Horoskop

DANAS PUCAJU KARMIČKE VEZE, NA SNAZI JE JEDAN OD NAJTEŽIH TRANZITA: Ova 3 horoskopska znaka pretrpeće korenite promene, nema odnosa koji će biti pošteđen!

Otkrijte da li ste među onima koji danas treba da kažu "zbogom" osobi koja im u životu samo crni energiju i ne donosi više ništa dobro.

bySrećna Republika

26.04.2023 09:01

DANAS PUCAJU KARMIČKE VEZE, NA SNAZI JE JEDAN OD NAJTEŽIH TRANZITA: Ova 3 horoskopska znaka pretrpeće korenite promene, nema odnosa koji će biti pošteđen!
shutterstock.com

Danas, 26. aprila 2023. godine, 3 horoskopska znaka prekidaju svoje karmičke veze. Na nebu se nazire veoma težak tranzit poznat kao Mesečev kvadrat Jupiter. Tog dana će pripadnici tri horoskopska znaka pogledati u lice istini. U pitanju je dan kada će razumeti ideju da "ništa ne traje večno", pa i ljubavna veza.

Inače, karmički odnosi nisu ograničeni na romantične veze; vezani smo za ljude iz razloga koji su nam ponekad nepoznati, ali vremenom upoznajemo tu osobu i o njoj razmišljamo kao o "delu naše sudbine". Ta jeziva osoba koja se uvek pojavljuje? Ona može biti naša karmička veza. Taj bivši ljubavnik kog nikad nismo preboleli? Karmička veza. Roditelj sa kojim se nikada nismo slagali? Karma. Zanimljivo je, međutim, da ona ne traje večno. Ona samo igra svoju ulogu i onda, kada je gotovo, gotovo je.

Tri horoskopska znaka su podložnija uticaju Mesečevog kvadrata Jupitera od ostalih, a odanas ćemo videti kako se oni nose sa onim što dolazi. 

Foto: Shuttestock

Ovan 

Ovan

Jedan od razloga zašto će pripadnici ovog znaka da se pomire sa okončanjem jedne karmičke veze jeste taj što je osoba sa kojom ste u tom odnosu neko ko vas iscrpljuje. Ako se njeno prisustvo u vašem životu nastavi, "isušiće vas" i ostaviti vas bez ikakve energije. Ovnovi, vreme je da te osobe pustite, a zanimljivo je da i one znaju da se i taj kraj mora dogoditi jer ni one ne žele od vas da prave svoj izvor energije. 

Tokom tranzita Mesečevog kvadrata Jupitera, 26. aprila, vi i ta jedna osoba ćete znati da više ne možete ostati u kontaktu. Naučili ste sve što ste mogli jedno od drugog i nakon nekog vremena to se jednostavno moralo dogoditi. Vreme je da kažete "zbogom" jer, verujte, i druga strana je srećna što konačno odlazi.

Blizanci

Karma je vas i tog nekog postavila na put tako da niste mogli jedno drugom da pobegnete. To može da bude vaš brat ili sestra, rođak ili prijatelj. Tokom Mesečevog kvadrata sa Jupiterom, male su šanse da pucanje veze u vašem slučaju bude sa bilo kojom drugom osobom osim sa nekim članom porodice, pa ukoliko niste po svaku cenu voljni da se držite tog odnosa samo zato što je on takav kakav jeste i predodređen, prepoznaćete da na današnji dan, 26. aprila, ta osoba treba da krene svojim putem.

U pitanju je trenutak prosvetljenja koji ćete oboje doživeti i u svom srcu ćete znati da ono što imate postaje nepodnošljivo. Vreme je da pustite tu osobu i da ona pusti vas. U vašim naporima vas podržava Mesec u kvadratu Jupitera. Nemate čega da se plašite, Blizanci. Sve je to dobro jer tako mora da bude.

Foto: Shuttestock

Škorpija

Škorpija

Ono što ćete možda primetiti na današnji dan, 26. aprila, tokom tranzita Mesečevog kvadrata Jupitera jeste da ste vi i određena osoba u vašem životu došli u ćorsokak. Jednostavno više ne možete dalje sa tom osobom i to oboje znate. Pokušali ste, ali sada vam se čak i pokušaj čini lažnim i usiljenim, a iako vam to može biti srceparajuće u početku, i taj osećaj će proći. Kao da ćete i vi i voljena osoba, karmička veza u obliku ljubavnika, shvatiti da je veza gotova.

To se dešava, ne traju sve stvari, posebno u ljubavi, večno. Odradili ste svoje vreme u ovoj vezi, pomogli ste jedno drugome i pomogli da se lično razvijate. Vi ćete prihvatiti da je gotovo, a i ta osoba. Vreme je da posedujete svoj život, što znači da je vreme i da se prepustite nečem novom što tek dolazi. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)