Horoskop

ASTROLOŠKA MAGIJA U NOVOJ NEDELJI APRILA: Ovnovima stiže novac, Rakovima se vraćaju "duhovi" prošlosti, a Device čekaju DUBINSKE PROMENE!

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 10. do 16. aprila.

bySrećna Republika

09.04.2023 18:01

ASTROLOŠKA MAGIJA U NOVOJ NEDELJI APRILA: Ovnovima stiže novac, Rakovima se vraćaju "duhovi" prošlosti, a Device čekaju DUBINSKE PROMENE!
shutterstock.com

Nedelja koja je pred nama doneće pregršt promena pripadnicima mnogih horoskopskih znakova, pa pogledajte šta su zvezde pripremile baš za vas. 

shutterstock.com

Ovan

Ovan - Postepeno i polako

POSAO: Ovnovi, srećan vam rođendan! Kod Ovnova će fokus biti na finansijama i novonastalim situacijama kod kuće. Informacija koju ćete dobiti mogla bi vam doneti više novca, što će vas prilično obradovati i relaksirati. Iako je sve išlo sporije nego što ste želeli, sada će vam biti jasno zbog čega je sve to moralo tako. Ako ste ispoštovali postepeni razvoj događaja, imaćete razloga da slavite. Ovih dana ćete biti rastrzani između privatnih i poslovnih obaveza, pa ćete često biti preokupirani, ali ćete ipak mnoge stvari rešiti i prevazići. Nećete upadati u paniku, što je u vašem maniru, već ćete sve postepeno i polako završavati. Neki ljudi bi mogli da vam prave pritisak, očekujući reakciju kako ste do sada funkcionisali, ali ćete vi reagovati potpuno drugačije i osloboditi se starih obrazaca. Budite obazrivi iako ćete dobiti određene rezultate i vrednosti. Nemojte se previše isticati  i ostanite suzdržani. Ovnovi koji se bave privatnim biznisom očekuje reorganizacija ili sređivanje poslovnog prostora. Mnogim pripadnicima vašeg znaka će u fokusu biti sređivanje kuće. Toplina doma će vam najviše prijati iako će vrlo često dolaziti do nekih problema, pa su ove nedelje mogući i majstori u kući. Jedan od roditelja bi takođe mogao da vam bude problem jer ćete se baviti rešavanjem nekih situacija u vezi s njim.

LJUBAV: Na emotivnom planu događaji koji se budu dešavali doneće dosta uzbuđenja i emocija. Okolnosti će odskakati od standardnih, ali zbog toga ne treba da budete zabrinuti. Trošićete dosta energije, ali ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Neke okolnosti će se dosta promeniti, u nekim momentima se nećete slagati s bliskim osobama, ali ćete se povući i nećete biti vi ta osoba koja dominira, što nikako ne liči na vas. Pasivno ponašanje će vam više odgovarati. Bićete okrenuti porodici i njenim potrebama. Slobodni Ovnovi bi ove nedelje mogli da osete posebne emocije u interakciji s nekim osobama. Bićete prilično osetljivi i emotivni, pa biste neke reakcije mogli da doživite na pogrešan način. Zbog toga biste mogli da se povučete i izolujete od drugih ljudi. Ne bi trebalo da bežite od tih novih događaja i situacija, već da ih prihvatite i funkcionišete na drugačiji način. Možete biti zbunjeni zbog svih događaja jer se razbijaju neke forme na koje ste navikli i dolaze vam nove.
 
ZDRAVLJE:
Ove nedelje možete imati problema sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Sporiji vam je bioritam, ali i metabolizam.

