Horoskop

DA LI STE MEĐU SREĆNIMA? Evo koje horoskopske znake DO KRAJA NEDELJE OČEKUJE OSTVARENJE ŽELJA!

Pet horoskopskih znakova posebno će zasijati u drugoj polovini ove nedelje jer ih očekuje sreća na mnogim poljima.

12.10.2022 21:01

DA LI STE MEĐU SREĆNIMA? Evo koje horoskopske znake DO KRAJA NEDELJE OČEKUJE OSTVARENJE ŽELJA!
Pixabay

Protekli period je za mnoge od nas bio pun izazova kada su zvezde i planete u pitanju, međutim, kako astrolozi najavljuju, napokon nailazi period sreće za neke horoskopske znakove. Ove nedelje biće više pozitivnih nego negativnih uticaja i mnogi će osetiti pozitivne znake iznenađenja na polju ljubavi, a i nastupiće im period stabilnosti u vezama. Naredni dani će za njih biti presudni jer će pred njima biti važne odluke. Evo kome se sreća smeši.

Vodolija

Oni koji su u nedefinisanim odnosima imaju priliku da saznaju na čemu su. Isto važi i za one koji su u vezi i koji žele da znaju kuda ona vodi. Ova nedelja je odlična prilika za Vodolije da donesu odluke koje se tiču njihove budućnosti. I razgovor o sledećem koraku u vezi je jednako značajan, pa možda o tome budete razgovarali sa svojim partnerom. A možda samo razmišljate o vezi kakvu želite u budućnosti.

Ribe

Mnogi pripadnici ovog vodenog znaka biće u razmišljanju o svojoj prošlosti i pokušaće da shvate šta je zapravo bio glavni problem u njihovim vezama. To je odlična prilika da rešite stare probleme koje možda odlažete s parterom, a možda i budete uspostavili ponovni kontakt s nekim bivšim partnerom. Na pomolu je izglađivanje starih nesuglasica.

Devica

Pred vama je period pun ideja i inspiracije. Vaša kreativnost doći će do izražaja ove nedelje, što će pozitivno uticati na vašu okolinu koja će time biti oduševljena. Puni ste energije i zato je iskoristite na najbolji mogući način kako bi se uhvatili ukoštac sa svim problemima koji vas muče i zadaju vam glavobolje. Nije isključeno da vam se pojavi neko rešenje tokom ove nedelje o kom niste mnogo razmišljali. 

Pixabay

Device su pune energije i kreativnosti što će mnogi primetiti

Vaga

Planete će nesumnjivo ove nedelje biti naklonjene ovom znaku pa će ih podsticati da žive iskreniji i autentičniji život. Vage narednih dana očekuje opuštena energija, dobra komunikacija i trenuci koji će ispunjavati njihovu dušu. Imaće dobre odnose sa svima tokom i mogu očekvati ravnotežu i mir.

Lav

Prošle nedelje ste bili napeti i osećali ste se blokirano, kao da vas nešto koči u ostvarivanju ciljeva. Pun mesec je tokom vikenda pozitivno uticao na vas i dao vam je energiju i nova gledišta. To vam daje snagu da uzmete veliki zalet i da se sa novim izazovima nosite drugačije. Posmatraćete neke stvari iz druge perspektive, zato će vam biti lakše i da ostvarite zacrtane ciljeve, ali i da prevaziđete prepreke na tom putu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)