Horoskop

ZAUVEK MLADE I UVEK SPREMNE NA AKCIJU! Za žene u ovom horoskopskom znaku nikada ne biste pogodili koliko imaju godina!

Ove dame vrede za dve, često se zaljubljuju i još brže odljubljuju, a muškarci jednostavno ne mogu da im odole.

04.10.2022 09:01

ZAUVEK MLADE I UVEK SPREMNE NA AKCIJU! Za žene u ovom horoskopskom znaku nikada ne biste pogodili koliko imaju godina!
Foto: Shutterstock

San mnogih žena jeste da izgledaju mladoliko, ali ipak, astrolozi tvrde da samo pripadnice jednog horoskopskog znaka imaju tu privilegiju da zaista tako i deluju skoro čitavog života. Prave srećnice su dame rođene u znaku blizanaca. One deluju i izgledom i harizmom dosta mlađe u odnosu na godine koje imaju, a muškarcima su prava misterija koju zato pokušavaju da razotkriju.

Koliko god godina pokušate da date ženama rođenim u znaku blizanaca, pogrešićete. One imaju daleko više godina, a izgledaju mnogo mlađe. Plene samopouzdanjem, snažnom energijom, neukrotivog su duha i poseduju šarm koji je posebno interesantan suprutnom polu. Takođe, blizanac je generalno tipičan društveni znak koji je uvek omiljen u društvu.

shutterstock.com

Žena blizanac je uvek omiljena u društvu i pleni snažnom energijom

Blizanci traže ljubav celog života, a često se desi da pronađu ne jednu, već više srodnih duša. Pojedine pripadnice ovog znaka se venčavaju i u staračkim domovima, budući da za pravu ljubav nikad nije kasno. Žena blizanac, ma koliko zainteresovana bila za nekog muškarca, kod nje sve pada u vodu ukoliko lep izgled ne prati i izvesna doza inteligencije. Te dame su i tipične po tome da se lako zaljube, ali i odljube, zato je potrebno da im partner neprestano bude inspirativan.

Žena blizanac sve što misli, misli barem duplo bolje od partnera. Njen partner ne mora uopšte da razmišlja, može joj se poveriti i ona će za njega otkrivati nove svetove i osvojiti sve ratove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Partner se sa njom oseća osveženo i večno mlado i pita se čime je zaslužio takvu sreću.

pexels.com

Muškarci ne mogu da odole ženama rođenim u znaku blizanca

Ovo je žena sa kojom nema banalnosti jer ume da svemu da smisao i puna je iznenađenja. Najzahtevniji muškarci biće prijatno iznenađeni ulaznicom za najpopularniji koncert ili najaktuelniji sportski događaj. S druge strane, i ona od svog partnera traži da je iznenađuje, makar ponekad.

Žene blizanci su izuzetno komunikativne i često se bave poslom koji obuhvataju sredstva masovne komunikacije. Te dame će svojim šarmom i britkim jezikom zavesti svakog ko sa njima stupi u razgovor.

Promena je veoma važna za njihov život i psihički razvoj. One su spremne da iskoriste svo "žensko oružje", šarm i privlačnost da dobiju ono što žele. Često mogu da imaju i više partnera u isti vreme, budući da temperamentnoj ženi poput blizanca retko koji partner može da zadrži svu pažnju. 

shutterstock.com

Žena blizanac je puna energije, uvek pleni i spremna je na sve

Kao što i sam znak blizanaca sugeriše da je u njemu dve ličnosti, žena blizanac vredi za dve žene, pa kako da joj onda zamerite i ponekog suvišnog ljubavnika koji nije odoleo njenim čarima?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)