Vežbanje

IZBACILA JE ATRIBUTE I POHVALILA SE KAKO VEŽBA: Nije ni slutila da će joj se to obiti o glavu! (VIDEO)

Ona je teretanu iskoristila za neke druge sadržaje.

04.04.2024 21:01

IZBACILA JE ATRIBUTE I POHVALILA SE KAKO VEŽBA: Nije ni slutila da će joj se to obiti o glavu! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/joeyswoll

Sve više devojka dolazi neprimereno obučeno u teretanu, a još neprikladnije se ponašaju. Trude se da na razne načine privuku pažnju vežbača, ili da poziraju pokazujući kako vode računa o sebi.

Jedna devojka je odlučila da ovekoveči svoje istezanje, pa je čak angažovala momka koji je snimao dok se ona trćila pokazjući svoju pozadinu. Međutim, nije ni slutila da će joj se to obiti o glavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey Swoll (@joeyswoll)

 

Izbačena iz teretane

Kako je u video snimku objasnio Džoe Svol, inače fitnes trener ovakvo ponašanje je vulgarno, a on lično se postarao da tu devojku izbace iz teretane.

-U teretanama treba da počnu da izbacuju napolje ovakve ljude i da ne dozvoljavaju snimanje ovakvih sadržaja. Teretana nije za tako nešto – piše u opisu snimka.

Kako je on objasnio ova devojka nije došla u teretanu da vežba već da snima sadržaj za svoj profil na OnlyFansu.

-Kada odete na njen profil odmah vam je jasno šta radi. Ona koristi teretane kako bi sebe promovisala i snimala sadržaj za svoj profil na platformi. Nemam ništa protiv svako može da zarađuje novac kako želi, ali teretana jednostavno nije mesto za to – rekao je Džoe u snimku.

On je njeno nedolično ponašanje opisao odvratnim.

-Ako već nemaš samopoštovanja prema sebi, onda imaj barem malo poštovanja prema ljudima oko sebe i onima koji su došli samo da treniraju, a ne da gledaju tvoje odvratno ponašanje – poručio joj je on.

Kako je objasnio Džoe, stupio je u kontakt sa vlasnicima teretane u kojoj je ona vežbala i snimala. Nakon kraćeg razgovora s njima sredio je da je izbace iz teretane, tako da tu više neće moći ni da priviri.

Usledili su brojni komentari na njegov post.

-Brate, sto posto sam uz tebe.

-Ovo je zaista odvratno! Neka se tako guzi kući u svoja četiri zida.

-Neke devojke zaista ne znaju gde je granica.

-A, šta ćemo sa muškarcima koji se snimaju kao vežbaju i svoje mišiće. To je kao u redu.

-Ja bih skroz proterao mobilne telefone i snimanje u teretani. Došao si na trenig, snimaj se na nekom drugom mestu – bili su samo neki od komenatara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)