Prirodni lekovi

PRIRODAN LEK ZA MNOGE BOLESTI: Mućkajte OVA ulja u ustima i rešite se zdravstvenih problema!

Mnogi lekari preporučuju mućkanje ulja u ustima kao lek za mnoga oboljenja, jer se tako eliminišu toksini iz organizma i podiže imunutet na prirodan i lak način.

05.11.2021 18:16

PRIRODAN LEK ZA MNOGE BOLESTI: Mućkajte OVA ulja u ustima i rešite se zdravstvenih problema!
unsplash.com

Svima je od davinna znano da su ulja raznih biljaka prepuna blagodeti i lekovitih svojstava. Dok se neka piju a neka druga pak nanose na opekotine ili rane, mućkanje ulja u usnoj šupljini vam može pomoći da se rešite toksina koji se nakuljaju u našem telu i da svoj imunitet ojačate potpuno prirodno.

Ovaj postupak lečenja predstavio je doctor F. Karač na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Iako mnogi sumnjaju u delotvornost njegovih postupaka, lako je uveriti se u to jer je dovoljno samo probati ih.

Reč je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne materije iz tela naprosto eliminišu a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobija sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumiranja skupih, a često ne tako delotvornih lekova.

unsplash.com

Suncokretovo ulje je izvor zdravlja

 

Mućkanje je prema rečima lekara, odlično rešenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosečnog čoveka svakodnevno muče poput recimo glavobolje, zubobolje ili pak bronhitisa, prenosi portal atma.hr.

Terapija deluje i preventivno, sprečava nastanak tumora i kancerogenih procesa, pise portal Stil

Obratite pažnju na činjenicu da nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše jedna supena kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano meša u usnoj šupljini 20-tak minuta.

pexels.com

Maslinovo ulje je izvor vitalnosti

 

Ako ste pravilno postupili tečnost koju ste ispljunili biti će bela poput mleka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tečnosti koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

S ispiranjem je idealno početi ujutro pre jela, a ako želite da vaše tegobe što pre prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda delotvorna primetićete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije.

Za lečenje ovom metodom trebaće vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti hronične lečenje bi moglo potrajati i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma pređašnjih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničiti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces liječenja započeo.

pexels.com

Susam - tako mali a tako moćan

 

Inače, ovaj postupak je koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vrijeme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života, loše ishrane i stresa. Zanimljivo je takođe da zubi mućkanjem ulja postaju beli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvaliteta zuba.

Komentari (0)