Horoskop

KAKO SE LJUBITE OTKRIVA VAŠ ZNAK HOROSKOPA: Proverite da li ste senzualni ili dosadni

Astrologija otkriva ono što partner ne sme da vam kaže.

15.03.2023 09:01

KAKO SE LJUBITE OTKRIVA VAŠ ZNAK HOROSKOPA: Proverite da li ste senzualni ili dosadni
pexels.com

 Ljubljenje nekada govori i više od reči. Smatra se i da je poljubac najintimniji čin u odnosu dvoje ljudi. Koliko je on važan govori i to što se godinama kasnije svi sećamo upravo onog prvog poljupca, ma kako on nespretan bio.

Sigurno je da se svako od nas makar jednom zapitao kako se ljubi i da li kod partnera budi onu strastvenu iskricu. Sada na ovo večito pitanje daje astrologija. Srećna Republika otkriva vam kako se ljubi svaki horoskopski znak.

shutterstock.com

Otkrijte kako se ljubi svaki znak horoskopa

Poljubac Ovna je energičan i impulsivan

 Poljubac Ovna je upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno. Ovnovi unose puno strasti u svaki segment života, pa čak i u poljupce u kojima uživaju svim čulima.

 Poljubac Bika je intenzivan


Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze ovog znaka horoskopa traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, a za vreme poljupca držati za ruku. Bikovima je veoma bitna predigra, a poljupci su najbolji za buđenje strasti.

Poljubac Blizanca je nežan i stidljiv

Drugačiji, zanimljivi i promenljiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, pre nego što pređete na akciju. Poljubac Blizanca je nežan, pomalo stidljiv. Ukoliko ste vi ipak strastveniji tip, čini se da vam ovaj znak horoskopa neće prijati u intimnom smislu.

Poljubac Raka je mlak ali prijatan


 Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i pratan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle toga ćete se osećati toplo i predivno. Iako važe za veoma osećajan znak Zodijaka, njihovi poljupci su hladni i pomalo mlaki. Teško da će u partneru tek tako probuditi strast, biće potrebno malo više truda.

Pixabay.com

poljubac Lava obara s nogu

Poljubac Lava obara s nogu

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite. Lavovi u sve unose mnogo strasti, te je njima posebno bitan fizički kontakt sa partnerom. Nema sumnje da će Lavovi tokom života svoje poljupce nesebično davati svakome ko im bude zapao za oko i bio meta njihovog osvajanja.

Poljubac Device je bura osećanja

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan. Prepustite im se i uživajte, nećete se razočarati.

Vage ljube iz navike

Vage žive da bi udovoljile partneru. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak će biti isti i posle 25 godina provedenih zajedno. Međutim, ne očekujte od Vage da bude posvećena poljupcima i time pokazivati nežnost i ljubav. Vage ljube iz navike ne uključujući previše osećanja u to.

shutterstock.com

poljubac Škorpije se zauvek pamti

Poljubac Škorpije se pamti čitavog života

Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Poljubac Strelca je nezasit

Strelci uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarčevi se ljube stidljivo i bez emocija

Jarac se retko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.

Vodolije vole da se istaknu poljupcem

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.

Ribe ljube nežno i pažljivo

Riba će vas poljubiti samo ako lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)