SAVET: Probajte da prevaziđete izazove u međuljudskim odnosima i ne radite ništa na silu 

shutterstock.com

Bik

Bik - Komunikativni i veseli  

POSAO: Bikovi se nalaze u nekom blagom zastoju kada su poslovne novine u pitanju, dok na finansijskom i materijalnom planu mogu da očekuju razvoj i napredak. Zasad ste u fazi posmatranja i informacija koje će vam omogućiti neke novine u budućnosti. Imate svest o nekom novom početku i da je vreme da o tome razmišljate i komunicirate. Moguće je da ćete imati više susreta i pričati s više ljude, što će vam veoma značiti da napravite sponu između sadašnjih trenutaka i onoga što vas čeka. Imaćete drugačiji pristup, kvalitetniji i daleko korisniji. Prihvataćete ono što vam prija i što vam je isplativije, pa biste mogli da zasmetate nekim ljudima. Osmelićete se da kažete nešto što dosad niste mogli ili imali hrabrosti i napraviti poteze koji ne liče na vas. Nećete više gledati sigurnost i stabilnost, već će vam biti važnije neke druge stvari, a odnosi s drugima će vam biti bliskiji i spontaniji. Pored veoma dobre materijalne podloge, možete biti skloni trošenju novca ili ćete biti u prilici da vratite neke zaostale dugove. Raščišćavanje vam je neophodno da biste krenuli dalje, pa probajte da sve isterate načistac. Polako ulazite u novu fazu i to vam je već sada jasno. Važan datum za materijalizaciju ove nedelje je 11. april, dok bi nešto moglo da se realizuje 14. Ne treba da žurite i previše ističete stvari u prvi plan, već sve radite postepeno. Prijatelji će vam biti veliki oslonac i podrška.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje imaće emotivne i harmonične momente, koji će biti po nečemu posebni. Pažnja koju ćete imati uneće neku svežinu i pokrenuti neke novine. Dogodiće se nešto drugačije, što bi trebalo da negujete i podržite. Neki Bikovi bi mogli da se osećaju blokirano s novim saznanjem, ali i to je u redu jer vam je potrebno neko vreme da sve isprocesuirate. Imate pored sebe osobe koje vas razumeju, pa možete biti opušteni, Slobodnim Bikovima bi moglo da se dogodi nezaboravno ljubavno iskustvo, pa biste oko 11. mogli da uplovite u emotivan odnos ili napravite značajan korak. Možda ste se dugo dvoumili, ali ove nedelje ćete se presabrati i pokrenuti, pre svega, bliskiju komunikaciju.

Radi se o veseloj i šarmantnoj osobi koja ima mladalački duh, a i tako izgleda, bez obzira na godine. Moguće je i da imate više opcija, pa vas je i to bunilo, ali od ove nedelje ćete jasno znati šta želite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s blokadama, pa je potrebna katarza i čišćenje duha i tela. Oslobodite se grča i kontrole. Promenite navike.

SAVET: Sve što vam se dešava ima svrhu da vas pokrene i opusti

shutterstock.com

Blizanci 

Blizanci - Konfuzija ili razvoj

POSAO: Blizancima se polako pokreću čula i vode ih ka nekim lepim stvarima koje ih ispunjavaju i vesele. Neke navike koje su vam se podrazumevale i koje su vas gušile sada ćete odbaciti i osećati se rasterećenije i lakše. Primetićete da vas ne drži mesto i da ste sve bliži nekoj svojoj pravoj prirodi, ali još niste u potpunosti spremni da se otvorite i nemate potpunu kontrolu nad svim situacijama, pa vas to može iritirati. Mnogo toga vam se još mota po glavi što ne možete da kažete ili uradite. Možda vam se neke stvari ili osobe ne dopadaju, moguće je da ste rasejani ili rastrzani, možda vam se ne dopada osoba s kojom sarađujete, a pritom ne možete ništa da uradite... Sve to vas blokira i, na neki način, usporava jer imate jaku želju i volju da radite neke druge stvari koje vas čine zadovoljnim. Nerviraće vas osobe koje ne drže datu reč, koje ni same ne znaju šta su rekle ili mislile, a u ovom periodu ćete često biti s njima u kontaktu. Neki Blizanci ne nalaze zajednički jezik s osobama od autoriteta, pa možete očekivati probleme na tom polju, naročito kada je u pitanju komunikacija, pa dobro sve proverite pre nego što počnete da radite da ne bi došlo do nesporazuma i da morate sve iz početka. To bi vas veoma iscrpljivalo i činilo nervoznim, a mogući su i neki prekidi kontakata. Važno je da budete spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Imaćete drugačiji doživljaj sebe i drugih ljudi, pa pustite da neke stvari ostanu nedefinisane i pustite da se situacija razvija. Finansije su stabilne i dolaze iz postojećih izvora, ali i nekih tajnih kanala i preko prijatelja. Imaćete troškove, naročito kada se radi o porodici i kući.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi izgledaće odsutno, moguće je da će stalno kasniti ili neće blagovremeno reagovati, što bi moglo zbuniti ili razljutiti partnera. U drugoj polovini nedelje će se situacija preokrenuti, pa će biti otvoreniji i raspoloženiji. Prolazite kroz neke procese, pa ne bi bilo dobro da vas druga strana konstantno zove, proverava, sumnja i ispituje. Niste svesni da izgledate kao da nešto krijete, pa se možete osećati nelagodno. Slobodni Blizanci će biti skloni zaljubljivanju, flertu, a naročito će vam biti zanimljivo dopisivanje s više osoba u isto vreme. Ovo nije period kada vas interesuju ozbiljne veze, ali ćete biti i te kako raspoloženi da budete u kontaktu s ljudima i u većem društvu. Aktiviraćete se i uživati u kvalitetnim i harmoničnim odnosima.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme s nervozom, nelagodom, zujanjem u ušima, kao i osećaj da gubite ravnotežu. Ne preterujte s alkoholom.

