Odrasli

Ovaj čovek NE PRESTAJE DA PRDI! Pojeo sendvič pre 5 godina posle čega je usledio pakao

Nekontrolisani gasovi su ne samo bolni već i veoma neprijatni, a od njih i dan danas pati čovek koje se otrovao salmonelom putem sendviča i to pre mnogo godina!

25.07.2022 17:55

Ovaj čovek NE PRESTAJE DA PRDI! Pojeo sendvič pre 5 godina posle čega je usledio pakao
shutterstock.com

Šta se dešava kada ste na putovanju uoči božićnih i novogodišnjih praznika, a umesto lepih uspomena i suvenira kući se vratite sa salmonelom, ovaj čovek osetio je najbolje na svojoj koži.

Tajron Prejds (46) je Englez koji tvrdi da ne može da zaustavi gasove nakon što je još 2017. godine pojeo sendvič sa šunkom. On je šef kompanije za podove, a kaže da je nakon čuvenog sendviča sa šunkom koga je prezalogajio uoči božićnog sajma pre 5 godina, dobio nesnosne bolove u stomaku zbog kojih je ostao u krevetu punih 5 nedelja. On i mnogi drugi koji su imali tu nesreću da kupuju sendviče sa te tezge su se izgleda zarazili salmonelom.

 

 

Tajron je sa suprugom i decom pre 5 godina obišao božićni sajam i pojeo čuveni sendvič. Bolovi u stomaku, muka, povraćanje, prolivi i groznica su usledili gotovo odmah pošto ga je pojeo. Ovaj čovek je dugo posle kobnog sendviča ostao prikovan za postelju što ga je navelo da unajmi advokata i tuži štand sa kog je kupio sendvič.

Predjsov advokat je obrazložio da je Tajron mesecima posle tog sendviča bio bolestan, a da i posle punih 5 godina pati od naduvenosti i bolnih gasova koje nekontrolisano ispušta.

 

 

- Podnosilac zahteva i dalje pati od prekomerne nadutosti i gasova koji izazivaju veliku sramotu. Ostali simptomi su u vidu umora i izmenjene funkcije creva. On je neprestano naduven, a creva konstano ispuštaju zvuke i "bućkaju". Želudac podnosioca zahteva nastavlja da pravi česte zvukove u kome se njegov san može poremetiti, a i sramote ga u javnosti - nalazi se u saopštenju koje je podneto sudu.

Foto: Shutterstock

Posle 5 godina i dalje pati od nadutosti i gasova
 

Advokat tvrdi da je šunka iz sendviča bila zaražena bakterijom salmonelom, od koje su se otrovali i drugi kupci. Tezga sa koje su sendviči kupljeni je potom zatvorena i detaljno očišćena nakon istrage javnog zdravlja Engleske.

- Gospodin Prejds zbog obimnih simptoma koji su iz korena promenili njegov život tuži operatera, tačnije frankfurtski božićni market i to za najmanje 235.000 evra. Njegov advokat je priznao da su službenici saveta za zaštitu životne sredine pronašli ešerihiju koli na nožu pomenute tezge, ali ne i salmonelu. Prejds, s druge strane, nije patio od ešerihije koli -

shutterstock.com

Konačni ishod znaće se posle suđenja

Prajdsov advokat je rekao da je sud za sada odložio suđenje, budući da na tezgi nije pronađena i salmonela. Slučaj će tako epilog dobiti na kasnijem ročištu, a o osvom slučaju pisao je i britanski Sun.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)