Horoskop

POČINJE VEOMA MOĆAN MLAD MESEC I DONOSI SEME PROMENA: Budite spremni 23. decembra u 10 sati i 17 minuta jer sledi nešto posebno!

Vreme je za buđenje ambicija, budući da se poslednji mlad Mesec u 2022. godini poklapa s početkom vladavine Jarca.

22.12.2022 19:01

POČINJE VEOMA MOĆAN MLAD MESEC I DONOSI SEME PROMENA: Budite spremni 23. decembra u 10 sati i 17 minuta jer sledi nešto posebno!
shutterstock.com

Na samom kraju 2022, tačnije od 23. decembra u 10 sati i 17 minuta, očekuje nas poslednji mlad Mesec u ovoj godini. Iako neće biti vidljiv na nebu na našoj zemljinoj hemisferi, taj mlad Mesec će osetiti svi horoskopski znaci. U pitanju je veoma moćan mlad Mesec koji nosi seme promena i novih početaka.

Pixabay.com

Potrebna je mudrost i strpljenje kako biste uradili ono što je najbolje za vas 

Ne precenjujte sebe 

Jarac je zemljani znak pod direktnim uticajem Saturna koji je vođen ambicijama i željom da se na drupštvenoj lestvici popne do samog vrha. S obzirom na to da će mlad Mesec biti u tom znaku i da će poprimiti njegove osobine simbolički gledano osetićemo buđenje ambicija i želja da ostvarimo sopstvene ciljeve, posebno one koji su vezani za karijeru.

Međutim, koliko će koji znak osetiti uticaj tog mladog Meseca zavisi od osobe do osobe, odnosno šta će kome mlad Mesec aktivirati u natalnoj karti. Promene posla i ponude koje se ne odbijaju dobiće oni koji su u prethodnom periodu sopstvenim radom zaslužili takvu šansu zato što Saturn, vladalac Jarca, koliko god bio zahtevan i težak, ume da nagradi, ali samo po zasluzi.

Vodite računa da ne precenite sebe i sopstvene mogućnosti jer biste u narednom periodu mogli da platite paprenu cenu za to. To se posebno odnosi na one koji budu išli na razgovore za posao, da ne preteruju u zahtevima jer se može dogoditi da ostanu i bez vrapca u ruci i goluba na grani. 

Foto: Shutterstock

Venera u Vodoliji teži ka slobodi i nije za kalupe

Manje nerviranja, više planiranja 

Mlad Mesec u Jarcu biće praćen retrogradnim Merkurom pa su odlaganja, kašnjenja i razne komplikacije potpuno izvesne. Pokušajte da se ne nervirate jer vam upravo to može  doneti nove uvide i da shvatite da se ništa ne dešava bez razloga. Ne forsirajte ništa, bilo da je u pitanju karijera ili ljubav jer na silu ništa ne ide, niti iz sile išta dobro može da proizađe. Uostalom Venera u Vodoliji u ljubavi traži više slobode i opire se svim ograničenjima, pa ne pokušavajte da je ugurate u kalup jer ona za kalup nije.

Moguć je brz ulazak u veze, ali i još brzi izlazak kad shvatite da kao par nikako ne možete da funkcionišete. Moguće su i nesuglasice u dužim vezama i brakovima jer svaki partner vuče na svoju stranu.

Zbog više retrogradnih planeta situacija je još prilično nejasna i zamaglena, zato umesto nerviranja bavite se planiranjem i pravljenjem strategije za naredne mesece kako biste spremno dočekali promene koje dolaze. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)