Zanimljivosti BORISU KOMNENIĆU JE RAZVOD BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU: Propustio je odrastanje ćerke, a jedan momenat zauvek mu je promenio život! 17:10
Brak i veze PREVARU U BRAKU TREBA OPROSTITI SAMO U JEDNOM SLUČAJU: Ove reči dr Zorana Milivojevića vam se možda neće dopasti, ali on otkriva ZAŠTO ljudi švrljaju! 08:30
Brak i veze ANONIMNA PORUKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT, ZBOG OVE TRI REČI SAM U AGONIJI: Kad sam pogledao ko je pošiljalac, nije mi bilo dobro! 22:20
Zanimljivosti OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU SLAVNOG PEVAČA I NEKADAŠANJE TENISERKE: Evo zašto kriju svoju vezu i decu kao zmija noge! (FOTO) 20:10
Vesti PRVI SIJAMSKI BLIZANCI DOBILI SU 21 DETE - I ZGROZILI LJUDE! Oženili su se sestrama i sve je interesovalo kako imaju odnose - a onda je došlo do POROĐAJA! 13:10
Brak i veze DOK SAM JA ČUVALA DECU, MUŽ ME JE PREVARIO, ODLUČILA SAM DA MU OPROSTIM: Kad drugi čuju zašto, hvataju se za glavu! 23:15
Brak i veze MUŽU "PLAĆAM" INTIMNIM ODNOSIMA KAD ODRADI KUĆNE POSLOVE, EVO ŠTA JE MORAO DA URADI ZA NEZABORAVNU NOĆ! Svi kritikuju ovu ženu zbog njenog sistema nagrada, evo zašto! 06:50
Brak i veze PRE VENČANJA SAM SE GUŠIO U SUZAMA I OPROSTIO JOJ PRELJUBU, ALI NAŠ BRAK JE BIO GOTOV POSLE 3 DANA: Uradila je NEZAMISLIVU stvar 23:15
Ispovesti IMAM 70 GODINA I OGORČENA SAM ZBOG MUŽA I PROTRAĆENE KARIJERE: Gledam svoj život unazad, KAJEM SE I ŽALIM za ovim 23:30
Ispovesti PRIJATELJI MISLE DA SMO DOSADAN PAR, a nemaju pojma šta radimo kada ostanemo sami! Kada bi saznali za naš dogovor, niko nas više ne bi ni pogledao! 22:34
Strast MOJA ŽENA VEĆ 10 GODINA MUŠKARCIMA ŠALJE SVOJE SLIKE NA KOJIMA JE GOLA: Kada sam joj rekao šta sam otkrio, izgovorila mi je nešto nečuveno! 21:30
Strast ZA 20 GODINA BRAKA SPAVALA SAM SA 45 MUŠKARACA I MOJ MUŽ TO ODOBRAVA: Ali sada mi je tražio nešto nezamislivo! 22:30