Horoskop

SLEDI PRAVA BURA ZBOG RUŽIČASTOG MESECA! Odavaćemo tajne koje ne želimo, a ovi znaci moraju da budu posebno oprezni, ponedeljak je ključan dan!

Astrološkinja Rouz Smit upozorila je da bi pripadnici određenih znakova Zodijaka trebalo da budu posebno oprezni u narednom periodu, kao i da povedu računa o svojim tajnama.

bySrećna republika

14.10.2022 09:01

SLEDI PRAVA BURA ZBOG RUŽIČASTOG MESECA! Odavaćemo tajne koje ne želimo, a ovi znaci moraju da budu posebno oprezni, ponedeljak je ključan dan!
shutterstock.com

Poznata astrološkinja Rouz Smit otkrila je da će ovog oktobra biti izuzetno jak uticaj takozvanog ružičastog meseca, astrološkog fenomena koji će, kako ona tvrdi, "terati ljude da postupaju pre nego što razmisle". Takođe, on je poznat po tome što će dodatno pojačati uticaj punog Meseca u Ovnu, pa će od ponedeljka emocije biti izraženije nego ikad.

- Bura osećanja će trajati veći deo meseca, pre nego što se pojača 25. oktobra kada će delimično pomračenje Sunca doneti period novih početaka - ističe Smitova, prenosi Luftika. 

Pun Mesec u Ovnu donosi drsko, rizično ponašanje i stavlja fokus na naizgled beznačajne probleme.

- Ljudi će verovatno odati tajne nakon ružičastog Meseca u ponedeljak. Zato budite oprezni sa svojim tajnama… Emocionalni naboj ovog punog Meseca mogao bi da dovede do otkrivanja naših najskrivenijih tajni i želja i to ljudima kojima to nikako nismo želeli da otkrijemo - upozorila je Rouzova i naglasila da bi energija punog Meseca mogla dovesti do gadnih svađa u odnosima – posebno Ribama i Škorpijama.

- Rak, Vaga i Jarac će takođe biti snažno pogođeni ružičastim Mesecom - istakla je ona. 

Foto: Shutterstock

Mnogi pripadnici znakova ribe i škorpije mogli bi da se nađu u ozbiljnim svađama 

Smitova predlaže da pripadnici pomenutih znakova u toku nedelje rade na završetku malih poslova umesto da započinju velike nove projekte za "koje znaju da ih neće završiti“.

- Dobro je vreme da se fokusirate na unutrašnji rad, meditirajte, radite na rešavanju malih problema u sebi - naglasila je ona i dodala kako pomračenje 25. oktobra donosi novu energiju, posebno Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji, kao i da ta snažna osećanja iz tog perioda mogu da potraju i do šest meseci.

- Pomračenje je uvek kao pun Mesec, ali na steroidima, tako da postoji pojačana energija, a često se manifestuje u fizičkom domenu. Tako da se konkretne stvari mogu desiti, posebno one koje uključuju nove početke - rekla je Smitova, prenosi Dejli mejl. 

Komentari (0)