Horoskop

NAJVEĆE SU VARALICE! Pored pripadnika ovih horoskopskih znakova partner nikada ne zna na čemu je!

Svi se nekada suočavamo sa iskušenjima, ali neki teško mogu da im odole. Evo koji znakovi Zodijaka najčešće pokazuju tendencije da su spremni da prevare svoje partnere.

04.10.2022 21:00

NAJVEĆE SU VARALICE! Pored pripadnika ovih horoskopskih znakova partner nikada ne zna na čemu je!
shutterstock.com

Svima je cilj da pronađu nekoga sa kim će deliti život, ljubav i poštovanje. U ljudskoj je prirodi da teže stabilnom odnosu i dugotrajnoj vezi, pa mnogi vezu doživljavaju kao nešto sveto i veruju u večnu ljubav. Međutim, ima i onih kojima je "u krvi" da varaju svoje partnere, a kako tvrde astrolozi, to je kod pripadnika pojedinih horoskopskih znakova mnogo izraženije nego kod ostalih. Evo o kojim znacima je reč.  

Ovan

Ovnovi su po prirodi lovci i veoma su šarmantni. Pristupiće svim metodama kako bi ostvarili ciljeve i zaveli nekoga. Kada pridobiju njegovu pažnju lako će se okrenuti nekom drugom i tako ukrug. Skloni su tome da obećavaju "brda i doline" dok ne pridobiju celokupnu pažnju partnera, a već će biti kasno kada on shvati da nije jedini i da je zamenjen. Uvek su u potrazi za novom "žrtvom".

Lav

Lavovi su pažljivi i romantični i na prvi pogled ostavljaju utisak idealnog partnera. Trudiće se oko vas, udovoljiće vam u svemu i neće dopustiti da vam bilo šta nedostaje sve dok ne primete nekog novog. Tada će se lako okrenuti novoj osobi koja im je zapala za oko. Osvajači su po prirodi, pa su retko verni jednoj osobi, čak i ako je po sredi velika ljubav.

via GIFER

Škorpija

Naučna fantastika je misliti da će škorpije biti verne pored svoje strastvene prirode. Kada se zaljube oni su neverovatni, okupiraju voljenu osobu emocijama, pažnjom i obećanjima da će ostati večno zajedno, a onda kada im neko "zagolica maštu", napuste svoju voljenu osobu bez reči. Ne vide ništa loše u varanju jer je to za njih zadovoljavanje svojih fizičkih potreba.

Riba

Ribe su sanjari i žive u svom svetu mašte i nerealnih očekivanja kada je u pitanju ljubav. Veza im može lako dosaditi samo ako se pojavi šarmantni udvarač koji će okupirati njihovu pažnju i obasipati ih lepim rečima. Izlaz u varanju najčešće traže kada se u vezi pojave problemi i kada žele da pobegnu od njih. Kratke afere i flertovi su im idealno bekstvo iz svakodnevnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)