Horoskop

ONI NAJVIŠE VOLE NOVAC i spremni su da s vama budu samo zbog bogatstva! Horoskopski znaci kojima je koristoljublje drugo ime!

Dok otvarate novčanik i plaćate sve što oni požele, voleće vas, međutim, ako ostanete "švorc" pripadnici ovih znakova će brže-bolje pobeći od vas.

11.10.2022 09:01

ONI NAJVIŠE VOLE NOVAC i spremni su da s vama budu samo zbog bogatstva! Horoskopski znaci kojima je koristoljublje drugo ime!
shutterstock.com

Postoji poznata rečenica: "Nije sreća para puna vreća", međutim za neke to ne važi. Naime, postoje ljudi kojima se čini da im novac može kupiti sreću, pa teže da ga se domognu ne birajući sredstva. Astrolozi tvrde da u Zodijaku postoje znakovi za koje se vezuje baš ta osobina i da oni ne mogu da zamisle život bez materijalne stabilnosti. Dešava se da često sa svojim partnerima budu isključivo zbog novca i veoma dobro mogu da odglume ljubav. Evo koji horoskopski znaci vole novac više od bilo čega. 

Bik

Pripadnike horoskopskog znaka bik posebno privlače novac i bogatstvo i kada bi morali da biraju između ljubavi i finansija odabrali bi novac. Taj znak Zodijaka voli da živi po svojim pravilima i onako kako je on zamislio život, međutim, spreman je i da sve to napusti ukoliko se pojavi neka prilika da poseduje novac. Radije se oslanja na nekoga ko je finansijski jak, pa ga privlače takvi partneri. Voli da bude u društvu koje "živi na visokoj nozi".

Jarac

Jarčevi su spremni da žrtvuju neke svoje kratkoročne ciljeve ukoliko imaju priliku da ostvare neki dobitak. Oni žele uvek da budu sigurni u finansijama i ne propuštaju prilike da do toga dođu. Ponekad deluju kao da su bezosećajni, a između zadovoljstva zbog novca koji su stekli i onog koje dolazi usled ljubavnih osećanja, uvek se opredele za finansije. 

Škorpija

Iako su Škorpije po prirodi tajnovite, one vole trajnu vezu i ta veza će dodatno ojačati ukoliko imaju partnera koji im parira ili koji je čak i bolji od njih. Škorpije vole luksuz i kada su finansije u pitanju, veoma su oprezne. 

Strelac

Strelčevi su avanturistički tipovi koji posebno vole zabavu. Na tom putu im dobro dođe novac, pa se zbog toga ne libe da se zaljube u nekoga ko im ispunjava želju da putuju i finansira njihove avanture. Ne znači da su okrenuti samo novcu i bogatstvu i da eliminišu svakoga ko manje zarađuje od njih, ali strelčevi jednostavno uživaju u scemu što može da im pruži materijalno blagostanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)