Horoskop

STIGAO JE FAMOZNI 12. JANUAR, PLANETA RATNICA UDARA DIREKTNO: Njeno delovanje "osetiće" i emocije i um, to znači samo jedno za celu 2023. godinu!

Planete će u narednih 7 dana imati snažan uticaj na naš svakodnevni život, a nakon direktnog "udara" Marsa, na isto kretanje sprema se i Merkur.

12.01.2023 09:01

STIGAO JE FAMOZNI 12. JANUAR, PLANETA RATNICA UDARA DIREKTNO: Njeno delovanje "osetiće" i emocije i um, to znači samo jedno za celu 2023. godinu!
shutterstock.com

Nakon što smo kraj 2022. godine proveli u vrtlogu retrogradnog kretanja planeta, sada nam sledi period njihovog direktnog kretanja. Međutim, to nam ne donosi ništa mirniji period nego onaj koji smo ostavili iza sebe.

Mars u Blizancima 12. januara punom snagom kreće direktno. To znači da ako smo posednjih meseci više promišljali nego delovali, pažljivo taktizirali i odugovlačili početak novih ciljeva, sada smo spremni za akciju. Mars u Blizancima podseća nas da u životu stvari nisu crno-bele i situacije nisu sve ili ništa. Uvek postoji nova prilika, drugačiji način, razlog da pustimo i pričekamo bolji trenutak.

Pixabay.com

Direktno kretanje planeta počinje već s prvim danima 2023. godine

Snalažljivost, dragoceni društveni kontakti i humor pomažu nam da ne uzimamo sve k srcu i budemo uspešni u svemu što radimo. Uz prijateljsku podršku Venere mnogo dobrih stvari se događa u ljubavi. Kada se Mars okrene direktno, odjednom ćemo videti načine za prevazilaženje prepreka na putu ka uspehu. Ako niste uspeli da pokrenete projekat ili da se jasno izrazite partneru ili prijatelju, planeta ratnica u direktnom hodu će vam iznenada pokazati kako - i gurnuti vas napred.

shutterstock.com

Mars ulazi u direktan hod

Nakon ovog snažnog udara Marsa ne čeka nas predah. Odmah potom sledi Merkur u Jarcu 18. januara. I on kreće direktno pa više nemamo dežurnog krivca za izgubljene stvari i sopstvene nesmotrenosti. Hraneći se energijom Jarca, Merkur simbolizuje izoštren um, jasno sagledavanje stvarnosti, odličnu sposobnost koncentracije. Merkur ima podršku Urana, što sugeriše da će nam um raditi 100 na sat, a nove ideje prštati na sve strane. Ipak, imamo dovoljno strpljenja da se pobrinemo za zaostale dosadne obaveze kako bismo raščistili put opuštenijem periodu rada i učenja.

Završavamo nedovršeno. Ispravljamo neke greške iz prošlosti. Pronalazimo praktična rešenja za neke situacije koje nas opterećuju. Sada smo bolje organizovani, lakše sprovodimo ono što smo zamislili i imamo priliku da primenimo u praksi ono što smo naučili iz ove retrogradne faze.

pexels.com

Vreme je za promene

Najvažnije od svega, krenimo sa starih i pohabanih mesta, ostavimo ih u prošlosti. Nove mogućnosti su pred nama, a one nam dolaze preko drugih. Možemo reći da je 2023. godina priprema za novi početak, kako na globalnom, tako i na ličnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)