Horoskop

SPREMITE SE ZA PETAK 13: Iako mnogi veruju da je u pitanju baksuzan dan, 3 znaka horoskopa profitiraće u svakom pogledu!

Aspekti na nebu nagovaštavaju da će današnji dan biti posebno srećan za određene pripadnike Zodijaka.

13.01.2023 09:01

SPREMITE SE ZA PETAK 13: Iako mnogi veruju da je u pitanju baksuzan dan, 3 znaka horoskopa profitiraće u svakom pogledu!
shutterstock.com

Verovanje da je petak 13. baksuzan dan koji nosi lošu energiju potiče još iz biblijskih vremena. Smatra se da se može vezati za period od Isusove poslednje večere gde je navodno bilo trinaestoro ljudi. Večera se dogodila u petak a Juda, koji je izdao Hrista, bio je trinaesti gost. Pojedini ljudi imaju izrazit strah od tog dana, pa čak postoji i termin u psihijatriji koji se bavi strahom od petka 13.

Danas je petak 13. i, prema tumačenju astrologa, mogući su problemi u komunikaciji. Ostali aspekti na nebu nagovaštavaju da će današnji dan biti posebno srećan za 3 horoskopska znaka.

Srećna republika vam donosi ko može da se opusti i uživa u današnjem danu koji će doneti samo lepe događaje, kao i pozitivne preokrete. 

Shutterstock

Blizanci

Blizanci

Za Blizance će ovaj dan biti ispunjen ljubavlju i nežnošću. Mnogi će dobiti priliku da ostvare svoje snove, posebno kada je reč o ljubavi ili finansijama. Budete otvoreni i spremni za promene i nova iskustva. Sigurno ćete primetiti da sve polako dolazi na svoje mesto.

 

Shutterstock

Vaga

Vaga

Rođeni u znaku Vage već izvesno vreme osećaju dobru i pozitivnu energiju, samopouzdanje im je svakim danom sve jače, a danas će imati svoj vrhunac. Imate razloga da budete srećni, zadovoljni i ponosni na sebe. Danas možete očekivati uzbudljiv dan na polju ljubavi, ali i zanimljive poslovne predloge. 

 

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Ne samo da vam današnji petak 13. neće biti nesrećan, već bi vam mogao ostati u sećanju kao jedan od boljih dana u ovom mesecu. Vaš šarm i harizma zablistaće u punom sjaju. Počnite da razmišljate kako da najbolje unovčite svoje talente, ali i kako da promenite posao. Zablistaćete i u ljubavi, a od partnera očekujte nežnost i pažnju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)