SAVET: Isključite se iz situacija gde bi drugi mogli da vas kritikuju ili omalovaže

shutterstock.com

Rak

Rak - Pitanja iz prošlosti

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti povučeniji nego inače, bavićete se dosta privatnim životom i prošlošću, osim kada je u pitanju posao, jer se tu ističete. Na poslovnom planu već početkom nedelje počinju dešavanja koja će vas podići na viši nivo u svakom smislu. Vaši nadređeni vas protežiraju i pomažu vam da se pozicionirate bolje nego do sada. Moguće je da ćete promeniti posao i otići na mnogo bolje radno mesto u drugoj firmi ili ćete bar dobiti bolju poziciju u okviru istog kolektiva. Rakovi koji se bave privatnim poslom proširuju delatnost, a moguće je i proširenje posla u teritorijalnom smislu. Ovo je za vas izuzetno povoljan period kada je u pitanju vaša karijera, pa nemojte propuštati prilike i budite otvoreni za saradnju. Posebno ste protežirani od bogatijih i moćnijih od vas, što će u poslovnom smislu dati veoma dobre rezultate. Kada su u pitanju vaše finansije, imate tajne izvore zarade o kojima ne pričate otvoreno. U utorak imate šansu da zaradite veću količinu novca ukoliko prihvatite rizik i odustanete od želje za sigurnošću bar jednom. Što rizik i neizvesnost budu bili veći, veća će biti i zarada. U petak može doći do kašnjenja isplata povezanih s inostranstvom, a Rakovi koji rade u inostranstvu mogu da očekuju izvesna finansijska ograničenja.
 
LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi koji su u braku ili vezi povlače se u sebe ili se vraćaju na neke teme koje otvaraju stare emocionalne rane koje nisu zacelile. Zato i imate potrebu da se vraćate na to jer, da biste nastavili dalje, potrebno je da razrešite određene stvari iz prošlosti. To neće biti prijatno ni vama ni partneru, pa je moguće emotivno udaljavanje krajem nedelje, a neki Rakovi će se odlučiti za raskid ukoliko shvate da druga strana nije voljna da se potrudi kao vi. Moguće su i paralelne veze, ljubavi iz prošlosti ili tajne ljubavi, koje vam postaju opsesija. Rakovi koji su trenutno slobodni imaju priliku da otputuju na neka mesta koja im znače u emotivnom smislu. Moguće je da vam se vrati u život neko iz prošlosti sa kim ste imali jaku emotivnu vezu, a dolazi iz inostranstva. Platonska ljubav koja traje dugo i koje ne možete da se oslobodite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su jake glavobolje i povrede glave.

