Vežbanje

ONA JE NAJRAZGIBANIJA DEVOJKA NA SVETU! Kako je moguće da su joj noge ovde završile? (VIDEO)

Ana Meknalti je devojka čije akrobatske sposobnosti svakodnevno oduševljaju ljude širom sveta.

19.02.2023 20:01

ONA JE NAJRAZGIBANIJA DEVOJKA NA SVETU! Kako je moguće da su joj noge ovde završile? (VIDEO)
Printcreen/Tiktok/annamcnulty

Iako svako od nas može biti dobar u određenoj fizičkoj aktivnosti, ljudska tela su različita i ne mogu da pokažu potencijal u svemu. Nekima su kardio-vežbe lakše za izvođenje, dok su drugima bliskiji treninzi snage. Međutim, kada je u pitanju fleksibilnost, njome se može pohvaliti manji broj ljudi. Ona zahteva visok nivo gipkosti, pre svega one prirodne, pa su retki oni koji je mogu iskoristiti da izvedu gotovo neverovatne i drugima nepojmljive pokrete.

Ana Meknalti je jedna od tih osoba. Ta devojka, naime, je u TikTok snimku pokazala kako šireći i podižući noge naviše može da ih prebaci skroz iza glave, a onda i s leđa. Ta njena neverovatna akrobacija mnoge je ostavila bez daha. 

Printcreen/Tiktok/annamcnulty

Devojka je pokazala neverovatnu veštinu prebacivanja nogu iza tela i preko glave 

Njeni pratioci bili su oduševljeni njenim umećem, rekavši kako je vredno divljenja imati talvu sposobnost i da izgleda gotovo nemoguće uraditi tako nešto.

- Ja sa ovo radila s mojom Barbikom kada sam bila mala -

- Kako je ovo moguće? -

- Ovo je neverovatno! -

- Dovoljno me boli što je gledam - komentarisali su mnogi.

Inače, Ana je iz Kanade i poznata je plesačica i kontorcionista, odnosno osoba koja na malte ne neverovatan način izvija svoje telo. Takođe je i poznata Jutjub i TikZok zvezda. Tako svakodnevno objavljuje snimke kojima neprestano šokira svoje pratioce pokazujući nenadmašnost u izvijanju tela

Interesantno je da stalno dobija poruke oduševljenja svojih pratioca koji joj poručuju da im je sjajna inspiracija i da ne mogu da pronađu neki izgovor da nešto ne mogu kada vide nju kako s lakoćom izvodi neke neverovatne stvari. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)