Prirodni lekovi

DR NESTOROVIĆ OTKRIO: Evo koja biljka uništava kandidu!

Dr Branimir Nestorović otkrio koji je to prirodni lek koji provereno eliminiše gljivice iz organizma

08.03.2022 15:00

DR NESTOROVIĆ OTKRIO: Evo koja biljka uništava kandidu!
YouTube/printscreen

Dr Branimir Nestorović poznat je po korišćenju alternativne medicine u lečenju svojih pacijenta. On smatra da je nekadašnji značaj biljaka nepravedno zanemaren na račun moderne medicine i preteranog uticaja farmaceutske industrije. Na hiljade svojih pacijenata izlečio je upravo raznim biljkama, a za lečenje upornih gljivičnih infekcija ističe ulje jedne biljke kao posebno delotvorno.

- Ulje origana je pomalo teško za želudac. Ono može da se koristi u vidu kapsula ali i kao začin. Origano, takođe sadrži materije koje su izuzetno antibakterijske. Za neke bolesti pluća, kao što je cistična fibroza, kao dopunska terapija koja je zvanično odobrena je terapija origanovim uljem. Ono ima veoma jako dejstvo, deluje antibiotski.  Ima još jedan vrlo delotvoran učinak, a to je na kandidu. Ja lečim svoje pacijente origanom i kantimijanom u kombinaciji. To se pije šest nedelja i kandida ne može da preživi uopšte – ističe dr Nestorović, prenose "recepti danas".

Pixabay.com

Origano

Antibiotici dovode do kandide

U današnjem svetu prekomornog stresa, neredovne ishrane, nezdravog načina života i konzumoranja preterane količine lekova često se dešavaju gljivične infekcije. Antibiotici smanjuju bakterijsku infekciju, ali isto tako preterano unište srevnu floru pa se neretko dešava da nam se posle bakterijske infekcije javi i gljivična. Čini se da smo u začaranom krugu iz koga nikako da izađemo. Iako su se pojedini preparati pokazali kao delotvorni, njihov učinak je ipak na kratke staze, dok će na one duže to svakako biti ulje divljeg origana. Jer kandida je vrlo nelagodna, često nam remeti kvalitet života, a poznata je po tome da se uporno vraća.

– Mi svi u organizmu imamo kandidu, ona je nastanjena u ljudskom organizmu i ne može da se živi bez nje. Problem nastane kada mi antibioticima uništimo naše dobre bakterije, onda kandida dobija svoje mesto i može da bude jako nezgodna – kaže dr Nestorović.

Pixabay.com

Čudesno ulje

Bez slatkiša!

Stručnjaci ističu i promenu ishrane da bi se problem oko kandide totalno eliminisao. Opšte je poznato da se gljivice, ili tačnije kandida hrane šećerom. Zato ne čudi da nam se često omakne koja kockica čokolade, ukusna peciva za doručak, kolači i pite ili jednostavno zaslađeni napici. Bitno je da bar tokom režima korišćenja kapi divljeg origana se pridržavate smanjenja unosa količine šećera u organizam.

Ukoliko ste i vi jedan od onih kojima se kandida često navraća, pravo je vreme da se opredelite upravo za ove kapi koje i Dr Nestorović uvek preporučuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (3)

Rajman

08.03.2022 21:13

Radi se o etericnom ulju origana, a ne o divljem origanu koja je velika prevara,divlji origano je obicna vranilova trava ali lepo zvuci ono divlji pa navuce narod

Blazenka Lucic

09.03.2022 20:25

Vece molim Vas sto preporucate za stabilan tlak u mom slučaju za visoki sad je stabilizirana uz terapiju hvala

Dr ALEKSANDAR BOJIC

12.03.2022 08:12

SODA BIKARBONA 6 GRAMA SVAKO JUTRO TOKOM 15 DANA ...I KANDIDE VISE NEMA...A DOKTOR NIJE REKAO KAKO SE PIJE ULJE DIVLJEG ORIGANA ...A TO JE DA MORA DA SE ULJE SIPA U KAPSULU I PROGUTA ... DRUGACIJE NEMA EFEKAT NIKAKAV..........