Zanimljivosti GLUMAC JE PREVARIO SUPRUGU SA 80 ŽENA! Sada se ponosno skida, i dalje je fatalan po žene, a ima 44 godine! (FOTO) 11:25
Zanimljivosti HOLIVUDSKI LEPOTAN PRIZNAO ŠTA VOLI DA RADI SA SUPRUGOM U KREVETU: Sada nju žene mrze još više nego pre! 14:15
Brak i veze DOK SAM BRINULA DA LI MOJ MUŽ IMA RAK, ČULA SAM 5 REČI KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: On je ovo 35 godina krio od mene! 23:01
Brak i veze USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku! 20:45
Brak i veze ZAVOLELA SAM GA IAKO JE NJEGOV BRAT UBIO MOJU SESTRU! Javnost podeljena zbog ove neobične ljubavne priče, a posebno intrigira JEDNO! (FOTO) 20:01
Brak i veze IMAM 24, A ZA MOG MUŽA SVI MISLE DA MI JE DEDA: Mrze nas, pogotovo zbog onoga što planiramo da uradimo! (VIDEO) 22:30
Ispovesti POSLE 20 GODINA BRAKA OTKRILA SAM BOLNU ISTINU! Ćerke mi neće oprostiti, a muž tek... 23:15
Zanimljivosti KAO STUDENTKINJA JE ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG PROFESORA: Na snimanju serije je ostala trudna sa njim, prvi je progovorio Mima Karadžić! 09:40
Zanimljivosti DIZAJNER JE ZBOG NJE OSTAVIO DEČKA, A PRIČA SE DA JE VEŠTICA: Zavela je 18 godina mlađeg homoseksualca i postala mu muza! 06:01
Brak i veze PREVARENA ŽENA JE SLIKE LJUBAVNICE IZLEPILA PO KOMŠILUKU, A NJENU PORUKU SVI PREPRIČAVAJU: Brutalna osveta bez pardona 22:55
Zanimljivosti PORED MRTVOG MAJKLA DŽEKSONA POLICIJA JE NAŠLA NEŠTO SABLASNO: Ležala je ona i nije se micala (FOTO) 15:10