SAVET: Razrešite ono što je potrebno da biste nastavili dalje

shutterstock.com

Lav

Lav - Težnja ka novom

POSAO: Dragi Lavovi, ovo je nedelje u kojoj ćete biti fokusirani na nove projekte koji zahtevaju timski rad, a smeši vam se i putovanje koje će vam otvoriti potpuno nove horizonte. Početak nedelje donosi vam nove poslovne saradnje i projekte, koji uključuju mlađu populaciju i zahtevaju novi pristup, ali i multitasking. Moguće je da ćete morati da radite nekoliko stvari umesto da se fokusirate na jednu, ali to vam tokom boravka Venere u Blizancima uopšte neće biti problem. Možete dobiti ponudu za posao u inostranstvu koja se ne odbija, dok Lavovi koji se bave privatnim poslom mogu proširiti biznis na inostrano tržište. S druge strane, moguća je protekcija od dobrostojeće i moćne osobe koja dolazi iz inostranstva, što će rezultirati mnogim benefitima za vas. Lavovi koji se spremaju na put mogu naučiti mnogo toga novog što će uticati na vaš lični rast, ali i na materijalni prosperitet. Pripadnici znaka koji studiraju imaće izuzetno dobar period, ne samo po broju položenih ispita već i po akumuliranom znanju, zbog kog će biti u prednosti u odnosu na ostale. Ovo je inače povoljan period za učenje svega što vas je interesovalo, ali niste imali priliku da realizujete edukaciju. Kada su u pitanju vaše finansije, novac vam dolazi kroz nove poslove koje radite s partnerima i koji sa sobom nose neki vid rizika. Dobri finansijski aranžmani i kroz saradnju s prijateljima, dok novac koji očekujete iz inostranstva može iz nekog razloga kasniti.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaju jaku želju za promenom na više nivoa. Želite da unapredite svoj odnos i funkcionišete mnogo bolje nego do sada, a imate i pojačanu želju za druženjem s prijateljima i izlascima. Ukoliko partner nije u mogućnosti da vas prati, nećete se mnogo obazirati, već ćete uraditi stvari na vaš način. Lavovi koji su trenutno slobodni mogu preko prijatelja upoznati osobu koja će ih potpuno transformisati. Promena kroz koju ćete proći biće potpuna, pa ni sami sebe nećete moći da prepoznate. Kada sretnete pravu osobu, stvari same od sebe počinju da se sređuju, čak i kada se mi tome opiremo, kao što ćete i vi u jednom trenutku početi da se ponašate.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa stopalima.

SAVET: Inspirišu vas nove stvari i novi ljudi koji ulaze u vaš život, uživajte u promenama i prepustite im se

shutterstock.com

Devica

Devica - Dubinske promene

POSAO: Drage Device, ovo je nedelja u kojoj ćete zablistati na poslu više nego obično, a imaćete i lep finansijski skor, pa će vam srce uglavnom biti na mestu. Početak nedelje donosi vam lakoću i uspeh u poslovanju bez velikog napora. Imate osećaj da se okolnosti same nameštaju i da ne morate mnogo da se trudite da biste postigli željene rezultate. Taj rasterećeni pristup doneće vam promene koje čekate već duže vreme, ali ono što će vama biti najvažnije jeste promena u vašem svakodnevnom funkcionisanju, posebno u poslovnoj sferi. Sve što ste ranije želeli da menjate kod sebe, ali vam nije tako lako polazilo za rukom, sada je stvar rutine i uviđate koliko zdravije funkcionišete po ovom novom modelu. Ono što je važno u ovom trenutku jeste da rešavate pitanje nasleđa ili novca koje vam je bilo bitno. Partnerski poslovi koji mogu rezultirati velikim benefitom za vas sada su naglašeni, pa razmotrite sve ponude koje sada stižu na vaš sto pošto će među njima biti i ona jedna koja rešava mnogo toga u vašem životu. Udruživanje vam donosi stabilnost i dobar ugled, pa nećete zažaliti. Nekima će se ukazati prilika da promene posao i to može biti pun pogodak. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz posao koji svakodnevno obavljate, ali i s drugih strana, pa je ovo povoljan finansijski period za Device. Novac od nasledstva, od partnerskih poslova, preko emotivnog partnera, ali i od banke ili države, sada je izvestan. Povedite računa krajem nedelje pošto možete imati gubitke kroz poslovne partnere ili novac zbog njih može kasniti.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaša emotivna situacija, Device koje su u vezi imaju želju i potrebu da vezu krunišu brakom, a one koje su već u braku uživaju u promenama kroz koje taj odnos prolazi i nosi sa sobom jedan uređeniji poredak, što vama suštinski odgovara i čini vas jačim. Lako izražavate svoje potrebe, ali izlazite u susret zahtevima svog partnera bez osećaja težine i obaveze, već to činite od srca. Device koje su trenutno same mogu preko posla upoznati osobu koja će ih u potpunosti transformisati. Ta osoba može pozitivno uticati na promenu vaših navika i svakodnevice, što će vam suštinski prijati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu problemi s venama.

