Foto dana Ovo je prava ljubav: čak i nakon 26 godina braka, Patrik Dempsi i Džilijan Fink su ludi jedno za drugim! 11:18
Brak i veze MUŽ JE STALNO RADIO DO KASNO, PRATILA SAM GA I SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM VIDELA S KIM SE VIĐA: Istina je bila gora od preljube! 21:40
Brak i veze GORAN IZ BEOGRADA OŽENIO JE DEVOJKU SA SELA: Već na venčanju doživeo je šok - zbog onog što je tamo zatekao, teško se oporavio! 20:45
Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Brak i veze OVAKO ĆETE UPOZNATI I UDATI SE ZA MILIJARDERA: Ekspertkinja za veze otkrila je ženama neverovatnu tajnu - sve ide preko 6 koraka! 10:20
Ispovesti UDALA SAM SE IZ LJUBAVI ZA SIROMAŠNOG ČOVEKA - JA SAM TA "BUDALA"! Posle dece i mnogo godina provedenih u braku evo šta se dogodilo! 08:30
Strast TINEJDŽERKA (18) ŠOKIRALA: Spavala sam sa kumom koji je 27 godina stariji, pocrvenim čim se setim šta smo sve radili - ali sada me brine jedna njegova rečenica! 17:50
Vesti OSTAVILA JE SVEKRVU SAMU U KUĆI NA NEKOLIKO SATI, A KADA SE VRATILA NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA VIDI: Donela joj je poklon zbog kog je vrisnula od šoka, pa je izbacila napolje! 15:50
Brak i veze SVAKOG PETKA DEKA (89) RADI ISTU STVAR ZA SVOJU ŽENU - zbog jednog detalja i mnogi muškarci su plakali kao kiša: Kad su ga pitali zašto, u 4 reči je sve objasnio! (VIDEO) 06:50
Zanimljivosti CECA BOJKOVIĆ IMALA JE SVOJ NAČIN KAKO SE BORILA SA STRESOM TOKOM SVAĐA SA MUŽEM: Njena ćerka otkrila je detalje iz života čuvene glumice! 20:40
Brak i veze OGLASILA SE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA: Otkrila je šta žene treba da urade ako ih muževi varaju - izazvala bes i zgražavanje! (FOTO) 17:40
Brak i veze SADA JE I NAUČNO DOKAZANO - BRAK UZROKUJE GOJAZNOST! Jedan pol se često zapusti, dok se kilogrami samo gomilaju, šokiraćete se rezultatima studije! 06:15