Horoskop

4 ZNAKA HOROSKOPA NAĆI ĆE SRODNU DUŠU 2023: Dugo su čekali, ali definitivno se isplatilo!

Astrolozi se slažu da je ovo njihova godina kada je u pitanju emotivni status.

09.01.2023 09:01

4 ZNAKA HOROSKOPA NAĆI ĆE SRODNU DUŠU 2023: Dugo su čekali, ali definitivno se isplatilo!
Foto: Shutterstock

Ako ste već dugo u potrazi za drugom polovinom i povremeno čak gubite nadu da ćete je ikada pronaći, ne brinite. Ukoliko ste neki od ovih horoskopskih znakova, napokon ćete ove 2023. pronaći mir kraj svoje srodne duše. Evo ko će imati sreće da se ove godine poveže u svakom smislu sa svojim novim partnerom.

Ribe

Iako su pripadnici ovog znaka Zodijaka veoma emotivni i intuitivni po priodi, oni teško ulaze u veze. Ipak, ove godine će većina njih uspeti da privuče svoju veliku ljubav, smatraju astrolozi. Njihov partner će uspeti da ih razume, pa će sa njim biti povezani na najdubljem nivou. Ako ste bili u potrazi za partnerom koji će vam biti stena, rame za plakanje i koji će moći da vas podrži u svakom smislu, drage Ribe, ta osoba vam je bukvalno pred vratima. Uz nju ćete se osećati potpuno uravnoteženo i shvatićete šta je pravi mir.

Lav

Samouvereni i harizmatični Lavovi bi  ove godine mogli da privuku u svoj život srodnu dušu koja je hrabra i otvorena poput njih. Njihov budući partner će biti savršen u odnosu sa njima, jer će uspeti da održi korak sa neobuzdanim i avanturističkim duhom pripadnika ovog horoskopskog znaka. Međutim, više od toga ceniće njihovu smelu ličnost i pašće na šarm upadljivih Lavova.

Devica

Device su po prirodi organizovane i veoma precizne i u svoj život će privući istog takvog partnera. Deljenje zajedničkih vrednosti će ih činiti savršenim parom. Njihova srodna duša biće pouzdana i odgovorna ličnost  i pored nje će osećati sigurnost. Odlično će razumeti potrebu Device da bude organizovana, pa će pripadnici tog znaka Zodijaka sa takvom osobom pored sebe izgraditi sjajnu budućnost.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene i nezavisne i sličnog partnera će privući i u novoj godini. Njihova srodna duša će biti nekonvencionalan tip i neko s otvorenim pogledom na svet. Novi partner će Vodolije izazvati da razmišlja van svojih okvira i pomoći im da razviju svoju indiviualnost, prenosi Colectiveworld. Vodolije vole nezavisnost i slobodu, a to će njihova srodna duša da poštuje. Srodna duša bi mogla da se nalazi negde blizu vas, samo je potrebno da dozvolite intuiciji i univerzumu da vas vode ka njoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)