SAVET: Menjajte se sve dok vam to prija i iskoristite sve finansijske benefite koji vam se nude

shutterstock.com

Vaga

Vaga - Nova rešenja

POSAO: Vage prolaze kroz period transformacije na svim poljima, a akcenat će biti na raznim iskušenjima koja će vam se događati. Moguće je da neke stvari postaju nestabilne i dovode vas do toga da počnete da sumnjate u njihovu ispravnost ili validnost. Ovo je za sve pripadnike vašeg znaka veoma osetljiv period, kad ćete spontano biti u prilici da se snađete, prilagodite i usvojite neke novine. Nešto što je doskora funkcionisalo moraće da se reorganizuje, pa vam to može biti pomalo stresno. Snalazićete se u hodu i povlačiti poteze koji imaju veoma dobra rešenja. Nećete ni odustajati lako, a opet nećete moći ni da garantujete za tuđe postupke. Malo ste i zabrinuti, što je potpuno normalno, ali je važno da budete istrajni. Mnogima je u bliskoj prošlosti došlo do promena na poslu i karijeri i ta razlika se sada vidno oseća. Neka praksa i rutina se promenila, pa ste u raskoraku između starog načina razmišljanja i novih poduhvata. U isto vreme možete biti dobar primer kako se prevazilaze problemi. Budite aktivni, ali i taktični jer u ovom procesu treba prvenstveno da pobedite sebe. Rezultati se polako naziru, pa bi neki mogli biti iznenađeni šta ste postigli. Doduše, materijalna situacija bi mogla da oscilira, ali je važno da napravite krupan korak i idete napred. Kvalitet će izaći na videlo 11. ili 14. aprila. Ne osvrćite se na komentare nekih ljudi koji ne mogu da razumeju ono što se dešava u vama. Moguće je putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu se osećate prijatno i harmonično jer se trenutno samo fokusirate na lepe stvari, međutim, neka reakcija partnera bi mogla da vas šokira. To i neće biti toliko strašno, koliko će vas pogoditi, pa lako možete ući u svađu i raspravu zbog različitog mišljenja. Ni vama neće biti jasno zbog čega ste nešto rekli, a još manje ste očekivali na šta je sve izašlo. Ako ne želite da uzalud trošite energiju, obratite pažnju šta pričate i ne donosite samostalno odluke koje se tiču oboje. Očekujte lepe vesti od dece. Slobodne Vage će imati priliku da uđu u neobaveznu vezu isključivo radi čulnog zadovoljstva, a nije isključena ni bliskost s osobom koju ste upoznali na putu ili živi u drugom gradu. Budite aktivni, ali opet vodite računa da ne povredite druge osobe.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu zbog nelagode i neprijatnosti možete imati problema s reproduktivnim organima i pritiskom. Neophodno je da se razvijate, ali polako i postepeno. Neke Vage bi mogle imati i intervenciju.

