Psihologija

OVA LEPOTICA IMA 1.000 MOMAKA I SVE POSTIŽE: A evo šta je njena tajna!

Kerin Mejdžori planira da na veoma jedinstven način zaradi i do 5 miliona dolara mesečno.

12.05.2023 21:01

OVA LEPOTICA IMA 1.000 MOMAKA I SVE POSTIŽE: A evo šta je njena tajna!
Printscreen Tik Tok/cutiecaryn

Kerin Mejdžori (23), zvezda društvenih mreža, napravila je kloniranu verziju sebe zahvaljujući veštačkoj inteligenciji kako bi mogla odjednom da ćaska sa svojih, verovali ili ne, 1.000 momaka. Ona svima njima jedan minut razgovora naplaćuje po dolar, čime zarađuje pravo bogatstvo.

Influenserka koja se predstavlja kao devojka koja ima 1.000 muškaraca na društvenim mrežama smislila je kako da bude u isto vreme na više strana i da uz to dobro zaradi. Ona samo na Snepčetu ima 1,8 miliona pratilaca. 

Veštačka inteligencija 

Virtualne verzija lepe brinete u etar je puštena u utorak, a ona je snimila na hiljade sati razgovora na najrazličitije teme koje softver veštačke inteligencije koristi u razgovoru sa njenim fanovima. Ona razgovara o planovima za budućnost, deli svoje najdublje emocije, čak otkriva i neke od svojih najskrivenijih se*sualnih tajni.

Njen virtuelni klon je napravljen tako da može da šapuće se*si reči muškarcima.

- Karin AI je tu da te podrži kad god ti to zatreba - poručila je ona nakon puštanja u etar svog klona. 

Kako je objasnila sa sajt Fortuna, želela je da izađe u susret fanovima i svim onim muškarcima koji su želeli da se zabavljaju s njom preko mreža.

- Bilo da vam je potreban neko da vas uteši ili voli ili samo želite da se zezate i pričate šta vam se dogodilo u školi ili na poslu Karin AI će uvek biti tu za vas - rekla je prava Karin.

U pitanju je beta verzija njenog klona veštačke inteligencije i prema proračunima, za samo nedelju dana ćaskajući sa muškarcima zaradiće 71.610 dolara.

Iako zaljubljivanje u virtualnu devojku nije za svakoga, ona predviđa da bi mogla da zaradi i do 5 miliona dolara mesečno ukoliko se prijavi samo 20.000 njenih obožavalaca od 1,8 miliona fanova, koliko ih ona ima na Snepčetu. 

Upozorenje stručnjaka

Iako su naučnici i ranije pokušavali da naprave klonove poznatih zvezda kao što su Tajlor Svift ili bivši predsednik SAD Donald Tramp, Karin veruje da će fanovima pružiti ono što drugi nisu mogli, a to je prava emocijalna povezanost s klijentima.

Stručnjak za veštačku inteligenciju dr Džejson Borenštajn izrazio je zabrinutost zbog takvog koraka.

- Želeo bih da svi dobro razmislimo o tome kako ovo može da utiče na interakciju s drugim živim ljudima - poručio je on.

S druge strane, izvršni direktor "Forevr Vojsa", koji je napravio prvog klona s veštačkom inteligencijom simulirajući oca koji je izvršio samoubistvo 2017, svoje iskustvo opisao je kao magično.

- Neverovatno je upotrebiti veštačku inteligenciju na ovaj način, posebno na romantične veze. Ne vidim ništa loše u tome - naglasio je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)