Horoskop

SPREMITE SE ZA MLAD MESEC, KLJUČAN DAN JE UTORAK: Evo šta tog dana obavezno treba da uradite, budite spremni za pravu energetsku "bombu"!

Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec 25. oktobra doneće nam brojne probmene, te će se uticaj itekako osetiti na našu svakodnevnicu.

22.10.2022 09:01

SPREMITE SE ZA MLAD MESEC, KLJUČAN DAN JE UTORAK: Evo šta tog dana obavezno treba da uradite, budite spremni za pravu energetsku "bombu"!
pexels.com

U utorak 25. oktobra doći će do delimičnog pomračenja Sunca, a ujedno se taj fenomen spaja i sa datumom mladog Meseca. Delimično pomračenje očekuje se oko 15 časova.

To razdoblje "otvara vrata" i može da formira nove energetske puteve. Dolazi do nove sveže energije koja će uticati na nova nadahnuća. To zapravo znači da ćemo pod uticajem mladog Meseca početi da se osećamo nadahnuto za nove životne promene.

Kako je u ovom periodu veoma aktivna Venera, ona će dodatno uticati na ljubavnu sferu našeg života. Bićemo otvoreniji za zaljubljivanje, upoznavanje novih ljudi kao i prilika da očvrsnemo već postojeće veze, bilo da su u pitanju one partnerske, porodične ili prijateljske. 

Foto: Shutterstock

Mlad mesec biće vidljiv u 14 časova i 48 minuta

Svi napori koje preduzmete u ovom periodu da proširite svoje srce, razvijete svoju zajednicu i uskladite vrednosti biće utrostručeni pod uticajem te energije, zato iskoristite priliku koja vam se pruža.

Mlad Mesec je odličan za započinjanje novih poslova, za upoznavanje koje se može pretvoriti u ljubav, za sejanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, za početak gradnje kuće, za venčanja i krštenja... Ukratko, za sve što treba da raste i da da plod. Dobro je i šišati se da kosa bude bujnija i jača, ali i izbaciti stare stvari iz kuće, kao i nekome nešto pokloniti.

Pixabay.com

Pogodan period za ljubav i nove početke

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog novog u trajanju od 28 dana. Sunce zajedno sa Mesecom (u konjunkciji) daje podsticajnu energiju i inicijativu. Dakle, to je odličan trenutak za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta. Takođe, možete preispitati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine da napredujete.

Mlad mesec na nebu javiće se već oko 12:48 minuta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)