SAVET: Ne očekujte previše od drugih i sebe

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija - Materijalno stabilni

POSAO: Škorpijama će ove nedelje biti u fokusu finansije i njihovo uvećanje i stabilnost. One imaju urođenu potrebu za transformacijom, a sada će ona biti naglašena. Snaga da se prevaziđu neke prepreke i stvari koje su vas kočile sada će biti pojačana, pa ćete se u mnogim trenucima osećati veoma posebno i moćno. Potrebno je i da preispitate odnose s ljudima s kojima sarađujete, poslove koje radite i uvedete neku novinu u svakodnevicu. Možete čak u nekim trenucima kriviti sebe što niste ranije odstranili ono što vam smeta i što vas usporava. Mnogima ćete dati motiv i pokrenuti ih, posao će se i dalje širiti i umnožavati, a vaša hrabrost i lucidnost će izazivati divljenje mnogih. Nadređeni i saradnici će biti zadovoljni rezultatima, a vi ćete naučiti važnu lekciju i steći važno iskustvo. Napravićete pomak, koji će se naročito osetiti 11. i 14. aprila. Mnogi će dobiti povišicu i podići finansije na viši nivo, a Škorpije koje se bave privatnim biznisom posebno će proširiti posao. Materijalna satisfakcija će biti izuzetno povoljna, ali to nije ono najvažnije što će vam se dogoditi. Osećaćete se važno i zadovoljno. Moguće je putovanje ili planiranje istog. Jedan od roditelja, takođe, biće u centru pažnje.

LJUBAV: Škorpijama koje su braku ili vezi smetaće što moraju da gube vreme na priču i objašnjavanje stvari koje im se čine prilično jasnim i banalnim. Važno je da partner ima poverenja u vas i ne odbija vaše savete jer, u suprotno, može doći do nesporazume ili ćete izignorisati partnera i funkcionisati samostalno. Neke Škorpije bi mogle da razmišljaju o proširenju porodice, a oni koji imaju decu biće veoma zadovoljni njima. Slobodne Škorpije će ostavljati veoma jak utisak na osobe koje se nalaze preko puta njih. Mnogi će biti opčinjeni onim što govorite i načinom na koji to radite. Izazivaćete strahopoštovanje i divljenje, uvek jednostavni i direktni, pa mnogi mogu biti zatečeni, zbunjeni i zadivljeni. Možete da započnete strastvenu vezu sa stabilnom, ali neobičnom osobom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s odgovornošću i brigom. Mogući su problemi s nogama i cirkulacijom.

SAVET: Moć je opasno oružje, ne dozvolite da se ispolji u pogrešnom smeru

shutterstock.com

Strelac 

Strelac - Odgovorni i savesni

POSAO: Strelčevima će ove nedelje u fokusu biti partnerski odnosi i materijalna stabilnost, ali i interakcija s drugim ljudima. Bez obzira na to da li vas ljudi podržavaju ili ne, moraćete da istrajete u nekim idejama i željama jer ćete na taj način moći da očvrsnete i pokažete odgovornost. Bez obzira na to šta vi mislili, drugi će vas podržati i biti spremni da vam pruže priliku. Međuljudski odnosi su veoma važni, naročito između 11. i 14 aprila, ali morate biti svesni da ne možete na sve da utičete i da treba da budete spontani i opušteni. Bićete veoma radoznali u iščekivanju rezultata, ali se potrudite da postavite sebi realne ciljeve da se kasnije ne biste razočarali. Očekuju vas veliki poslovi i planovi i nema razloga da se unapred brinete. Mnogo toga se dešava rutinski i nećete uvek biti sigurni šta treba da radite, ali ćete sigurno pomerati granice, u mnogim slučajevima čak nesvesno. Iz svega se mogu izroditi nove stvari koje su opet povezane s nekim starim stvarima. Možete imati više elana i motiva iako će se promene dešavati polako. Moguća su partnerstva s bliskim osobama ili rođacima, moguća su kraća putovanja, ali i kratkoročni poslovi koji će vam biti veoma zanimljivi. Ovo je period kada ćete želeti da vratite neke dugove ili razrešite pitanja oko nasledstva.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će imati inicijativu da podignu vezu na viši nivo. Vreme koje budete provodili biće bez tenzije i pritiska, a određeni vaši potezi će biti veoma neočekivano lepo prihvaćeni. Partner je srećan i zadovoljan i jasno pokazuje da mu ne smetaju razlike koje postoje između vas. Bliskost će biti evidentna, a neki Strelčevi će razmišljati da ozvaniče vezu ili prošire porodicu. Pripadnici ovog znaka koji već imaju decu imaće veoma lepe trenutke koji će im dodatno stvarati zadovoljstvo, balans i harmoniju u partnerskim odnosima. Moguće je kraće putovanje. Slobodni Strelčevi će biti veoma društveni u narednom periodu. Oko vas će biti puno ljudi koji će vas zasmejavati i uveseljavati, ali i onih koji vam se dopadaju, pa ćete često biti u prilici da upoznate zanimljive osobe. Češće ćete držati telefon u ruci, slati poruke i dopisivati se s mnogim osobama, ali i nekima koje se nalaze na putu ili ne žive u vašem gradu. Radi se uglavnom o mlađim osobama ili onima koje su mlade duhom i izgledom.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s reproduktivnim organima, infekcijama, ali su moguće i neke intervencije. Stomak je takođe slaba tačka.

