete stres.

Pixabay.com

 

Vaga - Afrodita

Afrodita kojoj u rimskoj mitologiji odgovara Venera, je rođena iz morske pene, a boginja je ljubavi i lepote. Rođeni u ovom znaku treba da se raduju jer će u septembru imati razloge za to. Predstoji vam ostvarenje želja, obnova starog prijateljstva i rasplamsavanje strasti i emocija. Finansije su jako dobre, a imaćete priliku i za dodatnu zaradu ili ponudu za promenu posla koja se ne odbija. Budite aktivni, druželjubivi i iskoristite darove neba koji vam stižu u septembru.

Zdravlje vam je nikad bolje, a energija na vrhuncu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)