Horoskop

TAROT UPOZORAVA NA BURAN PERIOD DO KRAJA JULA: Koga čeka potpuni preobražaj i vreme isceljenja, a ko treba da preuzme vođstvo

Svako putovanje počinje prvim korakom, poruka je za Ovnove.

23.07.2023 09:00

TAROT UPOZORAVA NA BURAN PERIOD DO KRAJA JULA: Koga čeka potpuni preobražaj i vreme isceljenja, a ko treba da preuzme vođstvo
shutterstock.com

Tarot proricanje za naredni period predviđa brojne promene za sve horoskopske znakove, dok će tri znaka Zodijaka doživeti potpuni preobražaj. Ovo je period isceljenja i samopoštovanja, pa ćete doći do spoznaje šta vas koči da to postignete. 

Srećna republika vam donosi predviđanje tarota za tri horoskopska znaka u periodu od 25. do 31. jula. 

Foto: Shuttestock

 

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta: Budala

Vaša tarot karta govori da je vreme da prihvatite svoj avanturistički duh. Poziva vas da počnete da verujete u sebe. Izađite iz svoje zone komfora i istražite nove horizonte. Bilo da se radi o započinjanju novog hobija, ili planiranju  putovanja, neka vas vaša radoznalost vodi. Prihvatite uzbuđenje koje vam donosi nepoznato i zapamtite da svako putovanje počinje jednim korakom.

 

Foto: Shuttestock

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta: Snaga

Ričite sa samopouzdanjem, jer vas ova karta podseća na vašu unutrašnju moć. Iskoristite svoju hrabrost i odlučnost da prevaziđete sve prepreke. Ovo je vreme da se suočite sa izazovima. Verujte u svoje sposobnosti i nemojte da se plašite da preuzmete vođstvo. Imate snagu da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. Zagrlite svoju blistavu energiju i sijajte. 

Foto: Shuttestock

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Tarot karta: Smrt

Karta smrti signalizira vreme transformacije i obnove. Otpustite i oslobodite ono što vam više ne služi.  Prihvatite ciklus života i moć regeneracije. Ovo je prilika da skinete sa sebe sve što vam ne služi i prihvatite novo poglavlje. Prigrlite promenu raširenih ruku, jer ona utire put za rast i ponovno rođenje.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)