Horoskop

DANAŠNJI DAN DONOSI EKSPLOZIJU LJUBAVI ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Oni stvarno neće znati šta će od sreće!

Pogledajte da li ste vi među ovom šačicom "odabranih".

bySrećna Republika

10.04.2023 09:01

DANAŠNJI DAN DONOSI EKSPLOZIJU LJUBAVI ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Oni stvarno neće znati šta će od sreće!
shutterstock.com

Tri horoskopska znaka imaće najviše sreće u ljubavi danas, 10. aprila 2023. A zašto baš tog dana? Pre svega jer se danas događa jedan od najpozitivnijih dostupnih tranzita - Sunčev trigon sa Mesecom. To je pozitivan aspekt koji nam omogućava da premostimo komunikacijski jaz u našim romantičnim vezama. U ljubavi, inspirisani smo optimizmom i samopouzdanjem i govorimo stvari koje bi mogle da promene stanje odnosa na veoma srećan način. To je sjajan dan da postavimo pitanje ili da predložimo nešto divlje i zabavno našim partnerima.

Evo koja 3 znaka horoskopa će danas bukvalno uživati u eksploziji strasti i ljubavi

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Pripadnicima ovog znaka je zaista bio potreban ovako jedan dobar, solidan srećan dan, i evo ga. Danas je 10. april, a možda je čak i vaš rođendan, dragi Ovnovi. Ali rođendan ili ne, danas je dan za slavlje i iskreno, ništa vas ga ne može pokvariti. Sa Suncem u trigonu s Mesecom kao vašim najuticajnijim tranzitom, bićete otvoreni za nove ideje i spremni da podelite sve što imate sa osobom koju volite. Pritom, vi volite više od jedne osobe! Vaša ljubav se proteže na vašu porodicu i partnera, a danas je sve pokriveno. Možete očekivati da započnete nešto sa osobom koju volite, kao u novom hobiju ili aktivnosti koja vas oboje uključuje... Otkrićete nešto novo o svom partneru što vas oduševljava, a želite još, još, više toga. Drago vam je što ste danas živi, a to znači sve.

Bik

Možda ste veoma mladi ili pak stariji i zreliji, ali jedno je sigurno: videli ste mnogo toga u životu, bez obzira na to koliko godina imate i sada se osećate kao da nemate vremena za ono što bi vas mučilo. Tokom Sunčevog trigona na Mesec, 10. aprila 2023. godine, uživaćete u lepoti vaše sadašnje veze, znajući da će ona trajati. Platili ste cenu i sada ste potpuno svesni šta je potrebno za srećan život. Za vas je to u vašoj sposobnosti da kažete "ne" negativnosti. Jednostavno nećete ići u taj brod koji tone, a vi i vaš partner znate da ako stvari treba da funkcionišu, kao što sada definitivno funkcionišu, onda je sve u tome da ostanete pozitivni. Nema problema, dragi Bikovi. Vi vladate kada je u pitanju pozitivno razmišljanje.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija 

Danas ćete želeti da iznesete sve što vas čini srećnim. Želite da zaronite u svoja interesovanja i da organizujete zabavu sa ljudima u vašem životu koji slave iste stvari. Vaš ljubavni život će biti poboljšan neprekidnim sjajnim stavom i dok ćete se vi sami osećati skoro ekstatično zbog današnjeg dana, to nije ništa u poređenju sa onim kako ćete učiniti da se drugi osećaju. Danas ste izuzetno ljubazni i puni razumevanja i osećate da imate sposobnost da saslušate i ponudite savet ako je potrebno. Nemate ništa osim poštovanja prema svom romantičnom partneru, a možda ćete čak uživati u neverovatnom razgovoru sa njim/njom. Dobra vremena su pred vama, uživajte, drage Vodolije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)