Stend-up komičari

ONI SU PRAVE ŠALJIVDŽIJE: Ako se smejete do suza, naleteli ste na ovaj horoskopski znak!

Oni su prave horoskopske šaljivdžije, bolji su od stend-up komičara!

13.11.2021 13:57

ONI SU PRAVE ŠALJIVDŽIJE: Ako se smejete do suza, naleteli ste na ovaj horoskopski znak!
pexels.com

Već smo shvatili da horoskopski znak može da utiče na mnoge naše osobine, pa i na naš pogled na život. Da li ste šaljivdžija ili pak imate ozbiljan pristup životu? Kako prilazite problemima? To sve zavisi od vašeg horoskopskog znaka, a evo šta to znači.

Ovan

Ovan gaji prilično sarkastičan humor koji mnogi ne mogu da shvate i prihvate. Ovnovski smisao za humor je mračan i ponekad može postati pakostan. Smeju se kao da sutra ne postoji, iako im se u tome niko drugi neće pridružiti.

Bik

Bikovi imaju nezgodan smisao za humor koji je najčešće povezan sa seksualnim nagoveštajima. Najverovatnije ćete se smejati uz njihove šale, ali u sebi ćete se plašiti da bi vas drugi zbog toga mogli osuditi. Ovaj znak će nastaviti da zbija prljave šale jer ne može da smisli ništa bolje.

Blizanci

Oni se smatraju najboljim stend-ap komičarima u svetu Zodijaka. Njihove šale su prilično dobre i po tome su poznati u društvu. Blizanci imaju talenat da tužne stvari pretvaraju u smešne, i to na način da se niko ne oseća loše.

Rak

Veoma su emotivni, pa nisu skloni da se previše šale. A ako na kraju i pokušaju da naprave šalu od bilo čega, u tome neće biti previše uspešni. Smisao za humor Rakova nije smešan drugima.

Lav

Lavovi su prirodno šarmantni i ovaj kvalitet je oda njihovom neverovatnom smislu za humor. Lavovi znaju kako da privuku pažnju drugih na najbolji način, a to uključuje i zbijanje najboljih šala. Oni brinu o drugim ljudima i rade na tome da svi budu srećni.

Devica

Device mogu biti zaglavljeni perfekcionisti, ali ovaj znak sigurno zna da se smeje. Iako vole da osuđuju ljude za sve i svašta, upravo to im pomaže da zbijaju najsmešnije moguće šale, zasnovane na osuđivanju ili kritikovanju nekoga.

Vaga

Vage se malo suzdržavaju kada je u pitanju zbijanje šala. Plaše se da će povrediti tuđa osećanja. Ali, ako ohrabrite Vagu da podeli svoje šale, sigurno će dati od sebe najbolje.

Škorpija

Sve dok se poslednji smeju, to je najbolji način na koji Škorpija može da uživa u ideji humora. Da, umeju da se šale, ali najbolje je da se jednostavno smejete, a da se previše ne unosite u njihov humor. Smejte se sa njima, a nikada njima, ako želite da "preživite".

Strelac

Definitivno možete računati da je Strelac dobar komičar. Njegove šale možda nisu uvek smešne, ali vole da vesele ljude. Čak i ako ljudi ne obraćaju pažnju na njihove šale, i dalje će zbijati šale.

Jarac

Iako možda ne izgledaju tako, oni su zapravo veoma duhoviti. Njihove šale su sarkastične, ali ih zapravo nije briga ako se neko uvredi. Zahtevaju da njihova publika bude širokog uma, a ne da ih osuđuje na osnovu šale. Ako pređete preko toga, videćete da su njihove šale prilično smešne.

Vodolija

Oni jednostavno vole da zbijaju šale i u tome su dobri jer su zaista kreativni. Vodolije uvek imaju pozitivan stav prema životu, i to se odražava i u njihovim šalama, ali ponekad mogu da postanu uvredljivi tako što preterano zadirkuju druge.

Ribe

Uvek će održavati okruženje veselim dok zbijaju šale. Žele i vole da se smeju, uglavnom zato što na život uvek gledaju sa pozitivne strane. Ako želite dobru zabavu, provedite vreme sa Ribama.

Komentari (0)