SAVET: Budite smireni i staloženi i ne dozvolite da stres drugih ljudi pređe na vas

shutterstock.com

Jarac

Jarac - Sladak život

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti u potpunosti okrenuti poslu i finansijama, ali i pitanjima u vezi s nekretninama. Na poslovnom planu početak nedelje donosi više različitih poslova koje ćete raditi u isto vreme. Imate veliki potencijal za materijalizaciju poslovnih ideja, pa ćete biti okrenuti upravo tome. Imate uspešnu saradnju s mlađim kolegama kojima dobro ide multitasking, pa ćete veliki deo posla uspeti da obavite upravo zahvaljujući njima. Jarčevi koji se bave privatnim poslom imaju tendenciju da prošire posao kroz unosno partnerstvo, što će biti neka vrsta priznanja za sav rad i trud koji su godinama ulagali u razvoj posla. Krajem nedelje može doći do odlaganja ili prepreke za zaključenje nekog poslovnog ugovora ili realizacije nekog projekta, pa obezbedite plan B i naoružajte se strpljenjem. Ovo je sjajan period za sve Jarčeve koji razmišljaju o preseljenju, kupovini veće nekretnine i proširenju stambenog prostora. Povoljno je vreme i za nasledstvo, podelu imovine i sve vrste dogovora koji se tiču imovine. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz poslove koje svakodnevno obavljate, a u utorak je moguća isplata koja prevazilazi vaše uobičajene prihode. Prihodi od nekretnina ili kroz porodično nasledstvo. Mogući su troškovi koji imaju veze s prijateljima ili braćom ili sestrama.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi veoma su okrenuti svakodnevici i malim stvarima koje jedan odnos čine lepšim i potpunijim. Sada radite ono što vam inače nije svojstveno, obraćate pažnju na detalje, pružate pažnju partneru, zbog čega se on oseća voljeno. U kući vlada harmonija i blagostanje, pa vam najviše prija da vreme provodite s ukućanima. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu pronaći ljubav na poslu ili na nekom od mesta koje svakodnevno posećuju. Izgledate lepše nego inače, pa privlačiti pažnju gde god da se pojavite. Krajem nedelje moguć je zanimljiv susret sa starijom osobom na kraćem putu ili blizu mesta stanovanja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s bešikom ili bubrezima, pa nemojte zanemarivati znakove koji ukazuju na to.

SAVET: Okrenite se domu i porodici, kao i pitanjima imovine koja su ostala nerešena

