Brak i veze "KAD SMO SE UPOZNALI IMALA SAM 48 KG NIJE ME NI POGLEDAO": Jelena Bin Drai opisala prvi susret sa bogatim Arapinom za koga se udala! 10:49
Zanimljivosti UDALA SE PRINCEZA TEODORA (41)! Venčanje održano na simboličnom mestu, a na glavi detalj iz vladavine Kediva (FOTO) 08:01
Strast ČIM SAM OTVORIO ORMAR SA SVOJOM ODEĆOM, ZNAO SAM DA ME SUPRUGA VARA! Jedna sitnica je otkrila šta godinama krije od mene 21:20
Brak i veze ZBOG NJENE ODLUKE MUŽ JE MORAO DA JOJ KUPI CELO OSTRVO: Strah od OVOGA je pravagnuo, milioner ne može da se kontroliše 14:34
Brak i veze MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA NATAŠOM, ALI ISTINA JE BILA 4 PUTA STRAŠNIJA: Zar je moguće da ovo nije videla 10 godina?! 21:30
Strast DRAGO MI JE ŠTO JE MOJ MUŽ UMRO I ŠTO SAM GA PREVARILA 5 DANA PRE SMRTI: Dok sam ga ja mrzela, ostali su ga obožavali 20:40
Zanimljivosti OSKAROVAC GLUMIO DOBRICE, A ZAVEO ĆERKU PRIJATELJA: Svirao na venčanju njenih roditelja - jedan susret je bio sudbonosan 18:01
Brak i veze POTPISALI UGOVOR O PRAVILIMA U BRAKU: Osim obaveza u kući, tiče se i INTIMNIH ODNOSA - evo kada može da joj gleda TELO 20:51
Ispovesti JA SAM ŽENA MILIONERA I VELIKI JE PROBLEM BITI U BRAKU SA BOGATAŠEM: Nećete verovati šta joj smeta, jednog se UŽASNO PLAŠI 13:54
Ispovesti POGLEDALA SAM JEDNOM DOLE I SHVATILA DA ME JE PREVARIO: Nije bilo teško uočiti, jedna promena OTKRILA je preljubu 20:45
Zanimljivosti BOLNO OBRAĆANJE ŽENE SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Objavila dugo čuvanu fotografiju, "Praznina je na svakom koraku" (FOTO) 15:26
Ispovesti U POČETKU SU ME BOLELE SUPRUGOVE PREVARE: Sada imamo finansijski dogovor, srećnija sam nego ikada, a on i dalje švrlja! 11:15