Brak i veze SVEKRVA IZ PAKLA NAPRAVILA DNEVNI RASPORED ZA SNAJKU: Evo šta ona sve mora da uradi za njenog sina! 09:02
Vesti NIKOLA TESLA JE OVAKO OBJASNIO ZAŠTO SE NIKAD NIJE ŽENIO: Rečenica je jasna kao dan, a evo šta je mislio o ženama 08:12
Brak i veze MOJ VERENIK JE NETOLERANTAN NA GLUTEN: Venčanje je bilo savršeno, sve do torte - usledila paklena bračna noć! (VIDEO) 18:15
Brak i veze MARKO ŽELI INTIMNOST S KUMOM, PA ZA SAVET PITAO SVEŠTENIKA: On poručio da li je to greh - svi u šoku! 08:20
Brak i veze GLUMICA SE UDALA ZA 21 GODINU STARIJEG KOLEGU IZ SERIJE: Bio joj je profesor na fakultetu, a i dalje je zgodan! (FOTO) 16:05
Strast MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA, ALI ISTINA JE JOŠ GORA! Kad sam otkrila šta on radi dok sam ja na poslu, prestravila sam se 14:00
Brak i veze SAMO JA MOGU DA GA GLEDAM GOLOG, ON JE MOJ! Uhvatila je muža dok se dopisivao s drugom ženom - ovako je reagovala! 20:35
Zanimljivosti PEVAČICA U BRAKU SA 28 GODINA STARIJIM PROŠLA PAKAO: Od obožavane žene postala sam posluga, OVAKO sam vraćana sa odmora! 17:30
Brak i veze OVO SU NAJSREĆNIJI DATUMI ZA VENČANJE OVE JESENI: Izaberite jedan od ovih dana i ne brinite - pratiće vas sreća 12:12
Zanimljivosti PREKRETNICA ZA PRINCA HARIJA, ALI I BRAK SA MEGAN: Rođendan u senci problema - mogu li milioni popraviti stvar? 07:45
Vesti UDALA SE ZA SAMU SEBE - BRAK NIJE USPEO: Brazilka otkrila šta je krenulo po zlu - čak joj ni ovo nije pomoglo! (FOTO) 17:01
Ispovesti MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda mi se na vratima pojavila ljubavnica moga muža i pokazala mi samo jedno! 19:45