Horoskop

TRI ZNAKA UPOZNAĆE LJUBAV SVOG ŽIVOTA U FEBRUARU: Venera u Ribama donosi sudbinske veze!

Romantičnim osećanjima biće poneti i oni koji ne pokazuju svoje emocije i još teže se zaljubljuju.

30.01.2023 09:01

TRI ZNAKA UPOZNAĆE LJUBAV SVOG ŽIVOTA U FEBRUARU: Venera u Ribama donosi sudbinske veze!
Shutterstock

Planeta ljubavi Venera je zakoračila u Ribe gde se oseća "ushićeno" i doneće romantiku u naš život. Sve do 20. februara, dok bude plovila tim znakom, ljubav će prštati na sve strane. Romantičnim osećanjima biće poneti i oni koji ne pokazuju lako emocije, a još teže se zaljubljuju.

Februar je mesec ljubavi pa su sada sva čuda moguća, a veze započete u tom periodu najčešće su duboke i jake. Period boravka Venere u Ribama biće izuzetno važan za tri horoskopska znaka koja će sresti svoju sudbinsku ljubav.

shutterstock.com

Rak

Rak

Ovo je vreme rađanja novih i nezaboravnih ljubavnih priča za Rakove. Za vas je ljubav najveći pokretač u životu, već dugo maštate o savršenom ljubavnom partneru i novim iskustvima. Pa došlo je vaših pet minuta. U narednim danima očekuju vas uzbudljivi susreti s pripadnicima suprotnog pola, a jedan će vas posebno zaintrigirati. Imaćete osećaj kao da ste baš njega čekali ceo život. Zauzeti Rakovi osvežiće svoju vezu. Partner će biti nežan i romantičan, a vi na sedmom nebu, pa uživajte.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Škorpije su komplikovane kada je ljubav u pitanju i nepoverljive su prema suprotnom polu. Jedan zanimljiv flert veoma brzo će prerasti u ozbiljnu vezu, a vi ćete se zapitati čega ste se toliko bojali svih ovih godina. Tokom boravka Venere u Ribama imaćete priliku da poboljšate odnos s dragim osobama. Za sve one koji su u braku, sad je vreme da rešite nesuglasice s partnerom i vratite svoj život na pravi kolosek. Došlo je vreme da spustite gard i dozvolite partneru da vas razmazi i obaspe ljubavlju, da se opustite i uživate u lepim trenucima.

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Nežne i zaljubljive Ribe već duže vreme pate zbog nekog iz prošlosti ko im je poremetio život. Vreme je da zatvorite ta vrata i okrenete se budućnosti. Dok planeta ljubavi bude u vašem znaku, na najneobičnijem mestu srešćete svoju srodnu dušu. Veoma brzo ćete zaboraviti na sve ožiljke i prepustiti se ljubavnom zanosu, a emocije će biti toliko intenzivne kao da ste se prvi put u životu zaljubili. Zauzete Ribe treba da prestanu da se dure zato što partner ne ume da čita vaše misli. Umesto toga, porazgovarajte potpuno iskreno s njim, recite mu šta vaš muči i sve će biti u najboljem redu. Ovo je period kad treba da date mašti i svojoj nepresušnoj kreativnosti na volju, rezultati će biti zapanjujući.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)