Zanimljivosti NOVAK I JELENA SLAVE 10. GODIŠNJICU BRAKA: Posvetio joj reči koje teraju na suze! "Sve žene žele muža kao što je Nole!" 08:46
Zanimljivosti NIJE IMAO DINAR U DŽEPU, ALI ONA SE UDALA ZA NJEGA: Varao je na svakom ćošku kad je postao slavan, pa se desio preokret! 10:33
Brak i veze "NIJE MI BIO INTERESANTAN, A ON JE VEROVAO..." Sanja Kužet progovorila o misterioznom partneru kom je rodila sina Vuka 17:45
Zanimljivosti CEO SVET GLEDAO JE KAKO JE BIVŠI MUŽ VARA SA DADILJOM: Ona je sadašnjeg preotela drugoj, slave treću godišnjicu! 16:30
Brak i veze ZALJUBIO SE IAKO JE BILA POPULARNIJA OD NJEGA, SADA JE BOGATIJI I OD KRALJICE: Zajedno 25 godina, dete nazvali po gradu 09:30
Roditeljstvo SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE OVAKVOG MUŽA: 10 miliona ljudi oduševljeno kako on brine o suprugi posle porođaja! (VIDEO) 18:54
Zanimljivosti NEMANJA VIDIĆ JE 16 GODINA U BRAKU SA ANOM: Malo ko zna kakav je ugovor sa njim potpisala 2006. godine 18:20
Zanimljivosti SA 22 JE SANJALA DA ĆE SE UDATI ZA ČOVEKA OD 40: Optuženi da vole isti pol, ostavio je čim je rekla da 09:31
Brak i veze HTEO SAM DA OČISTIM STAN, ALI SAM OTKRIO ŽENINU TAJNU! U ormanu je krila kutiju koja otkriva da godinu dana živi u laži 19:01
Brak i veze PIKSI SE ŽENIO DVA PUTA, SNEŽANA PRIZNALA DA IM JE BRAK BIO TURBULENTAN: Njihovi naslednici danas žive u suvom luksuzu 18:32
Brak i veze ČUVENI ADVOKAT ZA RAZVODE TVRDI: Dve stvari dovode do kraha braka, muškarci, lenji ste, treba vam 10 sekundi! 09:37
Zanimljivosti KO SU BIVŠI MUŽEVI DUBRAVKE MIJATOVIĆ? Za njega se tajno udala jer je bila starija 10 godina (FOTO) 10:59