Horoskop

ONI SU ROĐENI KUVARI: Ovim horoskopskim znacima u kuhinji baš sve ide od ruke!

Za Rakove je kuvanje terapija i majstori su za šporetom, dok su Device perfekcionisti po prirodi pa su takvi i u kuhinji

11.01.2023 09:01

ONI SU ROĐENI KUVARI: Ovim horoskopskim znacima u kuhinji baš sve ide od ruke!
Shutterstock

Većina ljudi uživa u ukusnom zalogaju i voli da kuva, međutim, ne snalaze se svi podjednako dobro u kuhinji. Sudeći prema tumačenju Astrologa, pojedini horoskopski znaci se za šporetom i sa varjačom snalaze bolje u odnosu na druge, a ima i onih koji istinski uživaju u pripremanju hrane.

Srećna republika vam donosi koji znaci Zodijaka su rođeni za kuvare. Ne samo što pripremaju sjajnu hrenu, već istinski uživaju da provode vreme za šporetom.

shutterstock.com

Bikovi imaju istančan ukus i prefinjeno nepce

Bik

Bik je horoskopski znak koji je najveći gurman i ne samo što uživa u konzumiranju hrane, već voli i da kuva. Posebnu pažnju posvećuje izboru namirnica, voli sve što je organsko i zdravo, a kvalitet mu je na prvom mestu. Odlično barata kuvarskim tehnikama i ima profinjeno nepce koje mu omogućava da se lako poigrava sa začinima. Njegova jela, međutim, nikad neće biti suviše slana ili ljuta. Voli da daje posebnu notu svakom obroku koji priprema. 

Rak

Rakovi su veliki domaćini i vole da ugode ukućanima, ali i sebi. Za njih je kuvanje terapija i način da se oslobode stresa. Majstori su za šporetom, a umeju da naprave i odlične poslastice. Ako imate sreće da vas neki pripadnik ovog znaka pozove u svoj dom na ručak, spremite se za pravu rapsodiju ukusa. Najviše vole da pripremaju tradicionalna jela, mada im ni kulinarski eksperimenti nisu strani. Toliko su se izveštili da već po samom receptu, odnosno namirnicama koje se koriste, znaju da li je jelo dopadljivo ili ne.

pexels.com

Device se strogo pridržavaju recepta

Ribe

Ribe su veliki kreativci, pa obožavaju da eksperimentišu sa namirnicama i da isprobavaju specijalitete raznih svetskih kuhinja. Obožavaju da smišljaju nova jela i nikad se ne drže recepta, zato njihovo jelo nikad nije isto koliko god ga puta pripremali. Zaljubljenici su u egzotične začine koje kombinuju na najneverovatnije načine i upravo po tome ćete i prepoznati njihove kulinarske specijalitete

Devica

Device su perfekcionisti po prirodi, pa tako i kuvaju. Strogo se pridržavaju recepta, a njihova kuhinja je uvek čista, blistava i sve je na svom mestu. Kod njih nikad nećete zateći haos i punu sudoperu prljavih sudova dok kuvaju, jer kako šta završe, tako odmah i peru jer ne podnose nered. Nisu skloni eksperimentisanju u kuhinji i drže se onih specijaliteta koje su usavršili i koji su izuzetno ukusni. Posebno vode računa o dekoraciji pa je njihovo jelo servirano na tanjiru pravo malo umetničko delo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)