Horoskop

Ove horoskopske znake čeka velika sreća u oktobru! Jedne će posebno obradoviti FINANSIJSKI DOBITAK!

Nov mesec u godini donosi i mnoge novitete na svim poljima, a u njemu će razloga za slavlje posebno imati pripadnici četiri znaka Zodijaka.

bySrećna republika

01.10.2022 09:01

Ove horoskopske znake čeka velika sreća u oktobru! Jedne će posebno obradoviti FINANSIJSKI DOBITAK!
shutterstock.com

Stigao je oktobar, za astrologe izuzetno zanimljiv mesec u kom nam neće nedostajati povoljnih prilika na emotivnom, poslovnom i finansijskom planu. Očekuje se da će najsrećniji biti pripadnici četiri horoskopska znaka, kojima zvezde pripremaju brojna prijatna iznenađenja. 

Pixabay.com

vaga

Vaga

Vage će imati mnogo razloga za slavlje. Ovo je za njih mesec pun novih mogućnosti koje bi trebalo da ugrabe. Moraju da prestanu da se boje neuspeha i da počnu više da se bore za ono što žele. Mnoge očekuje nova ljubav, dok bi parovi mogli da proslave veridbu. Druga polovina meseca sjajna je za poslovni napredak i donosi odlične mogućnosti zarade.

Blizanci

Sjajno će se provoditi, a izlasci i zabava biće sastavni deo svakodnevice. Biće opušteniji nego prethodnih nedelja, a problemima će pristupati odvažno, što će doprineti njihovom brzom rešavanju. To je mesec novih ljubavnih priča pa bi samci mogli da sretnu srodnu dušu, dok parove očekuje ozvaničenje veze ili dolazak prinove. Neće ih zaobići ni poslovni uspeh.

Shutterstock

Škorpija

Škorpija

Prvi deo oktobra biće prijatan, ali najsrećniji će im biti dani nakon 20. u mesecu. Tada će im se ostvariti mnoge želje, a prvenstveno one ljubavne. Ako su u potrazi za strastvenom avanturom, pronaći će nekoga ko će im ostvariti snove, dok će parovi rasplamsati ljubavnu vatru. Poslovni uspeh očekuje one koji su spremni da preuzmu rizik i prihvate nove izazove.

Rak

Iako će prvi deo oktobra biti stresan, druga polovina meseca biće toliko sjajna da će brzo zaboraviti na nevolje koje su ih snašle. Probudiće im se želja za zabavom i provodima, kao i za novim iskustvima. Biće odvažniji nego inače pa će doneti odluke koje dugo odlažu. Na polju ljubavi odviće se važne promene. Očekuje ih susret koji bi mogao da im usmeri život u novom pravcu.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)