Užas, hladno!

BRRR! BLJAK! ZIMA! Ovi horoskopski znakovi ne podnose hladnoću!

Ova dva horoskopska znaka ne tolerišu zimu, a razlog nije samo hladnoća.

25.11.2021 20:43

BRRR! BLJAK! ZIMA! Ovi horoskopski znakovi ne podnose hladnoću!
pexels.com

Svaki horoskopski znaci ima svoje preferencije, a posebno je istaknuto da neki od njih nemaju apsolutno nikakvu toleranciju na zimu. Dok mnogi ljudi uživaju u grudvanju, klizanju i toploj čokoladi, ova dva horoskopska znaka prosto ne mogu da smisle niske temperature i bljuzgavicu.

JARAC

Iako bi zima u teoriji trebalo da bude njihovo godišnje doba, oni ipak ne podnose nepredvidivost vremenskih prilika koja prati zimu. Ledena košava, sneg i magla zaista nerviraju pripadnike ovog znaka.Kako bi jedan jarac mogao da uživa kada ništa ne može da isplanira kada vreme sve može da pokvari u sekundi?

LAV

Za lavove je ovaj period ekstremno veliki problem. Naime, iako se raduju šopingu i novoj garderobi, a zima i hladnoća im ne smetaju, lavovi su usamljeni jer se njihovi prijatelji tokom ovog perioda zatvaraju u kući. Oni ne podnose da budu sami, a čini se da im samoća ne gine u toku hladnih meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)