Astrologija

ONI JEDNOSTAVNO "GORE"! Četiri horoskopska znaka imaju magnetnu privlačnost, sa njih NE MOŽETE DA SKINETE POGLED!

Pogledajte koja četiri znaka zodijaka krase osobine usled kojih malo ko može da im odoli.

22.09.2022 21:00

ONI JEDNOSTAVNO "GORE"! Četiri horoskopska znaka imaju magnetnu privlačnost, sa njih NE MOŽETE DA SKINETE POGLED!
pexels.com

Sa nekih ljudi jednostavno je teško skinuti pogled. Mogu biti više ili maje lepi, ali oni jednostavno poseduju "ono nešto" što ostale vuče ka njima. Takve osobe jednostavno zrače energijom i privlačnošću koja druge poput magneta lepi za njih. Pogledajte da li ste vi među njima. 

Bik

Bikovi su po prirodi senzualni i na njih niko ne može da ostane ravnodušan. Mnogima su predmet fantazija, iako na prvi pogled nemaju napadan seksepil, niti su posebno privlačni. Njihovu senzualnu prirodu ćete otkriti tek kad ih duže posmatrate. Bikovi znaju šta žele i često idu tome u susret veoma samouvereno. Oni koji sa njima budu gradili vezu mogu da očekuju eksploziju strasti i predivne intimne trenutke jer se bik potpuno predaje partneru.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju komunikaciju koja ima pomalo seksualni ton, kao i humor kojim osvajaju sve oko sebe. Zbog svoje provokativnosti sa kojom se odlično nose, mnogi bi mogli u njihovom društvu da pocrvene. Imaju zaraznu energiju i to je ono što ih čini "laganim" znakom sa kojim se sve može i sa kojima neće biti nikakvih natezanja, naročito ne u krevetu.

Strelac

Strelčeve je veoma teško zavesti, a ni oni nisu preterano zainteresovani da se oko nekoga "lome". Tome u prilog ide što poseduju samopouzdanje koje ih čini posebno magnetski privlačnim drugima.Osim toga što su fizički privlačni i zgodni, krasi ih i duhovitost koja je opaka kombinacija s privlačnošću. Na intimne odnose gledaju kao na rekreaciju i sport i retko ih vezuju za ljubav. Oni su veoma uočljivi u masi jer odišu samouverenošću i brzo ćete ih izdvojiti iz gomile.

Vodolija

Vodolije su onaj tip zbog kog se preznojavate u društvu. Nisu toliko fizički privlačne koliko su njihovi pokreti ti koji stvaraju magiju. Bilo da je u pitanju hod, pogled ili osmeh, oni uigrano sa tim koketiraju i druge bukvalno ostavljaju bez daha. Po prirodi su izuzetno zabavni i puni života i to ih čini posebno privlačnim za suprotni pol.

Škorpija

Ukoliko želite da osvežite ili "začinite" svoju spavaću sobu, onda vam je potrebna škorpija. Za njih se vezuju sve aktivnosti u spavaćoj sobi jer odišu takvom seksualnom energijom na koju niko ne može ostati imun. Jednostavno imaju magnetsku privlačnost koja druge drži blizu njih non stop. Iako se trude da ne budu napadni i provokativni, teško im to ide od ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)