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija - Ljubav i kreativnost

POSAO: Drage Vodolije, ovo je nedelja koja obiluje kreativnošću i zanimljivim događajima, kao i povoljnim poslovnim aranžmanima. Na poslovnom planu početak nedelje donosi dobru organizaciju i usmerenost na više frontova. Energija kojom zračite je velika i intenzivna, pa to privlači mnoge ljude, kao i događaje kojima težite i koje potencijalno priželjkujete. Ono što je tokom ove nedelje važno jeste neki vid praktične edukacije koji može trasirati vaš profesionalni put u pravcu koji će za vas biti izrazito povoljan. Ove nedelje možete potpisati važan ugovor ili zaključiti posao koji vas vodi ka uspehu. Ako vam se ukaže prilika da idete na kraći put, obavezno je iskoristite pošto tamo možete upoznati osobu koja će vam biti važna za karijeru, ali i lični razvoj. U petak može doći do prepreka kada je u pitanju realizacija nekog posla u koji ste uložili kreativnost, ali ne očajavajte mnogo, već budite strpljivi i sve će doći na svoje. Moguća su i odlaganja na planu realizacije koja ćete pokušati da prevaziđete kreativnim pristupom, a to će dati određene rezultate. Na finansijskom planu do novca dolazite zahvaljujući dobroj organizaciji, ali i pomoću kreativnosti kada je u pitanju način na koji je moguće doći do novca. Vodolije koji se bave kreativnim zanimanjima imaju sjajan finansijski period, kao i oni čije zanimanje se tiče dece ili mladih.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju se kao da su na početku veze. Jak osećaj zaljubljenosti i ljubavi čini da blistate i daje vam ogroman energetski potencijal. Odličan odnos s decom, a oni pripadnici znaka koji nemaju decu sada mogu poželeti da se ostvare kao roditelji. Moguća prinova u porodici koja će vas veoma obradovati. Nemojte biti mnogo tvrdoglavi krajem nedelje da vam se to ne bi obilo o glavu. Vodolije koje su trenutno slobodne uživaju u popularnosti. Imate jaku harizmu koja privlači ljude, pa je ovo dobar trenutak da započnete vezu s osobom koja vam se sviđa. Ako takve osobe nema, možete je sresti na kraćem putu ili u komšiluku. Ova nedelja obiluje druženjima, zabavom i novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Dobro.

SAVET: Uživajte u ljubavi

shutterstock.com

Ribe

Ribe - Blagostanje

POSAO: Drage Ribe, ove nedelje vaš fokus će biti na dešavanjima iz privatnog života i preispitivanju prošlosti, ali i finansijama i drugim materijalnim pitanjima. Na poslovnom planu, početak nedelje u prvi plan stavlja privatni posao ili angažman izvan poslova koje redovno obavljate. Ribe koje imaju svoj privatan biznis radiće za dvoje pošto će se posao multiplikovati, ali će sve postizati s lakoćom. Finansijski benefiti od privatnog posla su izvesni, pa ako nikada niste pokrenuli sopstveni biznis, a želeli ste, sada je pravi trenutak za to. Na polju materijalizacije postižete uspeh koji je upadljivo veliki, pa sada dolaze na red svi oni planovi koje ste razrađivali duži vremenski period, ali nisu bili zreli za realizaciju. Ove nedelje dolazi do izražaja vaša ozbiljnost i zrelost, koja se ne ogleda samo u poslu već i u spremnosti da radite na sebi i svojim unutrašnjim konfliktima. Neke stvari iz prošlosti izlaze na površinu vašeg bića i zahtevaju razrešenje, a tranzit Saturna kroz vaše prvo polje daje vam potrebnu izdržljivost i odlučnost da sve to prevladate bez obzira na veliku zahtevnost zadatka koji je pred vama. Na finansijskom planu ovo je nedelja koja vam donosi potpunu finansijsku realizaciju i prosperitet. U utorak možete da očekujete novac koji će vam doneti finansijski mir i stabilnost na duže staze. Ribe koje se bave privatnim poslom takođe mogu da očekuju novčane prilive bez nekog velikog truda. I pored sjajne finansijske situacije, bićete do te mere pažljivi s novcem da ćete škrtariti i na sopstvenim potrebama.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi osećaju jaku emotivnu povezanost s partnerom i želju da što više vremena provedu u svom domu. Pritom, ovo nije period pasivnosti pošto ste u kući veoma razigrani i raspoloženi i radite s lakoćom više stvari odjednom, posebno ako je partner uz vas i pravi vam društvo. Želja za potomstvom. Ribe koje su trenutno slobodne osećaju želju za povlačenjem, a veza dolazi u obzir samo ako nudi duboko emotivno ispunjenje. Ništa manje u ovom trenutku ne dolazi u obzir i prolazi vam ispod radara, reagujete samo na iskrenu emociju i posvećenost koju ste u stanju i da pružite drugom.

ZDRAVLJE: Moguće su sporadične aritmije koje vam ne predstavljaju veće smetnje.

SAVET: Uživajte u društvu dragih ljudi

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)