Ispovesti ŠEST GODINA ŠTEDIM PARE I KONAČNO JE DOŠAO DAN KADA BEŽIM OD MUŽA: I to zbog intimnih odnosa - ovo je PROBLEM 20:10
Ispovesti OVAKO IZGLEDA BITI U BRAKU BEZ INTIMNIH ODNOSA: "To je koma, nije ono na šta sam pristao" 21:02
Brak i veze PRE 10 GODINA SAM POSLAO PORUKU POGREŠNOJ ŽENI, PROGONI ME ONO ŠTO SE POSLE TOGA DESILO: Život mi se zauvek promenio 21:00
Brak i veze ZNAM DA ME MUŽ VARA, VIDELA SAM I S KIM, ALI SAM ODLUČILA DA ĆUTIM: Jednu stvar njih dvoje ne znaju! 20:01
Zanimljivosti "RAZMAZILA SAM VUJADINA" Mirka Vasiljević se požalila - MOŽDA ZBOG OVOGA NISAM UDATA 18:40
Brak i veze PRIZNAO SAM ŽENI DA SAM JE PREVARIO, A ZBOG NJENE REAKCIJE SAM SE SLEDIO: Ustala je i uradila samo JEDNU stvar! 21:01
Ispovesti "MUŽ I JA SPAVAMO U ODVOJENIM SOBAMA" Jelena Bačić Alimpić o bračnim mukama - TO JE ZA MENE TRAUMATIČNO 20:00
Ispovesti ROĐENA SESTRA SE PRESELILA KOD MOG BIVŠEG 3 DANA POSLE NAŠEG RAZVODA: Roditelji je pravdaju, a ona mi je OVO poručila 18:23
Brak i veze SVEKRVA MI JE REKLA DA PRESTANEM DA PEREM VEŠ SVOJOJ PORODICI: Majka četvoro dece na UDARU - ali neće da bude služavka! 10:05
Brak i veze KEJT I VILIJAM ŽELE STRAST U BRAKU - ZATO RADE OVO: Za praznike praktikuju poseban ritual, a uveče... 13:10
Brak i veze OTIŠLA U AFRIKU I UDALA SE ZA SVOG PRINCA - i to dosta mlađeg! Razapeli ih na mrežama, "ovo je tužno za oboje!" 04:30
Brak i veze NAPUSTILA SAM MUŽA 12 SATI POSLE VENČANJA: Nakon što je OVO uradio tokom prve bračne noći, pobegla sam od njega! 11:37