Ispovesti UDALA SE IZ ŠALE MISLEĆI DA POMAŽE NESREĆNOM MUŠKARCU: Onda je oktiveno šta je stvarno planirao i SVI su se zaprepastili! 21:50
Zanimljivosti "OPSEDNUTI SU JEDNO DRUGIM"! Glasine o aferi bivšeg predsednika i atraktivne glumice ne prestaju, isplivala slika koju je svet čekao! 07:32
Ispovesti ŽENA MI JE PRIZNALA DA IMA LJUBAVNIKA! Iako imamo dete ona zbog jedne stvari neće da ga ostavi, srušila me kao kulu od karata 22:45
Brak i veze MOJ MUŽ SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCIMA, a zbog onoga što ja radim reagovala je i moja mama! Svi misle da smo nenormalni, a evo šta je ISTINA 22:01
Brak i veze MOJA SUPRUGA MI SVAKO VEČE URADI OVO U KREVETU, JA SE BRANIM, ONA NE HAJE: Noćima ne spavam, bojim se naredne noći! 20:14
Strast MOJA NAJBOLJA DRUGARICA SPAVA SA MOJIM RODITELJIMA! Život mi se smučio kad sam OVO videla 23:15
Horoskop HOROSKOP MELANIJE TRAMP OTKRIVA NJENE NAJDUBLJE TAJNE: Šta prva dama Amerike krije od celog sveta i da li će se razvesti?! 18:01
Vesti POSLALA JE STIH IZ BIBLIIJE NA POGREŠAN BROJ: Kada joj je stigao odgovor od nepoznatog čoveka sledila se, a 14 godina kasnije dogodilo se nešto LUDO! (FOTO) 06:55
Vesti MUŠKARAC (69) JE OŽENIO ŽENINU ĆERKU (16)! Kada je izašao pred sud supruzi je morao da otkrije još jednu tajnu - evo čija su deca koja su bila u kući! 21:40
Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 23:10
Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 20:50
Ispovesti VEĆ 12 GODINA SAM U SKLADNOM BRAKU, a onda sam sreo ćerku svoje žene i odlepio! Ne mogu da prestanem da bezobrazno maštam o njoj! 22:15