Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC 43 GODINE VOLI SAMO JEDNU ŽENU - ALI NEĆE NI BRAK NI DECU! Kad ga pitaju za razlog, odgovor svima ZAČEPI USTA - jedino mu je važno da umre prvi 21:30
Vesti VOLJENI MUŽ JOJ JE UMRO OD RAKA: Slomljena od bola odlučila se na potez za koji bi malo ko imao hrabrosti i snage! (VIDEO) 14:01
Vesti SAKRILA SAM KAMERU U SVEKRVINOJ KUĆI I SAZNALA NEŠTO JEZIVO, NISAM MOGLA DA SE OPORAVIM OD ONOG ŠTO SAM ČULA! A onda je usledio još veći ŠOK kada je sve ispričala mužu! 12:10
Brak i veze MOJ MUŽ JE STARIJI I OD MOG OCA - svi su uvereni da smo u braku zbog novca: Ali, ovo je jedna jedina istina (FOTO GALERIJA) 21:40
Zanimljivosti ONA JE NAJSKROMNIJA KRALJICA U NAJSREĆNIJOJ ZEMLJI NA SVETU: Pre udaje je prekršila sve tradicionalne običaje i izazvala prezir 19:25
Zanimljivosti "KOLIKO PARA HOĆEŠ ZA MARIJU?": Onazis je pitao njenog muža, a kada ju je dobio, nastavio je da joj urniše život! Najčuvenija afera se završila FILMSKI TRAGIČNO! 07:30
Vesti NA OVOM MESTU ŽENE RADE ŠTA GOD ŽELE - decu niko ne može da im uzme, muškarce menjaju kao čarape i sva imovina je njihova 18:45
Strast SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU KAKVE SE NE PAMTE: Ovaj par je pred kamerama uradio nešto nezamislivo - na milione ljudi je to gledalo UŽIVO u programu! (FOTO) 21:20
Astrologija NEKO BLIZAK VAM RADI O GLAVI I GURA SE GDE MU NIJE MESTO: Veliki nedeljni horoskop otkriva kome je BRAK NA UDARU - a ko drži sve konce 15:01
Brak i veze HAOS NA SVADBI: KUM USRED CEREMONIJE PRIZNAO DA JE ZALJUBLJEN U MLADU: Muk i neverica, a onda drama, ovakav kraj niko nije očekivao! 21:30
Horoskop OVI HOROSKOPSKI ZNACI BEŽE OD BRAKA KAO ĐAVO OD KRSTA! Izbegavaju vezivanje i pre će ostati sami - evo zašto! 09:01
Strast ZALJUBLJEN SAM U TAŠTU, STALNO FANTAZIRAM O NJOJ: Plašim se da će supruga otkriti šta krijem od nje već 30 godina, ali više ne mogu da izdržim! 19:20