Strast MISLILA SAM DA MUŽA NE ZANIMAJU ODNOSI, A ONDA SAM OTKRILA ŠTA RADI SVAKE NOĆI DOK JA SPAVAM: Tajna nam je uništila brak 21:45
Strast ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan! 22:01
Brak i veze "BIZARNIJE NE MOŽE!" Multimilionerka pristala na udaju za mladića kog nikada nije videla uživo! Preletela je pola sveta, a onda ga ugledala na aerodromu! (FOTO) 12:30
Ispovesti KADA SAM MUŽA ZATEKLA S KOMŠINICOM, REKAO MI JE SAMO JEDNU REČENICU: Pokrenuo je razvod i on meni SVE sasuo u lice! 23:01
Ispovesti "JA SAM GEJ, ALI JEDVA ČEKAM DA SE OŽENIM DEVOJKOM": Na ovaj korak se odlučio iz ovog razloga, niko to ne razume! 21:30
Zanimljivosti EVA MENDES SPROVODI EKSTREMNA PRAVILA U VASPITANJU DECE: Mnogi roditelji se na ovo krste, ali ona ne odustaje! 17:01
Brak i veze ČUVENA SRPSKA GLUMICA OTVORILA DUŠU! Evo koliko je starija od muža, a otkrila je i šta joj je rekao pred prvi sastanak: Bila sam u šoku i pitala ga da li je normalan! (FOTO) 18:40
Zanimljivosti NOVAK DOBIO NEPRISTOJNU PONUDU, pa odmah otkrio da će Jelena pobesneti! Devojka nije mogla da se suzdrži i pred svima VIKALA! (VIDEO) 11:10
Brak i veze UDALA SAM SE ZA 50 GODINA STARIJEG I NE VOLIM GA! Devojka otkrila ko je njen izabranik i koliko mu je bogatstvo: Znala sam da je on taj posle jedne rečenice! 21:05
Roditeljstvo REČI ČUVENOG PROFESORA O RAZVODU IZAZIVAJU JEZU: "Sve više se gube porodične vrednosti", u jednom je SPAS! 07:20
Brak i veze MUŽ JE PRIZNAO DA 10 GODINA KRIJE VANBRAČNU ĆERKU: Srce mi je puklo, a onda je tražio nemoguću stvar od mene! 21:35
Zanimljivosti IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O PARTNERU I ULOZI STRIPTIZETE: "Nisam verovala da mi se to dešava", pa je otkrila više o napadima na mrežama 19:30