Brak i veze GODINAMA JE VOLEO SA DRUGOG KRAJA SVETA: Olimpijac Damir Mikec je dve decenije lud za njom, zbog ljubavi uradio NEMOGUĆE 10:14
Brak i veze BOSANAC PLATIO RAČUN AFRIKANKI, PA SE OŽENIO NJOM I ODVEO U DERVENTU: Ljubav uništila prepreke, hit je kako se sporazumevaju 09:09
Brak i veze POSLE VIŠE OD 50 GODINA TUŽIO ŽENU: Zahtevao je DNK test sve troje dece, a kad je stigao nalaz svi su zanemeli! (VIDEO) 21:00
Brak i veze TRUDNA ŽENA PROBUDILA MUŽA I REKLA MU DA ČUJE NEKOG U KUĆI: Suprugova reakcija ju je šokirala! 14:10
Brak i veze ŽENA NA SAMRTI ŠOKIRALA MUŽA PRIZNANJEM: "Njene reči su mi pokidale dušu, sve je uništila!" 15:35
Strast SA MUŠKARCIMA SPAVA ZA NOVAC I TVRDI DA VARAJU ZBOG OVIH 5 RAZLOGA: "Žene treba da mi budete zahvalne" (FOTO) 17:51
Ispovesti POZAJMIO TABLET OD ŽENE, IMAO JE ŠTA I DA VIDI: Plaši se za ćerku i sebe, predložili mu da je odvede kod psihijatra 05:01
Brak i veze RAZVEO SAM SE OD SUPRUGE JER ME JE PREVARILA: A sada sam otkrio njenu prljavu tajnu i nije mi dobro! 21:05
Zanimljivosti I 14 GODINA KASNIJE SU PODJEDNAKO ZANOSNI: Nikola i Bojana kao holivudske zvezde, a na stepenicama rade OVO (FOTO) 13:50
Zanimljivosti BESRAMNO JE VARAO I RAZVELI SU SE POSLE 11 GODINA BRAKA: Bila je slomljena, ali reči ove pevačice su je podigle iz pepela! 07:59
Ispovesti BILA SAM SREĆNO UDATA MAJKA ČETVORO DECE, DO ODLASKA NA PILATES: Kada je upoznala, život joj je "prevrnula" 05:01
Brak i veze JOVANA I SALE TROPIKO SE RAZVELI, RAZLOG JE OVO: Pevačica se digla iz pepela, ONA joj je podrška i tvrde da nisu zajedno 08:33